Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlama ignesi vuruldysan onla alakali olablr acaba erkendn testn ckması?

Geçen ayda çatlatma iğnesi vurundum. 8.günde test yapmıştım direk tek çizgi çıkmıştı. Hatta erken gebelik testiylede yaptım çıkmamıştı. Bu sefer direk silik çıkınca şaşırdım. Belkide etkisidir bilemiyorum ki bekleyip görücem

Ayneeen ayni durumdayiz. Ilk bi kac gun cok agrim vardi gouslerim falan cok hassasti. Suan biseyim yok. Bi gazim var o kdr. 8 ine kdr belki arada yaparim test ama sanmiyorum oldugunu.
Aynen bende bugün bir umutsuzluk sardı beni o yüzden reglim geçerse yapacağım cok sıkıldım artık çünkü zaten yoğun çalışacağım haftaya aklıma da gelmez.
Umarım sizlerden güzel haberler alırım;)

Aynen bende bugün bir umutsuzluk sardı beni o yüzden reglim geçerse yapacağım cok sıkıldım artık çünkü zaten yoğun çalışacağım haftaya aklıma da gelmez.
Umarım sizlerden güzel haberler alırım:KK66:

Canım moralini bozmaaa umudunuda yitirme sakın. Hep güzel haberler alıcaz inş.

Geçen ayda çatlatma iğnesi vurundum. 8.günde test yapmıştım direk tek çizgi çıkmıştı. Hatta erken gebelik testiylede yaptım çıkmamıştı. Bu sefer direk silik çıkınca şaşırdım. Belkide etkisidir bilemiyorum ki bekleyip görücem
Okuduğum kadarıyla çatlama iğnesinin etkisi 7-10 gün arası geçiyormuş canım

Eger oleyse cnm. Belkide tutmstr ondn ckms olablr gecen ay ckmadysa bu ay hemen cktysa hamilelik olablr kan ne zaman yapcksn cnm hemrn gtsene brn olsam aksama kadr kesin giderdim dayanamzdm brde esim ogrense yernde duramazdi herlde;)

Eger oleyse cnm. Belkide tutmstr ondn ckms olablr gecen ay ckmadysa bu ay hemen cktysa hamilelik olablr kan ne zaman yapcksn cnm hemrn gtsene brn olsam aksama kadr kesin giderdim dayanamzdm brde esim ogrense yernde duramazdi herlde:KK66:

Canım bilemiyorum kafam allak bullak oldu walla. Eşime söyledim ama erken dioo. KAn da verirken sıkıntı yaşıyorum gün geçsin verelim dio. Üzülüyomuş bana.

Çook kötü tabi ki canım ama bence sen bir git kan ver en azından ikilemde kalmamış olursun. Hem dikkat edersin kendine:)

Kan çok zor veriyorum ben cnm yaa kan tutuyo bayılacak gibi oluyorum. Tek gidip vericem şimdi ama. Bayılırım falan tek başıma

Kan çok zor veriyorum ben cnm yaa kan tutuyo bayılacak gibi oluyorum. Tek gidip vericem şimdi ama. Bayılırım falan tek başıma
Hııı o da sıkıntıymış arkadaş al yanına diyeceğim ama sen bilirsin canım o zaman yarın yine yaparsın test bu sefer erken gebelik al yap canım bence daha net çıkar

Kızlar testime bakabilir misiniz?
Sizceeee

Eklentiler

• 04F46EAF-F83B-410F-BC69-295F983D8D4D.jpeg
    04F46EAF-F83B-410F-BC69-295F983D8D4D.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 63
Canım bilemiyorum kafam allak bullak oldu walla. Eşime söyledim ama erken dioo. KAn da verirken sıkıntı yaşıyorum gün geçsin verelim dio. Üzülüyomuş bana.
Sende benim gbi kanszlk var bendede var zor veryrm kotu oluyrm cnm ya esin ne guzel dusnyr seni bence idrarda cktysa cnm kesin vardr aksam gt kan vermeye bence esinle bekleme bizide catlatma bence cnm testi atsana bi:)

Sende benim gbi kanszlk var bendede var zor veryrm kotu oluyrm cnm ya esin ne guzel dusnyr seni bence idrarda cktysa cnm kesin vardr aksam gt kan vermeye bence esinle bekleme bizide catlatma bence cnm testi atsana bi:)

Attım canım üstte :)

Back