- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi married_woman
-
Canım test çizgisi ile referans çizgisi eşit veya test çizgisi daha koyu olunca yumurtadın demek oluyor o andan itibaren 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor diye biliyorum benKızlar bn bu ay ovulasyon testide kullanıcam.
Lütfen bilen birisi bana anlatabilir mi?Nasıl kullanıcam yani 2. çizgi olunca ne demek 2. çizgi silik çıkınca ne demek pik olması ne demek
Canım test çizgisi ile referans çizgisi eşit veya test çizgisi daha koyu olunca yumurtadın demek oluyor o andan itibaren 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor diye biliyorum ben
Valla ben de hamile 1 arkadaşımda elinde fazla vardı verdi dün onu yaptım tesadüf ikisi de aynı renkte idi. Aslında ilk kez dün araştırdım nasıl olduğunu bu ovu testlerinin. Bir de arkadaşım en iyisinin predictor olduğunu söylüyor.turuncu_girl
Neyse olanı değerlendir sen. Yumurtlamaya yakın dönemde günde 2 kez yapanlar varmış. Ama ikisinin arası en az 6 saat olmalıymiş. Özellikle akşam üstü yapılanlar daha net olabiliyormus. Ben de bu ay tutmazsa diğer ay düzenli yapmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmazAyyyy canım ben yakın zmaanda 30 ar adet aldım hem ovulasyon testi hem gebelik testi. MArkasını hatırlayamadım.
Neyse olanı değerlendir sen. Yumurtlamaya yakın dönemde günde 2 kez yapanlar varmış. Ama ikisinin arası en az 6 saat olmalıymiş. Özellikle akşam üstü yapılanlar daha net olabiliyormus. Ben de bu ay tutmazsa diğer ay düzenli yapmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
Benim çok var daha. 20 şubat en erken
O zaman sen bence 19 unda kontrole gittiğindeki duruma göre başla ovulasyon testine önce başlamana gerek yok gibi geldi banaEwt bayağı varmış. Ben perşembe adet olucam. c.tesi dr adetliyken muayene edecek. Sonra 19 Şubatta gel diyecek. Yumurtalarıma bakacak. Sonra yine 23 Şubatta çağıracak. 24 Şubattada iğne vuruncam. Sonra tekrar bekleme süreci adete kadar.
O zaman sen bence 19 unda kontrole gittiğindeki duruma göre başla ovulasyon testine önce başlamana gerek yok gibi geldi bana
Tamam işte ondan Dr seni yumurta yeterli boyuta gelmiş mi diye çağıracak öncesinde çatlama olmaz ki. Yazık testlere kızCanım eğer perşembe regl olursam buşekilde olacak. Belki dr iğne ye geçebiliriz dedi. REglken muayene edecekbi bakacak. 19 u ,12.günüm oluyo
Tamam işte ondan Dr seni yumurta yeterli boyuta gelmiş mi diye çağıracak öncesinde çatlama olmaz ki. Yazık testlere kız
Arkadaşlar ya dünden beri deli bir uyku ve halsizlik var bende çok acayipregli yakın olan ve benim gibi olan varım acep içim geçiyor resmen
Canım sen Dr 15-16 mm yumurta oluşmuş desin öyle yap bence madem Dr. yumurta kontrolü yapacak. Yazık hem testlere hem de senin psikolojine. Benim Dr. 6 ay gelme demişti geçen ay bana. O yüzden ovulasyon testi yapmayı düşündüm ben de.Zaten yumurtalama gününe gelene kadar bitiyo testler haklısın.
Canım herhangi bir ilaç kullanmış miydin tedavi amaçlı? Belki de hamileliktendirArkadaşlar ya dünden beri deli bir uyku ve halsizlik var bende çok acayipregli yakın olan ve benim gibi olan varım acep içim geçiyor resmen
Canım sen Dr 15-16 mm yumurta oluşmuş desin öyle yap bence madem Dr. yumurta kontrolü yapacak. Yazık hem testlere hem de senin psikolojine. Benim Dr. 6 ay gelme demişti geçen ay bana. O yüzden ovulasyon testi yapmayı düşündüm ben de.
Mantıklı canim tabi Dr. Da uygun görürse. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu ay her şey gönlüne göre olurCanım 12. gün 13 mm di geçen ay. Bu ay sürekli takibini yapmasını rica edicem dr uma
Mantıklı canim tabi Dr. Da uygun görürse. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu ay her şey gönlüne göre olur
Üç ay önce klomen sadece kullandım olmadı Doktr sorun yok stres yapmayın diyor ama bir senden fazladır bir türlü tutturamadıkCanım herhangi bir ilaç kullanmış miydin tedavi amaçlı? Belki de hamileliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?