Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah canım benim. Ilk buraya yazarım olumlu olumsuz. Olumlu olursa size de ümit olur. Olumsuz olursa beni teselli edersinizdelirdim yaa
Delirmek yooook. Amann olumsuz olsa bir daha denersiniz ne var ama sanki içimden bir ses hamilesin diyor ama ümitlendirmiyim seni

Akintim acayip geliyor ya. Biraz daha beklim

Benimde akıntım oluyor hatta her seferinde sanırım oldum diye wcye koşuyorum ama yok. Akıntı şeklin nasıl? Bende 2 gün daha beklicem olmazsam şayet bu sefer kanda baktırcam. Bide bu geç döllenme dedikleri adet düzensizliğinde mi oluyor? Adetleri düzenli insanlar yaşamaz mı acaba

I
Akıntın gelsin gelsin inşallah hamilesindir:)))
N
Şeffaf beyaz bı akıntı böyle sanki krem gibi anlamadım gitti

Bende hatırlamıyorum off yaa. Inşallah hamileyiz diye buraya yazarız. Sen ne zaman test yaptın

Senin zaten regl düzenli benim gibi olmamışsın daha inşallah olmazsın.
Sen 2 gün sonra bir test daha yap bence çıkıcak bak görürsün.
Ama çıkmazsa üzülmek yok devamm

Zaten bu ay hamile kalmak için hiç çabam olmadı o yüzden olmazsa hayal kırıklığı olmaz ama tabi gönül olmasından yana

Aaaa kuzum sana brn baştan beri söylüyorum ama sen hamile gibisin testlede onayladın erken falan ama birçok insan var erken öğrenen bünye bu sakın kötü düşünme.
Testte çok mu silik çıktı yoksa gözüküyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…