- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi married_woman
-
Benim bugün gogusler de ağrı yokBnmde bu sabah yine silik çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo göğüslerimdede hassasiyet başladı bata kaldı 6 gün
Bnmde bugün başladı. Artık umudum kalmadı.Benim bugün gogusler de ağrı yok
Umutsuz olma canım. Bata altı gun var bence sen hamilesinBnmde bugün başladı. Artık umudum kalmadı.
Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)Günaydın canımm. Bnm adet ağrılarım başladı. Bu ayda ümidi kestim ben. Bu ay adet olmazsam kısa bi tatil yapıcaz eşimle bn çok bunaldım çünkü beklemek iğne ilaç beni 2 ayda yordu walla
Ama senin daha bata var canım beklemelisin benceGünaydın canım kaşık ağrısı var belim hafifledi ama dün test yapmıştım bişey çıkmadı nasip artık demek ki geçenki test bekleyince öyle oldu olsa çıkardı
Hiç umudum kalmadı canım maleaef. Bacaklarımda ağrıyı kesin adet olucamUmutsuz olma canım. Bata altı gun var bence sen hamilesin
Umudumuzu kaybetmiyoruz regl gelene kadar her zaman umut vardırr karamsarlık yok:))Gunaydin canim
Valla bende ayni. Hic bi belirtim kalmadi. Dun bi ovu test daha yaptim ama yine t cizgisi koyu cikmadi. Bat 8 subat ama umidim kalmadi. Halbuki hep ruyalar gormustum subat ayinda hamile kaldigimi fln. Ama umidim tukendi. Insallah sizlerden guzel haberler aliriz
Geçen ayda böyle olmuştu biliyorum değilim bence. Hamile olabilirim diye de herşeyden kısıtlıyorum kendimi. Hareketlerimi kısıtlıyorum araba kullanmıyorum oje bile sürmüyorum yaa.Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)
Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık varHiç umudum kalmadı canım maleaef. Bacaklarımda ağrıyı kesin adet olucam
Bak yine silik çıkmış bence de sen hamilesin canımBnmde bu sabah yine silik çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo göğüslerimdede hassasiyet başladı bata kaldı 6 gün
Hep beraber hamile kalsak ne güzel olur ya
Kısıtlamamalısın bence kendini hamileysen zaten şu an bebeğe hiçbirşey olmaz tutunmuştur inşallah zaten herkes söylüyor ya regl ile adet belirtisi aynı diye sen umudunu kaybetme canımGeçen ayda böyle olmuştu biliyorum değilim bence. Hamile olabilirim diye de herşeyden kısıtlıyorum kendimi. Hareketlerimi kısıtlıyorum araba kullanmıyorum oje bile sürmüyorum yaa.
HamilesinnnnnnnKeşke ama ben değilim kızlar. İnş siz hamişsinizdir
Geç yumurtlamış olup regl geçe atmış olabilir mi?En geç 5inde regl olmam lazım, hadi 6 diyelim. Şu an ne göğüslerim şişti ne de karnım (normalde karnım balon gibi şişer regl zamanı)
İnş sende hamolesin canımEn geç 5inde regl olmam lazım, hadi 6 diyelim. Şu an ne göğüslerim şişti ne de karnım (normalde karnım balon gibi şişer regl zamanı)
Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık var
Hamilesinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?