sanki bu çocuğu kendim yaptım!!!!

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
selamlar
kızlar canım çok sıkkın...eşim çok zor şartlarda yorucu çalışıyor kabul ediyorumve 2 aylık hamilelikte çok borcumuz çıktı dolandırılma meselesi yüzünden ...1 kızımız var ve 6 aylık hamileyim..1 aydır diyorum ki "bigün özel hastaneye konrtole beraber gidelim sen de gör bebeği"...bana hep "yorgun oluyorum kendin git vs..(ama geçen sene özellile bu geçtiğimiz yaz iş çıkışı maçlarına gitti kış zamanı kardeşleri uzuaktan memleketten geldi; iş çıkışı onları geç saate kadar sinemaya götürdü...hep bana geline yorgun..)neyse uzatmadım 1 hafta içinde kızımı doktora götürmemiz gerekiyor alerji testi yapılacak;eşim de "ben izin alıcam "dedi."iyi o zaman kızımın hastane dönüşünden benim doktora gidelim (zaten eve yakın bir dolmuş 10dk..)kontrolde bebeği beraber görelim" dedim..
bana "ben ne yapacam ya git kendin işte "deyince dayanamadım "sanki ya başkasının çocuğunu taşıyorum ya da zoraki yaptırmışım sana bu bebeği " diye kızdım ."nerden çıkarıyorsun " diye çıkıştı..ama tavırların öyle bu konu açılınca dedim...anlayamıyorum ya içinde hiç bi ışık göremiyorum..devlet hastanesine gidiyorum normalde hastane dönüşlerinde bi sor "bebek iyi mi" diye..tamam bana ağır kaldırtmaz üstüme düşer..ama karnımdaki bebeğimiz için neden soğuk duyarsız davranıyor????Allah var kızımız içintabiri cazise deli divane olur çok sever...benim de hoşuma gider tabi..ama sanki bunu zoraki yapmışız tehtitle hamile kalmışım gibi hali var....bu da beni deli ediyor..kızımın hamileliğinde onun ve akrabaları yüzünden çok olumsuz şeyler yaşadım bunda güzel şeyler olsun istiyorum haliyle..ama heyecanımı paylaşmıyor "aa bak oynuyor" falan dediğimde zoraki elini karnıma koyuyorum dışardan yeni yeni hissediliyor oynayışı "hissettinmi "deyince "evet "diyor..ama o kadar tekrar tv sine bakıyor....anlamıorum ya..tamam anne hissettiği için hep anne daha heyecanlı olur ama az da olsa sen de bunu paylaş be adam.......annesine cinsiyetini demediğim için mi böyle davranıyor acaba diyeceğim ;ne bileyim bana böyle yapınca aklıma o da geliyor......o kadar sinirlendimki "böyle yapcağını bilsem baştan aldırırdım "dedim pişmanım tabi kıyamazdım ki...inşallah bebeğime bişi olmaz....isim için de defalarca sordum aklıma gelmiyor diyor benim bulduğumu da beğenmiyor çoğu kez..artık ona bebekle ilgili bişi demicem kıyafet alırsam da göstermicem adına da kendim karar verdim..

Son düzenleme:
caninizi sikmayin bos yere..

esiniz cocgunuzu kucagina aldiginda degisecektir eminim..

yasadiklarinizi olcup bicin,esinizin bu bebege gercekten negatif oldugundan cok eminseniz , yasadiklarinizda gizlidir sebebi..

cevabi yine sizde yani...

ama bana sorarsaniz , cocuk anne ve babayla buyusede , aslinda annenindir cocuk :)

esinizin ne hissettigi sizi cok uzsede , bu onun problemi...

siz pamuk yavrunuza sarilin cunku anne cocuklarina ne kadar duskunse, baba anneden ilham alip cocuklarina duskunlesir...

bosuna dememisler anasi olmayan cocugun babasi hic olmaz diye..

aslında bebeği kendi de istiyordu bana "sen bu aralar sinirlisin vs diyordu 1 sene evvel...ama hamile kalmadan önce olsa da olmasa da farketmez olsa isterim de sen yetişebilirmmisin seni düşünürüm diyordu..yani "istemiyorum "demedi...istiyorum ki hani karı koca ultrasonda bebeğini beraber gören heyecanlanan biribirinin sevincini paylaşan çiftler var ya ;onlar gibi olalım..ama yok o ışık yok ...her ay kontrole çağırmıyorum..hadi beraber gidleim deim ilkkez...ama yok "git kendin "demesi üzüyor gerçekten..ama inanın işçıkışı başka bişi olsa gider....yorgun olmaz...işte en çok da buna kızıyorum...karnımdakini ben tek başıma yaşıyorum duygularım içinde tek başımayım..bu daha da üzüyor beni..

Son düzenleme:
üzülme canım erkekler biraz böyledir ,ALLAH kucagına almayı nasip etsın gule gule buyutun ınsallah.

