Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım hoşgeldin.
Kanda negatif çıktıysa adetinde gecikmiş hamile değilsindir canım. Dr a gidiyo musun yani tedavi görüyor musun

Şimdi tuvalete gittm çok hafif pembe kahverengi bi şekilde geldi sanırım adet olucam. Yerleşme olsyadı zaten adet gecikmesinden sonra olmazdı dimi
Canım bak ne zaman olabileceğini baktım netten

Eklentiler

• BC842CBF-AE59-4EE2-8674-3F40A6EEBFD0.png
    178,2 KB · Görüntüleme: 34
Canım hoşgeldin.
Kanda negatif çıktıysa adetinde gecikmiş hamile değilsindir canım. Dr a gidiyo musun yani tedavi görüyor musun
Hoşbuldum canımKan testini adetim gecikmeden 1 hafta önce yaptırdım dayanamayıp.Herhangi bi tedavi görmüyorum.Doktora gitmememin sebebi korunmadık ama cocuk olsun diyede bi çaba sarfetmedik.Ama artık istiyoruz.2 aydır deniyoruz.Normalde adrtimde gecikmez ama bu ay 2 gün gecti.Şdrar testleri negatif acaba kan testi yaptırsam mı trkrat?

Canım bazı zamanlar bu değer inip cıkarmış 5i bile bazı doktorlar negatif olarak alıyorlar adetin 2 gün gecikmiş eğer ki geç yumurtlama değilse tabii psikolojik olabilir belirtilerin

Hımm 1 hafta önce yaptırdıysan kan değerin artmış olabilir. Adetinde gecikmiş bende kan testini tekrarla canım. Dr a gitmeyide ihmal etme. Bizde 2 aydır deniyoruz dr kontrolündeklomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmuyo hemen zaten.

Bnm içimden de sen hamilesin diye geçiyo. Neden bilmiyorum
Ay yok ya bende bu ay tamam uğraştık ama ben kim hamile kalmak kim diye düşünüyorum sebepsiz hiç korumuyorum da kendimi. Belirti olarak algılamıyorum ağrılarımı vs buraya yazıyorum ama inan hamile olduğumu düşünerek değil. Daha zaten 4 ay oldu biz korunmayı bırakalı en az 6 ay diyorlar ya

Bilemiyorum ki canım içimdeki hissiyat snn hamile olduğun yönde. Niye hamile olmayasın canım

Merhaba canım hoş geldin bende iki ay önce senin gibi dayanamadim adetime beş gun kala kan testi yaptım iki çıkmıştı. Aderttim gecikince üçüncü günü test yaptım evde pozitif sonra doktora gittim hamile olduğumu öğrendim. On gun sonra da düşük oldu.

Terazi burcuyum canım.
Eşimide kızdırıyorum inş. bu ay hamile kalırım kızım olursa terazi burcu olacak 1 dik 2 olacağız başına diye

O zaman terazi olsun:)))
Akşam rüyamda insalar bana hamile misin sen diye soruyordu yooo diyordum bende kesin hamile değilim :)))

Bende geçen gece regl olduğumu gördüm rüyamda. Hiç belli olmaz. Ummdağın anda hamile olduğunu öğrenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…