• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki bu çocuğu kendim yaptım!!!!

Annelik doğuştan varolan bir özellik..
Babalık ise sonradan kazanılan..
Kabul..
Ama bu, hamile bir kadının kontrole tek başına gitmesine sebep olamaz.
Bebeği görmek istemiyor ve bebek için heyecen duymuyor olsa bile, en azından hamile eşine destek olmak için bile hastanede yanınızda olmalı.
Belki annesine cinsiyeti söylememe kararınızdan ötürü kırgın olabilir size.
Elbette siz daha iyi tanır ve daha iyi bilirsiniz arkadaşım.

mrb senin yaşadıklarının kat kat fazlasını yaşadım konu maddi sorun değil kişinin karakterinden kaynaklanıyor. bebeğim bugun tam 2 aylık oldu hamilelik ve şu geçen 2 aylık dönem bebeğim sadece benimmiş gb davrandı çok üzüldüm artık takmamaya çalışıyorum üzülmek bişey değiştirmiyor tam aksine benden ve bebeğimden dahada uzaklaşmasına sebep oluyor o yüzden sende takılmamaya çalış hamileliğin her gününün tadını çıkar bebeğinin üzüntünü hissettiğini ve bunu ona yapmaya hakkının olmadığını düşün meleğini sağlıkla dünyaya gtrrp eşininde daha duyarlı olması dileğimle :48:

boşver ya şuan ilgisiz olabilir ama yarın bebek doğunca öyle bir severki bu günlerini unutturur sana :)
bide bebege suan çok ilgisi yok diye cok fazlada tepki vermeyin..

İki çocuğumun hamileliğinde eşim doktor kontrollerine benimle bir kez olsun gelmedi,amniyosentez,gebelik şekeri testi gibi riskli testler yaptırırken bile yanımda yokdu ..

Doktor çıkışı onu arar neler oldu anlatırdım bir de ,sevinsin heyecanımı paylaşsın isterdim,kendi işi olduğu halde izin alma problemi olmadığı halde benimle gelmedi hep bir bahanesi çıkdı.

Hele ki ikinci çocuğumun doğum tarihi için,sezaryen randevusu,doktor sabah erken bir saat söyledi 7.30 da hastahenede olun dedi bir dakika dedim ve eşimi aradım çünkü biliyordum öğlene doğru olmaz mı diyecekdi sabah uykusundan feragat etmemek için,ne kadar salakmışım ben,doktora telefonu verdim doktorla konuşdu daha medeni bir saat yok mu demiş doktora,doktor da beyefendi bir çocuğunuz olacak farkındamısınız dedi,tabi ki saat değişmedi ama doktor bile inanamadı ...:53:

Evet bebeklerim :emir_bebek:doğunca ikisini de çok sevdi,hala da öyle..Ben mi?16 yıllık evlilikden sonra bu odunla,afedersiniz bu kelimem için ama başka türlü ifade etmek içimden gelmiyor,boşandım..

hayret ettim:)) )) pazartesi kızımın doktoruna gidicez ordan dönüşte benim doktoruma gidelim dedim hiç bişi demeden "tamam gidelim" dedi..amannnn maşallah....:)))

inşallah doğumdan sonra düzelir eşin.düzelmezse vurdumduymaz olsa bile boşver en azından öbür çocuğuna çok düşkünmüş.üstelik bunların hiçbirini düşünüp dertlenme ve hamileliğinin tadını çıkar.bak görüyosun işte bende dahil Allah o kadar çok kişiye bu duyguyu bile nasip etmiyor.

inşallah doğumdan sonra düzelir eşin.düzelmezse vurdumduymaz olsa bile boşver en azından öbür çocuğuna çok düşkünmüş.üstelik bunların hiçbirini düşünüp dertlenme ve hamileliğinin tadını çıkar.bak görüyosun işte bende dahil Allah o kadar çok kişiye bu duyguyu bile nasip etmiyor.

canımm inşallah Allah ım sana da nasip eder.

Back