sizce beklemeli miyim peki ne kadar daha beklemeliyimBekleyin bakalım inşallah vardır ben hiç önceden silikte olsa görmediğim için heyecanlanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizce beklemeli miyim peki ne kadar daha beklemeliyimBekleyin bakalım inşallah vardır ben hiç önceden silikte olsa görmediğim için heyecanlanmıştım
sizce beklemeli miyim peki ne kadar daha beklemeliyim
çünkü olmazsam kesin duphaston iç diycek bana doktorBekleyin bakalım inşallah vardır ben hiç önceden silikte olsa görmediğim için heyecanlanmıştım
Kuzum beta kacla ogrendinBen 2. Gün evde test yaptım çok silik çizgi gördüm o gün 1.20 çıktı adet olmayınca 5. Gün eşimin ısrarıyla tekrar evde yaptım daha belirgin çıktı sabahı test verdim bu sefer pozitifti geç döllenme
Gecikmenin kaçıncı günündesinizçünkü olmazsam kesin duphaston iç diycek bana doktor
69.71 di ilk öğrendiğimdeKuzum beta kacla ogrendin
Benimde bugün yaptığım 6 tane testte pozitifl gördüm yarın kan vereceğim aşırı göğüs ağrılarım var69.71 di ilk öğrendiğimde
Hayırlı olsunbende 4-5 tane yapmıştım sanırımBenimde bugün yaptığım 6 tane testte pozitifl gördüm yarın kan vereceğim aşırı göğüs ağrılarım var
2. günü bitti şuan 3 e girdimGecikmenin kaçıncı günündesiniz
Evet eşim bana iyi misin sen diyor utanmasam bı 10 tane daha yapacağım kırmızı çizgiyi gördükçe sabaha kadar izleyesim geliyorHayırlı olsunbende 4-5 tane yapmıştım sanırım
Evet eşim bana iyi misin sen diyor utanmasam bı 10 tane daha yapacağım kırmızı çizgiyi gördükçe sabaha kadar izleyesim geliyor
Bana bilgi verir misin sağlık ocağında pozitifl alırsam ne kadar sonra kadın doguma gitmem lazimHayırlı olsunbende 4-5 tane yapmıştım sanırım
Benim geç döllenmeymiş2. günü bitti şuan 3 e girdim
ay cok sevindim sizin icin tebrik ederim sağlıkla gelsinnn :) kaç gün daha bekliyim sizceBenim geç döllenmeymiş
İnşallah seninde vardır bi kaç gün daha olmazsan tekrar yaparsın
Düzenlimi adet döngünüz
Ayy bende bakııp bakıp duruyodumEvet eşim bana iyi misin sen diyor utanmasam bı 10 tane daha yapacağım kırmızı çizgiyi gördükçe sabaha kadar izleyesim geliyor
pozitif gördükten sonra 2 günde bir artışa bakılıyo ben 2 kanı acile verdim çünkü sağlık ocağı 1 gün bekletiyoBana bilgi verir misin sağlık ocağında pozitifl alırsam ne kadar sonra kadın doguma gitmem lazim
Keseyi gördünüz muAyy bende bakııp bakıp duruyodum
pozitif gördükten sonra 2 günde bir artışa bakılıyo ben 2 kanı acile verdim çünkü sağlık ocağı 1 gün bekletiyo
Aslında ben doktora gittiğimde betaya tekrar baktı benim 600 çıktı sonra hesapladı 2 katı artıcak şekilde 1 hafta sonra çağırdı beni sizinde sonucunuza göre söyler dr
Amin inşallah eğer olmazsan 6. Güne kadar bekle derimhiç bi belirtin yokmu ben mesela adet olmadan bi kaç gün önce hissederim olucağımı içimde bi ağrı gelir gider o olmadı mesela bide sol kasığımda ufak sızı hissediyordum sürekliay cok sevindim sizin icin tebrik ederim sağlıkla gelsinnn :) kaç gün daha bekliyim sizce
Bende hafta içi bir gün doktora gideceğimAyy bende bakııp bakıp duruyodum
pozitif gördükten sonra 2 günde bir artışa bakılıyo ben 2 kanı acile verdim çünkü sağlık ocağı 1 gün bekletiyo
Aslında ben doktora gittiğimde betaya tekrar baktı benim 600 çıktı sonra hesapladı 2 katı artıcak şekilde 1 hafta sonra çağırdı beni sizinde sonucunuza göre söyler dr
Evet salı günü kalp atışı için gidicemKeseyi gördünüz mu
Benimde sizin gibi birde göğüslerim aşırı aciyor sızlıyor dokunamiyorumAmin inşallah eğer olmazsan 6. Güne kadar bekle derimhiç bi belirtin yokmu ben mesela adet olmadan bi kaç gün önce hissederim olucağımı içimde bi ağrı gelir gider o olmadı mesela bide sol kasığımda ufak sızı hissediyordum sürekli
Bana da dua eder misinEvet salı günü kalp atışı için gidicem
Evet keseyi görmesede takip yapar daha iyiBende hafta içi bir gün doktora gideceğim