Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım üzmek istemem ama ben bir kere 13üncü günde test yaptım silik çizgi çıktı hemen koştum hastaneye 6küsürlü bişey çıkmıştı sonra adet oldum iğnelenmiş ama inşallah sen hamiledirsin

Ayyy bilemiyorum ki cnm ya. Allak bullağım. Eşimde ümitleniyosun sonra çok üzülüyosun diye kızıyoo

Gunaydın kızlarr bugün nasılsınız :))

Gunaydin canim
Valla bende ayni. Hic bi belirtim kalmadi. Dun bi ovu test daha yaptim ama yine t cizgisi koyu cikmadi. Bat 8 subat ama umidim kalmadi. Halbuki hep ruyalar gormustum subat ayinda hamile kaldigimi fln. Ama umidim tukendi. Insallah sizlerden guzel haberler aliriz

Canım bence 2-3 gün sabretmeye çalış öyle kan ver hem iğne nin etkisinin gittiğinden emin olmuş olursun. İnşallah bebişin senledir:dua::dua:

Sabahta test yaptım çok çok silik çizgi var. Bnce hamile değilim. Regl olacakmışım gibide kasıklarım ağrıyo

Gunaydın kızlarr bugün nasılsınız :))

Günaydın canımm. Bnm adet ağrılarım başladı. Bu ayda ümidi kestim ben. Bu ay adet olmazsam kısa bi tatil yapıcaz eşimle bn çok bunaldım çünkü beklemek iğne ilaç beni 2 ayda yordu walla

Günaydın canım kaşık ağrısı var belim hafifledi ama dün test yapmıştım bişey çıkmadı nasip artık demek ki geçenki test bekleyince öyle oldu olsa çıkardı
Canım günaydın
Bata kaç gün var belki daha çıkar

Arkadaslar ben halen adet olmadım. Batan iki gun sonra test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı, yarın yine test yapacağım. Inşallah vardır. Kasık ağrılar im çok. Iki tarafta da ağrı oluyor. Bir sağ bi sol.

Arkadaslar ben halen adet olmadım. Batan iki gun sonra test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı, yarın yine test yapacağım. Inşallah vardır. Kasık ağrılar im çok. Iki tarafta da ağrı oluyor. Bir sağ bi sol.
Bnmde bu sabah yine silik çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo göğüslerimdede hassasiyet başladı bata kaldı 6 gün

Back