Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç belirtim olmaz zaten hatta hiç anlamam olur biter şükür ama böyle hafif bir adet ağrısı ve bel ağrısı var üşüttüysem belki ağrılı olur bu ay :/
Ayaklarını sıcak tutmaya calış canım üşütme kendini.
Ha birde bel ağrım var ekstradan:)

Dikkat ediyorum canım ama hava soğuk ister istemez üşüyorum Benim ayaklarım zor ısınır yapısalmış doktora gitmiştim
Al benden de o kadar en çobuk üşüyen ayaklarım asla ısınmazlar.
Birde yere çıplak ayakla bastım mı eyvah kasık sancısından ölürüm

Normalde Reglin düzenli mi canım

O kadar düzenlidir ki asla şaşmaz. Hatta şöyle diyim telefona yüklediğim takvim uygulamasından sadece 1 gün oynar. 30u gösteriyorsa 29unda muhakkak regl olurum. Bu ay 31i görünüyordu hala olmadım

Hanımlar merhaba benimde adete iki gun kala korunmasz iliski yasadk cocga karar verdik smdi 3 gun gecti adet ve halen olmadm ya sizce umut var midir?

Yumurtlama gününe bağlı canım biraz ne zaman yumurtladın acaba biliyor musun?
Canm akintmdan anlyrm korunmasz iliski yasadgmzda zananlrda sari akintim vardi ama yne dedm olmaz umutlanmym dye ama olmadm dunde bildgn peceteye seffaf akinti geldi arada kask agrm var bu ve olmadm halen ?

Canm akintmdan anlyrm korunmasz iliski yasadgmzda zananlrda sari akintim vardi ama yne dedm olmaz umutlanmym dye ama olmadm dunde bildgn peceteye seffaf akinti geldi arada kask agrm var bu ve olmadm halen ?
İlk denemeniz mi? Bilemedim ki ne desem belki geç yumurtladın diye günün atmıştır ileri. Hep düzenli mi olursun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…