Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı cumalar kızlar :)

Eklentiler

• 5FC895CB-3EFE-4BFB-B94F-9F50A81246F4.jpeg
    5FC895CB-3EFE-4BFB-B94F-9F50A81246F4.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 25
Anladım canım olsun bence tuttu ama tabi beklemek gerekiyor.
Söyle bir umudumuz var gecen ay bu zamanlarda bile cıkmadı diyorsun ben yinede bebek oldugunu düşünüyorum:KK66:

Ewt canım ilk kez silikte olsa 2. çizgiyi gördüm. Buda bişey:spor:

Hayırlı cumalar kızlar :)

Hayırlı Cumalar kuzum. Rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin. İnş. hepimiz hamiş kalırız. Ben bugün meryem suresini okucam kızlar. İş yerinde okusam olur mu yaa başım açık. Evde çok vaktim olmuyor

Kzlar bugun 4. Gun benim oldu halen olmadm ya ?adetime son 3 gun kala o zamanlar oldu korunmasiz sizce oldumu tuttumu anlamadm halen olmadm ? Ya

Şimdi tuvalete gittm çok hafif pembe kahverengi bi şekilde geldi sanırım adet olucam. Yerleşme olsyadı zaten adet gecikmesinden sonra olmazdı dimi

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Eylülde düşük değer nedeni ile bebeğimi kaybettim.Düşük yaptıktan sonra adetim düzenli şekilde devam etti.Bu ay 2 gün gecti ve adet olucak gibi sancılarım var.Gebelik belirtisi olarakta hafif kramp ve batmalar hissediyorum.Birde gaz problemim var.Gecen hafta cumartesi kan testi yaptırdım dayanamayıp 2.0 cıktı.Dün akşam ve bu sabahta idrar testinde tek çizgi gördüm maalesef.Aslında aklıma takılan du normalde negatif kan testlerimde hep 0.1 cıktı.Bu durumda sizce değer yükselmiş olabikir mi?Ay beklemek ne zor iş psikolojim bozuldu artık.Bu arada 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır korunmuyoruz.Benim gibi llup değeri yükselen arkadaşlar var mı?

Back