- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Heyecan dorukta
İnşallah olumlu bir sonuç çıkar kuzum bunca çabayaAyyyyyy öyle walla. Nasıl bir psikolojiyle gittim verdim bilemiyorum. Kanı alan kızda soruyo kaç gün geçti diye. Dedim daha adet olmama 6 gün var dedim. Eşimde çıkmaz mı sonuç diyo. Çatlamadan 1 hafta sonra çıkar dedi kızda
Ayyyyyy öyle walla. Nasıl bir psikolojiyle gittim verdim bilemiyorum. Kanı alan kızda soruyo kaç gün geçti diye. Dedim daha adet olmama 6 gün var dedim. Eşimde çıkmaz mı sonuç diyo. Çatlamadan 1 hafta sonra çıkar dedi kızda
Bana da gaz verdin suan
İnşallah olumlu bir sonuç çıkar kuzum bunca çabaya
Snn ne kadar vardı bata canım
Ayin 8 i benimde ayni seninle :) ama ovu test yapiyorum hic koyu cikmiyor
Kızlarrr şimdi aradım pozitif dediler. Yarın sabahta beta hcg değerim çıkacakmış. Ayyyyyy şoktayım yaa
Süperr çok sevindim. Değerinde güzel çıkar umarım
Kızlarrr şimdi aradım pozitif dediler. Yarın sabahta beta hcg değerim çıkacakmış. Ayyyyyy şoktayım yaa
İğne kanda testi de etkiler mi yaa. iğne olalı 7 gün oldu.
Ayyyyyy coook sevindiiiiimmmmmm hayirli olsuuuuunnnn
Canim yarin sonuc ciktiktan 2 gun sonra kan testini yenile. Eger deger artarsa kesin hamilesin
Ayyy o 2 gün hiç geçmek bilmez bana şimdi
Evde ovu testi varsa 2 gun de onlarla oyalan canim :) ben bile heyecanlandim senin yerine
Canım ovulasyon testi dün gece yaptım tek çizgiydi.
Hayırlı olsun kuzum ilk Bebişimiz fazla bekletmedi biziKızlarrr şimdi aradım pozitif dediler. Yarın sabahta beta hcg değerim çıkacakmış. Ayyyyyy şoktayım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?