- 10 Eylül 2017
- 3.527
- 4.021
- 133
- Konu Sahibi married_woman
Kızlar Karnım da ve belimde aşırı ağrı var ki, çok kötü oldum yaaa
Canım inşallah hamilesindir bu gecikmede ondandır. Bende sonuç negatif biliyosun bari senden güzel haber alalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Karnım da ve belimde aşırı ağrı var ki, çok kötü oldum yaaa
Kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar.
O kadar sancı var ki hiç ihtimal bile vermiyorum. Adet olacağımCanım inşallah hamilesindir bu gecikmede ondandır. Bende sonuç negatif biliyosun bari senden güzel haber alalım
Testlere devamBende ovu. Testi yapıyorum sürekli![]()
O kadar sancı var ki hiç ihtimal bile vermiyorum. Adet olacağım
Kuzum abdestli okunuyor bildiğim kadarıyla bende okuyacağım bugün ev işlerini bitirebilirsemHayırlı Cumalar kuzum. Rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin. İnş. hepimiz hamiş kalırız. Ben bugün meryem suresini okucam kızlar. İş yerinde okusam olur mu yaa başım açık. Evde çok vaktim olmuyor
Benim ara ara çok kaşık ağrım oluyor ya sizde de var öı kızçelerAyyyyy o çatlaklık bende de varErkenden yaptım allak bullak oldum.
Kızlar adet oldum malesef![]()
Kızlar adet oldum malesef![]()
Evet canım yüzde seksen kanda çıkar
Eşim burda olmayacak malesefCanim uzulme demicem insan gercekten cok uzuluyo elinde olmadan ama hic degilse onumuzdeki yumurtlamaya hazirlamaya badla kendini![]()
Kuzum abdestli okunuyor bildiğim kadarıyla bende okuyacağım bugün ev işlerini bitirebilirsem![]()
Inşallah güzel sonuç alırsın canım benim
Morelini bozma kuzum bu ay olmazsa bir daha ki ay olur yeterki sağlığımız yerinde olsun en başta hayırlısıyla isteyelim :)Kızlar adet oldum malesef![]()
Valla supersin iyi cesaret ettin canim. Insallah guzel bi sonuc alirsin. Heyecanla bekliyorum
Okunmaz eve gidince hemen okursun kuzu yatmadan olmaz mıAyyy canım ben sabah abdest alıyorum ama işe geliyorum başımda açık nasıl okuyabilirm bu halde sıkıntı olur dimi
Heyecan doruktaBende canım 15 dk sonra pozitif negatif sonucu çıkacak
Yarın sabahta betahcg değeri
Ay hadi btün dualarım seninle kuzuummmm![]()
Okunmaz eve gidince hemen okursun kuzu yatmadan olmaz mı