Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben hep test yapan biriyim ama 1 gün gecsede bu çizgi hep tek olur du ama işte dediğin gibi belki bu testte var bi bozukluk olur ya benim şansıma bir haftadır ağlamıyordum zamanı geldi heraldeİnş pozitiftir cnm ben ilk hamileligimde 4 haftalık hamileyim tabi haberim yok evde test yaptm negatifti. Ultrasonda çıktı hamileligim. O yüzden testlerede çok guvenmiyorum
Denemediğim şey kalmadı kısmet artık napalim 2 gün ağlar yeni bi başlangıç yaparım nasıl olsaHadi yaa üzme kendini önümüzdeki aylara bakacak. Ovulasyon takibi yaparak dene istersen
Bu kaçıncı ayin deneme olarakDenemediğim şey kalmadı kısmet artık napalim 2 gün ağlar yeni bi başlangıç yaparım nasıl olsa
Soğan mi kaldı incir mi kaldı eşim aynı keza hacılara hocalara gittim bu sitede ve tanıdıkların söylediği herşeyi yaptım olmayınca olmuyor her ay biktim bu durumdanSoğan suyunu dene bu ay istersen
Demekki daha zamanı var herseyin hayırlısı cnm tevekkül et Rabbimin bir bildiği var demekkiSoğan mi kaldı incir mi kaldı eşim aynı keza hacılara hocalara gittim bu sitede ve tanıdıkların söylediği herşeyi yaptım olmayınca olmuyor her ay biktim bu durumdan
Nereye kadar avutacağım kendimi bu şekilde bilmiyorum bugün bitti benim için daha güneş çıksa niye cıktı diye ağlarım artık bide yetmezmiş gibi arkadaşımın bebeği bir yaşına giriyor daha onun partisine katılıp diğer arkadaşlarımında toplaşıp bebek hikayelerini dinleyeceğim sanırım benim bu dünyadaki görevim hep başkalarının bebeğini avutmak olacakÜzülerek ağlayarak sitem etmiş gibi olursun Allah in zoruna gider dua edelim
Bu topiklerin amacı uzuntumuzude sevincimizide paylaşmak cnm sakn öyle düşünme. Tabiki sende Allah in izniyle yaşayacaksın elbet o sevinci demekki az daha zamanı var. Bi bakmışsun Ağustos ayı Senin ayin olurSabah sabah yorumlarımı okuyanlarinida strese soktum ben her ay olduğu gibi tek başıma yasayayım stresimi en iyisi
Şu ay bu ay diye diye 3 yılı devirdim zoruma giden ney biliyormusun ya testi yapmışım çöpe atmışım daha ne demeye tekrar gider bakarsın e salak rabbim nasip etmese ben o teste bakamazdım tekrardan neden bana bu acıyı yaşatıyor naptim benBu topiklerin amacı uzuntumuzude sevincimizide paylaşmak cnm sakn öyle düşünme. Tabiki sende Allah in izniyle yaşayacaksın elbet o sevinci demekki az daha zamanı var. Bi bakmışsun Ağustos ayı Senin ayin olur
Sağlıkla da kucağına alsin inşallah ben size birşey demiyorum bende burda başka arkadaşlara teselli veriyorum inan ki ama kendime söz geçiremiyor insan işteCanım buda senin sınavın demekki. Bak hamile kalmissin daha önce bu bile olumlu birşeydir hiç yaşayamayan var o heyecanı. Etrafımızda çok var benim akrabam 15 yıl bekledi rabbim bu yıl nasip etti