- Emoji Skoru
- 626
- Puanlar
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sinir olduğumda o hemen çıkmadı aradan en az 5 saat geçmiştir ben sadece 10 dakika baktım ve attım acaba o an ıslaktı diye mi görünmedi kuruyunca cıktıHemen mi çıktı?
Öyleyse hamilesin tebrikler :)
Hemen mi çıktı?
Öyleyse hamilesin tebrikler :)
Rabbim duysun sesimizi çok çok amin inşallahevet ben de goruyorum:)
insallah dogrudur.
Inşallah ya inşallah
Teşekkür ederim allah razı olsunHimmm hayırlısı olsun canım belki buharlasma cizgisi de olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar test yap bakalım insallah vardir bebis :)
Inşallah ya eşim varikosel ameliyatı oldu yaklaşık 13 gündür birliktelik olmadı eğer hamileysem boşuna oldu ameliyatı demek ama çok korkuyorum 13 günlük daha koyu olması lazım ay ben yatamam ki dahaİnş hamissindir
Haklısınız 3/5 tl lik bi sonuç ve rahat 5 saat olmuştur ama en azından sabaha kadar sevineyim bari bidaa nerde yakalarım bu çizgiyi allah bilir5 saat uzun bi süre cnm kendini çok kaptırma üzülürsun iki sonucunda hazırla. Ama yarın sabah netleşir ins.rabbim gönlüne göre versin
Teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir5 saat bekleyen testlerde çooook görmüştüm bu çizgiyi ama sonuç hep negatif çıkmıştı.. inşallah senin pozitiftir canım inşallah
Allahim isteyen herkeze tez vakitte versin inşallah çok büyük bir sabirmis bu sabrın sonu her zaman selamet olmuş inşallah hayırlısıyla çifter çifter olur bebislerin şu mübarek günde inşallahBende regl günüm 31 temmuz eğer kırmızılar gelmezse o gün yapcam ilk inş çift çizgiyi gorurum
Regl in geçti mi senin cnmTeşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir
Ayy cnm rabbim bu güzel dualarını duyar inş. Benim ikinci olacak cnm olursa tabi insAllahim isteyen herkeze tez vakitte versin inşallah çok büyük bir sabirmis bu sabrın sonu her zaman selamet olmuş inşallah hayırlısıyla çifter çifter olur bebislerin şu mübarek günde inşallah
Inşallah olur flo die bi uygulama var ona göre 2 gün geçti bana göre 1 yada 2 gün var reglyeAyy cnm rabbim bu güzel dualarını duyar inş. Benim ikinci olacak cnm olursa tabi ins