sanki hiç küçülmemişler gibi...

Talya87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
9
0
36
37
Ankara
Merhaba,
Yaklaşık 10 gün önce İzmir'de göğüs küçültme ameliyatı oldum,ameliyattan önce doktorum meme altı dikişlerinden ötürü cup ölçüsü baz alarak ameliyat yapmadığını dolayısıyla ne kadar küçülecekleri konusunda kesin birşey söyleyemeyeceğini belirtmişti.Ameliyattan sonra ise bana en az yarısının gittiklerini söyledi fakat şuan 10.günümde olmama rağmen eski gömleklerimi giydiğimde önleri bile kapanmıyor,şuan sargılı da olsalar göğüslerime baktığımda eskisine nazaran daha dik olmalarının haricinde neredeyse hiçbir fark göremiyorum.Bu durum ameliyat sonrası şişkinlikten mi kaynaklanıyor,aradaki farkı ne zaman görebilirim..?

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Bu ameliyatlarda ameliyat öncesi doktor ile hastanın birbirlerini tam olarak anlaması çok önemlidir. Bazen hastanın istediği küçüklük deri kalitesi, vücut yapısı ve boyut olarak bu ameliyatla sağlanamayabilir ve bunun hastaya sebepleri ile açıkca anlatılması ve hastanın da anladığının teyidi gerekir. Operasyon öncesi sürecinizi ve doktorunuzun hangi teknikle yaptığını bilemiyorum ( ters T, lollipop vs..).Ama en az yarısı gitti dediğine göre yeterli meme dokusu çıkarmış olabilir. Aslında hasta küçülmeyi erken dönemlerde fark eder fakat şu anda sadece meme kısmı değil kol altları, sırt ve göbek bölgesine kadar inen ödemleriniz oluşmuş olabilir. En güzeli 3 ay daha sabretmeniz. Şekil tam olarak oturmasa da büyük olasılıkla ne kadar küçüldüklerini tahmin edecek duruma gelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…