Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kısıtlamamalısın bence kendini hamileysen zaten şu an bebeğe hiçbirşey olmaz tutunmuştur inşallah zaten herkes söylüyor ya regl ile adet belirtisi aynı diye sen umudunu kaybetme canım

Walla cnm türk kahvesi içmiyorum kola içmiyorum. Hiç umudum yok nedense

Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık var

İnş. hamilesindir canım yaa. Dua ediyorum size hep. Rabbim isteyen herkese bir an önce hayırlısıyla nasip etsin.

Ewt canım silik çıktı. Ama nedense umudum yok. Bnmde kasıklarım belim bacaklarım şiddetli ağrımaya başladı.Göğüslerimde acıyo
Sen yinede umutsuz ol istersen ama hamile olma olasılığın bizden fazla olabilir. Hamile çıkarsan daha cok sevinirsin umutsuz olduğundan dolayı:)

Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)

Geçen ay ağrılarım hemen başlamıştı iğneden sonra göğüslerim füze gibi olmuştu resmen damarlanmıştı kesin hamileyim diye düşündüm. Sonra regle yakın bacaklarımda ağrımıştı aynısı bu ayda oldu regl olmuştum. Adetten 3 gün öncede pembemsi lekelenmelerim olmuştu hatta yerleşme kanaması mı acaba diyede düşündüm fosssss çıktı

Sen yinede umutsuz ol istersen ama hamile olma olasılığın bizden fazla olabilir. Hamile çıkarsan daha cok sevinirsin umutsuz olduğundan dolayı:)

EWt hamile olursam sürpriz olur. Çünkü cidden regl olucam gibi hissediyorum.Dr da çok ümitli konuşmuştu.

O zaman acaba hamile misin

Dün öğlen test yaptım negatif çıktı canım, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bence reglim sessiz sedasız birden geliverecek. Ama hiçbir belirti olmasa bile karnım mutlaka şişer kendimi bildim bileli öyle davul gibi şişiyor. Şu an dümdüz sayılır.

O zaman acaba hamile misin

Dün test yaptım negatif çıktı canım, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Pat diye geliverecek reglim herhalde
Hiçbir belirti olmasa bile karnım mutlaka davul gibi şişer regl yaklaştığında, bu kendimi bildim bileli böyle. Şimdilik öyle birşey yok, dümdüz sayılır

Sana da bana da sürpriz olur vallah kızzz
Bende de dün negatif çıktı ümidim kalmadı sayılır. Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim.

Canımmm yaa enerjimi yükselttin walla Çok yaşa emi. İnş. hamişizdir.
Senin BAT ne zaman kuzucum

Bak o zaman vardır demek ki birşeyler

Canımmm yaa enerjimi yükselttin walla Çok yaşa emi. İnş. hamişizdir.
Senin BAT ne zaman kuzucum

Bu konuda yalnız olmadığını bil istedim canım kendini üzme kafanı fazla bulandırma.
13-22 ocak arası yumurtam çatladı (doktor söyledi). 22sinde çatladıysa eğer 5 şubat adet olmam getekir. Daha önce çatladıysa her an gelebilir ya da geçiyorum bilemicem Seninki ne zaman gülüm?

Zaten burada yazınca sizlerle konuşunca hem rahatlıyorum hemde zaman çabuk geçiyo. Birde benimle aynı duyguları hisleri yaşayan kişilerle konuşmak bana iyi geliyo.
Benimde yumurtlama tarihim 26-27-28 ocak tahmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…