Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canımm. Bnm adet ağrılarım başladı. Bu ayda ümidi kestim ben. Bu ay adet olmazsam kısa bi tatil yapıcaz eşimle bn çok bunaldım çünkü beklemek iğne ilaç beni 2 ayda yordu walla
Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)

Umudumuzu kaybetmiyoruz regl gelene kadar her zaman umut vardırr karamsarlık yok:))

Beklemelisin bakalım insallah adet ağrısı dediğin sey adet agrısı değildir:)
Geçen ayda böyle olmuştu biliyorum değilim bence. Hamile olabilirim diye de herşeyden kısıtlıyorum kendimi. Hareketlerimi kısıtlıyorum araba kullanmıyorum oje bile sürmüyorum yaa.

Hiç umudum kalmadı canım maleaef. Bacaklarımda ağrıyı kesin adet olucam
Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık var

En geç 5inde regl olmam lazım, hadi 6 diyelim. Şu an ne göğüslerim şişti ne de karnım (normalde karnım balon gibi şişer regl zamanı)

Geçen ayda böyle olmuştu biliyorum değilim bence. Hamile olabilirim diye de herşeyden kısıtlıyorum kendimi. Hareketlerimi kısıtlıyorum araba kullanmıyorum oje bile sürmüyorum yaa.
Kısıtlamamalısın bence kendini hamileysen zaten şu an bebeğe hiçbirşey olmaz tutunmuştur inşallah zaten herkes söylüyor ya regl ile adet belirtisi aynı diye sen umudunu kaybetme canım

Benim de bacaklar da hep adet öncesi ağrı olurdu bu sefer de aynı şey oldu. Hatta benim bütün belirtiler adet öncesi ağrılar gibi, tek fark Afedersin bu sefer hep kabızlık var

Benim de tıpkı adet olacakmışım gibi ağrılarım var bide kasıklarıma bastırdığım zaman daha fazla ağrı oluyor. Sende adet olcakmışsın gibi mihissediyorsun

Benim göğüslerim ağrıyor regl zamanında ki gibi ara ara kasık ağrım bel ağrım birde dün akşam sağ bacağım kasık ve belden itibaren öyle bir ağrıdı ağlamamak için zor tuttum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…