- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Vakti zamanı vardır sen yinede bu şekilde devam et belkide hamilesin şuanCanım 2 aydır yastıkta koyuyorum hatta sabaha kadar hiç kıpırdamadan yattım ama yokk olmadı.
Ben ilişkiden hemen sonra wc ye gittiğim için olmuyo diye düşünüyodum. 2 aydır gitmedim yine tutmadı
Haber verirsin kuzumCanım kan vericem. Eşim yine sordu kan vermeye gidecek miyiz diye. Gidelim dedim. Hazırlanıp çıkarız birazdan kuzum
İnş canm.Vakti zamanı vardır sen yinede bu şekilde devam et belkide hamilesin şuan
Haber verirsin kuzum
turuncu_girl canim rahim kendini gebelige hazirlamasi da bir kac ay surebiliyomus. Bide bende pko var dusun. Kadin olmak zor gercekten. Birsuru dert var. Insallah guzel bi haber verirsin. Ama ilk once adet gecmesi lazim. Ovulasyondan sonra 10. Gun diye herkeste ayni gunde tutunmuyor bu bebisler malesef. Kimisinde ustune gorme bile oluyor. Ben de kendim icin cok umitsizim tatlim. Ne adet belirtisi var nede testlerde ikinci cizgi. Maalesef bu zorlu bi surec... birbirimize destek olup bebisimiz olana kadar dayanicaz artik napalim
Ayy coook sevindimm hayırlısı olsunnn:)))Oluyormuş galiba
Ayy coook sevindimm hayırlısı olsunnn:)))
Kimseler yok. Herkes gezmelere mi gitti bugn. Bnm canım dışarı çıkmak bile istemiyo. Evde de bişey yapasım yok. Ütü yapmam lazım yarın iş var
Canım benim düşmüş mü değerin üzüldüm gerçekten yaKimseler yok. Herkes gezmelere mi gitti bugn. Bnm canım dışarı çıkmak bile istemiyo. Evde de bişey yapasım yok. Ütü yapmam lazım yarın iş var
Kan verdin mi canım?Sağol canım benim ben tam sevinemiyorum hcg değerim yükselsin öyle sevineceğim
Ewt canım malesefCanım benim düşmüş mü değerin üzüldüm gerçekten ya
Olsun bir dahaki aya insallah canımmEwt canım malesef
Valla ben kendimi camasir suyuna verdim
Heryeri temizliyorum. Zaman geciremiyorum yoksa. Bari adet olayim diye gun geciriyorum
İnş kuzum. Sende durumlar nasıl. İnş sen hamişsindir. Umudum sendeOlsun bir dahaki aya insallah canımm
Şu an pozitif canım çalışmalara devam tam zamanıKızlar ovulasyon testi sonucuna bakar misiniz ilk kez yaptım çatlama olmuş mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?