Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bn bu ay ovulasyon testide kullanıcam.
Lütfen bilen birisi bana anlatabilir mi?Nasıl kullanıcam yani 2. çizgi olunca ne demek 2. çizgi silik çıkınca ne demek pik olması ne demek
Canım test çizgisi ile referans çizgisi eşit veya test çizgisi daha koyu olunca yumurtadın demek oluyor o andan itibaren 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor diye biliyorum ben

Canım test çizgisi ile referans çizgisi eşit veya test çizgisi daha koyu olunca yumurtadın demek oluyor o andan itibaren 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor diye biliyorum ben

Geçen ay 2 çizgiyi de kopkoyu görmüştüm ama çatlatma iğnesinden önce mi sonra mı hatırlayamıyorum ben yaa. Bu ay adetten 1 hafta sonra başlıcam hergün yapıcam

Valla ben de hamile 1 arkadaşımda elinde fazla vardı verdi dün onu yaptım tesadüf ikisi de aynı renkte idi. Aslında ilk kez dün araştırdım nasıl olduğunu bu ovu testlerinin. Bir de arkadaşım en iyisinin predictor olduğunu söylüyor. turuncu_girl

Ayyyy canım ben yakın zmaanda 30 ar adet aldım hem ovulasyon testi hem gebelik testi. MArkasını hatırlayamadım.

Ayyyy canım ben yakın zmaanda 30 ar adet aldım hem ovulasyon testi hem gebelik testi. MArkasını hatırlayamadım.
Neyse olanı değerlendir sen. Yumurtlamaya yakın dönemde günde 2 kez yapanlar varmış. Ama ikisinin arası en az 6 saat olmalıymiş. Özellikle akşam üstü yapılanlar daha net olabiliyormus. Ben de bu ay tutmazsa diğer ay düzenli yapmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz

Snn bat ne zaman canım. Benm adete 3 gün kaldı

Benim çok var daha. 20 şubat en erken

Ewt bayağı varmış. Ben perşembe adet olucam. c.tesi dr adetliyken muayene edecek. Sonra 19 Şubatta gel diyecek. Yumurtalarıma bakacak. Sonra yine 23 Şubatta çağıracak. 24 Şubattada iğne vuruncam. Sonra tekrar bekleme süreci adete kadar.

O zaman sen bence 19 unda kontrole gittiğindeki duruma göre başla ovulasyon testine önce başlamana gerek yok gibi geldi bana

O zaman sen bence 19 unda kontrole gittiğindeki duruma göre başla ovulasyon testine önce başlamana gerek yok gibi geldi bana

Canım eğer perşembe regl olursam buşekilde olacak. Belki dr iğne ye geçebiliriz dedi. REglken muayene edecekbi bakacak. 19 u ,12.günüm oluyo

Arkadaşlar ya dünden beri deli bir uyku ve halsizlik var bende çok acayip regli yakın olan ve benim gibi olan varım acep içim geçiyor resmen

Arkadaşlar ya dünden beri deli bir uyku ve halsizlik var bende çok acayip regli yakın olan ve benim gibi olan varım acep içim geçiyor resmen

Benm reglime 3 gün kaldı. Belkide 3 güne bile kalmaz. Benimde kasıklarım çok ağrıyo

Zaten yumurtalama gününe gelene kadar bitiyo testler haklısın.
Canım sen Dr 15-16 mm yumurta oluşmuş desin öyle yap bence madem Dr. yumurta kontrolü yapacak. Yazık hem testlere hem de senin psikolojine. Benim Dr. 6 ay gelme demişti geçen ay bana. O yüzden ovulasyon testi yapmayı düşündüm ben de.

Canım 12. gün 13 mm di geçen ay. Bu ay sürekli takibini yapmasını rica edicem dr uma

Canım herhangi bir ilaç kullanmış miydin tedavi amaçlı? Belki de hamileliktendir
Üç ay önce klomen sadece kullandım olmadı Doktr sorun yok stres yapmayın diyor ama bir senden fazladır bir türlü tutturamadık umarım hamileliktedir ama hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kendimi kaptırmak ta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…