- Konu Sahibi married_woman
-
Canım aslında yazdıkların bana umut oldu ama senin adınada bu acıyı yasadıgım için ok üzüldüm.Allahım hakkımızda hayırlısını versin hersey RabbimdenMerhaba canım hoş geldin bende iki ay önce senin gibi dayanamadim adetime beş gun kala kan testi yaptım iki çıkmıştı. Aderttim gecikince üçüncü günü test yaptım evde pozitif sonra doktora gittim hamile olduğumu öğrendim. On gun sonra da düşük oldu.
Zaten burada yazınca sizlerle konuşunca hem rahatlıyorum hemde zaman çabuk geçiyo. Birde benimle aynı duyguları hisleri yaşayan kişilerle konuşmak bana iyi geliyo.
Benimde yumurtlama tarihim 26-27-28 ocak tahmini.
Ohooo senin daha var o zaman canım neden şimdiden olmadı etmedi diyorsun ki. Sabırla bekleyeceksin dua edeceksin. Zaten işin en zor kısmı sabretmek biliyorum
6gün varken çıkıyor mu şaşırdım senin ovulasyon ne zamandı canımEwt canım 6 gün var adetime. 2 gündür test yapıyorum silik çıkıyo 2. çizgi. Ama işte adet belirtilerim hortladı bugün
Kızlar bu ovulasyon testinde pozitif gördüğümüzden itibaren mi 14 gün sayıyoruz bat için?
Mesela cumartesi pozitifti şimdi onu 1 diye mi sayacağım
6gün varken çıkıyor mu şaşırdım senin ovulasyon ne zamandı canım
Kızlar bu ovulasyon testinde pozitif gördüğümüzden itibaren mi 14 gün sayıyoruz bat için?
Mesela cumartesi pozitifti şimdi onu 1 diye mi sayacağım
İnsallah sen hamissin bebeğin tutunur sanaCanım aslında yazdıkların bana umut oldu ama senin adınada bu acıyı yasadıgım için ok üzüldüm.Allahım hakkımızda hayırlısını versin hersey Rabbimden
Bende oyle sayıyorum canım merakettim bir anda:))Tatlim ben ertesi gunu 1. Gun saydim. Eger bi onceki gun 1 ise zaten adetimin ekstradan 1 gun gecmis olacagi icin hic degilse daha kesin sonuc alirim diye :) kendimce kendimi oyaliyorum
Doktorunu ara gibi bir şansın varsa bir ara sor anlat bence ondan sonra verirsin kanKızlar yaa kanda çıkar mı 6 gün kala.Dürtüklüyolar beni gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
Evet canım yüzde seksen kanda çıkarKızlar yaa kanda çıkar mı 6 gün kala.Dürtüklüyolar beni gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
Doktorunu ara gibi bir şansın varsa bir ara sor anlat bence ondan sonra verirsin kan
Evet canım yüzde seksen kanda çıkar
Ay hadi btün dualarım seninle kuzuummmmDr umun söyleyeceğini biliyorum bekle diyecek. Ben gidiyorum canım şimdi. Kan vermeye. Neyse çıksın.
Canım inşallah tutunmuştur beklemek zorundasın şu anda hiçbir testte çıkmaz bence şuanKzlar bugun 4. Gun benim oldu halen olmadm ya ?adetime son 3 gun kala o zamanlar oldu korunmasiz sizce oldumu tuttumu anlamadm halen olmadm ? Ya
Kan vermeye gidiyorum dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?