- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Kısıtlamamalısın bence kendini hamileysen zaten şu an bebeğe hiçbirşey olmaz tutunmuştur inşallah zaten herkes söylüyor ya regl ile adet belirtisi aynı diye sen umudunu kaybetme canım
Bak yine silik çıkmış bence de sen hamilesin canım
Geç yumurtlamış olup regl geçe atmış olabilir mi?
Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık var
Sen yinede umutsuz ol istersen ama hamile olma olasılığın bizden fazla olabilir. Hamile çıkarsan daha cok sevinirsin umutsuz olduğundan dolayı:)Ewt canım silik çıktı. Ama nedense umudum yok. Bnmde kasıklarım belim bacaklarım şiddetli ağrımaya başladı.Göğüslerimde acıyo
O zaman acaba hamile misin22sinde doktor yumurtan çatlamış demişti. Ben o gün çatladığını varsayarak öyle hesap yaptım. Belki daha erken çatladı bilmiyorum takip etmedim.
Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)
Sen yinede umutsuz ol istersen ama hamile olma olasılığın bizden fazla olabilir. Hamile çıkarsan daha cok sevinirsin umutsuz olduğundan dolayı:)
O zaman acaba hamile misin
EWt hamile olursam sürpriz olur. Çünkü cidden regl olucam gibi hissediyorum.Dr da çok ümitli konuşmuştu.
O zaman acaba hamile misin
Sana da bana da sürpriz olur vallah kızzz
Bende de dün negatif çıktı ümidim kalmadı sayılır. Pazartesiye kadar regl olmazsam kan vereceğim.
Doktorda ümitliymiş işte ne güzel :)EWt hamile olursam sürpriz olur. Çünkü cidden regl olucam gibi hissediyorum.Dr da çok ümitli konuşmuştu.
Bak o zaman vardır demek ki birşeylerDün test yaptım negatif çıktı canım, olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Pat diye geliverecek reglim herhalde
Hiçbir belirti olmasa bile karnım mutlaka davul gibi şişer regl yaklaştığında, bu kendimi bildim bileli böyle. Şimdilik öyle birşey yok, dümdüz sayılır
Doktorda ümitliymiş işte ne güzel :)
Peki sen araştırdın mı internetten böyle silik falan cıkması normal miymiş canım?
Canımmm yaa enerjimi yükselttin wallaÇok yaşa emi. İnş. hamişizdir.
Senin BAT ne zaman kuzucum
Kaç gün oldu canım peki?Canım herkes iğnenin etkisinden diyo forumda
Bak o zaman vardır demek ki birşeyler
Bu konuda yalnız olmadığını bil istedim canım kendini üzme kafanı fazla bulandırma.
13-22 ocak arası yumurtam çatladı (doktor söyledi). 22sinde çatladıysa eğer 5 şubat adet olmam getekir. Daha önce çatladıysa her an gelebilir ya da geçiyorum bilemicemSeninki ne zaman gülüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?