- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlama bugün zaten moralim çok bozuk bide seni gördüm iyice çöktüm :teselli: allahdan çağresiz değil canım derdiniz. fsh yüksek çıkan senmisin kuzum eşinmi
İşte bugün asıl sonucları aldık. :1no2:
Sanki dünya basımıza yıkıldı.Hormon testleri yapıldı.FSH değeri cok yüksek cıktı.:çok üzgünüm:
Doktor biyopsi istedi ama büyük ihtimalle doğustan genetik bozukluk var dedi.Bu zaten en kötüsü senağlama
Çoçuğumuzun olma ihtimali cok düşükmüş.Bunu söylediği an nefes alamadığımı hissettim. :çok üzgünüm:Hastaneden cıkıp nasıl eve geldik hatırlamıyorum.Ve ilk defa eşimin ağladığını gördüm hemde hıckıra hıckıra senağlamasenağlama
Kim kime moral verecek bilmiyorum.bende cok kötüyüm ama onu üzmemeye calısıyorum.Oda aynı.Ben kendimden cok seni üzdüğüme üzülüyorum dedi.Bunla nasıl yasarız bilemiyorum.:sm_confused:
Sonra ailelerimizi aradık geldiler.Teselli etmeye calıstılar.İlk siz değilsiniz tıp ilerledi bakarız tedavisine .. falan işte.:teselli:
Ama kendimi toparlamaya calısıyorum su an .bunu kabullendim.Artık deneme süreci baslyor.Umudumuz bir tanecikte olsa sperm olusması.:çok üzgünüm:
Allah büyük.Kısmet ederse insallah olur.Burdaki doktorlara cok güvenemiyoruz.Haftaya istanbula gidiyoruz.Cerrahpaşada Emre Akkus varmıs ürolog bir de ona baktırıcaz.
Kızlar ne olur bize dua edin.Allah rızası için.Artık ihtiyacımız olan tek sey dualarınız.
Hepinize desteğinizden ötirü cok cok tesekkür ederim.Allah hepimize herseyin hayırlısını nasip etsin a.s.
bütün samimiyetimle söylüyorum dünki yazın ve yaşadıklarınız beni çok etkiledi ve bütün gün buraya baktım acaba sonuç ne diye...
evet belliki olumsuz ama umut var ya işte o umut herşeyi (ve inanç) gerçekleştirir ben buna inanıyorum...
sabrınızın ve azminizin mükafatını alacağınıza da inanıyorum arkadaşım...
burda en büyk görev sana düşüyor eşini ayakta tutman lazım ki biz kadınlar bu yönden güçlüyüzdür...
Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah dualarım seninle...
Allah yardımcınız olsun
Allah kolaylıklar versin
çok şaşırdım cidden
ama genelde ilk bayanlar gider eşinin gitmesi yani ilk gitmek istemesi ya biliyodu ya içine doğdu
neyse önemli olan Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
yok canım bilmiyordu malesef :1no2: Biz burdan cok arastırdık.doktorlar bayının hormon testiyle erkeğin spermogramını aynı anda istiyorlar.Biz de dedik ki benim hastalanmama daha var.O da hastalığın 3.günü yapılıyorsa nasılsa zaman kaybetmiyelim.Eşiminkini yaptıralım aradan cıksın.Aklımızın ucundan gecmedi malesef böyle bir sonuc alacağımız senağlama
canım benim benim dr um ...reglinin 2. günü yaptı tüm hormon testlerini 3. günü değil.. bunu dr una iyice sor...
ben inanıyorum her şey yoluna girecek... ve şimdi sen eşine sağlıklı beslenme adına takviyelere başla.... bak inan o aranan tek spermde bulunacak....
bazı yiyecekler ve meyveler ve selenyüm ACE+e vitamini çok iyi bi takviye.. kivi çok iyi...
diğerlerinide mutlaka formlarda okumuşsundur şimdiden başla tatlım .. inan faydasını göreceksin....bir değil bir kaçtane bulunur inşallah...
DUALARIM SENİNLE. CANIM BENİM....
vavelya canım okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm.. biranda herşeyin böyle değişivermesi kolay kabullenilecek bir durum değil biliyorum eşinin acısınıda anlayabiliyorum ama hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin, burada sana çok iş düşüyor bunu eşinin problemi olarak değilde ikizinizin bir problemi gibi düşünürseniz karşılıklı destekle işler daha da yolunda gidecektir eminim.. hem daha tese yapılmamış belik tesede canlı sperm buluncak ve sen en kısa zamanda hamile kalacaksın.. bazen sorun olsada olmasada bebişler vakti saati dolmayınca gelmiyor canım...
bak ailelerinizde destekçiler size sizde elele verip inanarak bu işi başarabilirsiniz ben buna inanıyorum.. Allah yardımcınız olsun..
dualarım seninle canım...
şu An Kafamın Içi Bomboş.hiç Bir Sey Düşünemiyorum. Senağlama
9 Aydır Uğrasıyorduk.malesef Bebeğimiz Olmadı.en Sonunda Doktora Gitmeye Karar Verdik.
Eşim önce Ben Gidim Sonra Sana Baktırırz Dedi.bugün Sabah Sperm Analizi Yaptırdı.aksama Sonucu Alıp Geldi Ama Doktoru Cıkmıs Konusamamıs.
Ama Malesef Sonucu Anlamak Için Doktor Olmaya Gerek Kalmyor Senağlamasenağlama
Menide Sperme Rastlanamadı.düşünsesize 1 Tanecik Bile Yok.bosuna O Kadar Cabalamısız.
Hemen Internetten Baktık Azospermi Diye Birsey.bir Anda Dünya Basımıza Yıkıldı.ben Eşimin Moralini Bozmamak Için Belli Etmemeye Calıstım Ama Gözlerim Doldu.lütfen Ağlama Dedi Bana Senağlamasenağlama.ama Nasıl?
Normal Yoldan Hamile Kalma Sansım Yokmusss.ya Mikro Enjeksiyon Yada Tüp Bebek.en Bastan En Uca Nasıl Vardık Bir Anda Hala Algılayamıyorum.içim Acıyor Senağlama
Cok Uzun Yazdım Kusura Bakmayın Eşime Belli Edemiyorum Ama Içimi Dökmem Lazım.
Hamile Kalma Sansım Daha Belli Değil.bir Kac Cesidi Varmıs.yarın Tekrar Doktora Gidicez.ama Cok Korkuyorum Doğustansa Oran % 20 Ye Kadar Düşüyormus. Senağlama
O Kadar Cok Istiyorum Ki Bebeğim Olmasını.allahım Imseye Bunları Yasatmasın.
Eğer Böyle Bir Durumda Hamile Kalan Arkadaslar Varsa Lütfen Yazın.desteğe Ve Yardıma Ihtiyacım Var :a015: Senağlamasenağlama