İdrar pozitif kan negatif

Eklentiler

• IMG_20241213_000303_238.jpg
    IMG_20241213_000303_238.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 11
Evet eşim bana iyi misin sen diyor utanmasam bı 10 tane daha yapacağım kırmızı çizgiyi gördükçe sabaha kadar izleyesim geliyor 😀
Ayy bende bakııp bakıp duruyodum😂😂
Bana bilgi verir misin sağlık ocağında pozitifl alırsam ne kadar sonra kadın doguma gitmem lazim
pozitif gördükten sonra 2 günde bir artışa bakılıyo ben 2 kanı acile verdim çünkü sağlık ocağı 1 gün bekletiyo
Aslında ben doktora gittiğimde betaya tekrar baktı benim 600 çıktı sonra hesapladı 2 katı artıcak şekilde 1 hafta sonra çağırdı beni sizinde sonucunuza göre söyler dr😊

pozitif gördükten sonra 2 günde bir artışa bakılıyo ben 2 kanı acile verdim çünkü sağlık ocağı 1 gün bekletiyo
Aslında ben doktora gittiğimde betaya tekrar baktı benim 600 çıktı sonra hesapladı 2 katı artıcak şekilde 1 hafta sonra çağırdı beni sizinde sonucunuza göre söyler dr😊
Keseyi gördünüz mu

ay cok sevindim sizin icin tebrik ederim sağlıkla gelsinnn :) kaç gün daha bekliyim sizce
Amin inşallah🤗 eğer olmazsan 6. Güne kadar bekle derim😊hiç bi belirtin yokmu ben mesela adet olmadan bi kaç gün önce hissederim olucağımı içimde bi ağrı gelir gider o olmadı mesela bide sol kasığımda ufak sızı hissediyordum sürekli

Bende hafta içi bir gün doktora gideceğim

Amin inşallah🤗 eğer olmazsan 6. Güne kadar bekle derim😊hiç bi belirtin yokmu ben mesela adet olmadan bi kaç gün önce hissederim olucağımı içimde bi ağrı gelir gider o olmadı mesela bide sol kasığımda ufak sızı hissediyordum sürekli
Benimde sizin gibi birde göğüslerim aşırı aciyor sızlıyor dokunamiyorum

X