Canımsın ya : ) kıyamam sana.Heyecanını paylaşsın istiyorsun.Etrafındaki baba adaylarıyla kıyaslama yapıyor beklentilerine cevap vermediği için alınıyorsunuz.Aynı durumları 10 ile çarp üstüne 10 ekle daha fazlasını yaşamışımdır.O yoğunluktan da değil o kişinin karakteridir.2,5 yıllık evliyim bunu şimdi anladım.Kardeşleri ,maç olaylarıda dahil onlarla kıyaslama.Onları istisnai bir durum olarak gördüğü için kendini mecbur olarak hisseddiyor.Bu kişilikler elzem görevleri muhakkak yerine getirip diğer işleri boşlarlar.Mesela ben 8,5 aylık hamileyken ki kilolu hamile kaldım üstüne 35 kilo aldım ve de PUPP diye kaşıntı bir hastalığı çıkmıştı başıma bebeğimde makat gelişi olduğu için sopa yutmuş gibiydim.Bir tek doğum sabahı yanıma annemler gibi geldi ve gitti.Sana her ne kadar üzülme desemde üzüleceksin birazda hormonların etkisiyle.Ancak eşini sanki anlayabiliyorum.makul ve elzem eksiklerini gideriyor ama daha ince ve düşünceli davranamıyor.Bunu kabalıkla diye nitelendirme.Boşver isminide sen koy kıyafetlerinide gösterme : )) güle güle doğur sağlıcakla kal.

Üzülmekte kırılmakta son derece haklısın hangi hamile kırılmaz ki ? İyi karar vermişsin bir daha ne doktora çağır ne de kıyafet falan alınca göster. Ne olursa olsun çocuk bizlerin yani annelerin. Çocukları kendimiz yapmıyoruz ama kendimize yapıyoruz.

İstisnalar hariç erkekler hamilelik sürecinde böyle davranabiliyor malesef..
Babalık dokunmayla kazanılıyor. Bu yüzden kendinizi üzmeyin, bu duygulara yoğunlaşmamaya çalışın.

Madem bu kadar uğraştınız dikkati çekmek için, hala aynı davanıyor, artık üstelememeye, hiç söz etmemeye çalışın.

Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşaallah.

madem çok borcunuz var 2.bebeği ertelemeliydiniz bence, erkekler gel git akıllı bugün istiyorum der yarın masraflar artınca iyice suratı düşer, bebiş 6 aylık olduğuna göre bu sözler anlamsız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ilk hamileliğimde eşim çok heyecanlıydı baba olmak için adeta sabırsızlanıyordu ama 2. ve 3. hamileliklerimde senin eşin gibiydi ilk bebekteki heyecanı yoktu ama ben bunu hiç sorun etmedim.çoğu zaman doktora tek başıma gittim yada ultrasonda yanımda yoktu ama ben hiç eşim bebek istemiyor gibi düşünmedim sende düşünme erkekler biz kadınlar kadar duygusal değiller her erkek aynı değil ama geneli böyle.olumsuz düşünüp boşuna kendini yıpratma bebek doğunca herşey değişir merak etme canım

sinir ediyorlar adamı işte....kardeşleriyle kıyaslarım canım benim de hamileleiğim bir daha gelmicek ki ....nasipte varsa bilemem ama 2 çocuk yeter diyoruz yani düşünmüyoruz bir daha ne var yanıma gelsen baksan izleiğin maç kadar uzun değil ya...yokkk adamda duygu yok!aynene ben de snein gibiyim eğilemiyorum doğrulamıyorum afedersin wc olayı bile sorun!ama dediğim gibi yapıcam yok bundan sonra bişimi anlatmıcam erken doğum olsa da ki inşallah olmaz taksiye atlayıp gidicem hastaneden el gibi duysun!!!!!o kadar kırgınım kızgınım yani!!!geçen düğün varmış arkadaşının yeğeninin ama gününü yanlış hatırlamış geç kalmış tabi..oh canıma değsin öyle sevindim ki bir de hayıflanıyor "ayıp oldu arkadaşa da ya.."""ohhhhh iyi olmuş...teşekkürler canım senin de bebişine Allah uzun ömür versin..

sinir ediyorlar adamı işte....kardeşleriyle kıyaslarım canım benim de hamileleiğim bir daha gelmicek ki ....nasipte varsa bilemem ama 2 çocuk yeter diyoruz yani düşünmüyoruz bir daha ne var yanıma gelsen baksan izleiğin maç kadar uzun değil ya...yokkk adamda duygu yok!aynene ben de snein gibiyim eğilemiyorum doğrulamıyorum afedersin wc olayı bile sorun!ama dediğim gibi yapıcam yok bundan sonra bişimi anlatmıcam erken doğum olsa da ki inşallah olmaz taksiye atlayıp gidicem hastaneden el gibi duysun!!!!!o kadar kırgınım kızgınım yani!!!geçen düğün varmış arkadaşının yeğeninin ama gününü yanlış hatırlamış geç kalmış tabi..oh canıma değsin öyle sevindim ki bir de hayıflanıyor "ayıp oldu arkadaşa da ya.."""ohhhhh iyi olmuş...teşekkürler canım senin de bebişine Allah uzun ömür versin..

kopyası çıkmış..................

Son düzenleme:
kopyası çıkmış...........

Son düzenleme:
aynen öle yapıcam haketmiyor heyecanımı onunla paylaşmayı!

tamam kabul anne gibi heyecanı olmaz ama bu kadar da olmaz ya....kimsem yok eşimden başka onunla konuşmucam da kiminle konuşup paylaşacam....

yok ya ilkinde de fazla heyecanı yoktu sadece artık karnım iyice yamuk yumuk oynamaya başlayınca gülüyorduk beraber...birde doğduğu gün onu görmek için hemşlireler asansörle bizi götürürken merdivenlerden hızla çıktığını görmüştüm...istteğim sedec bir kez gelmesiydi kendisine de dedim 1 kez gel bir daha demicem diye...yabancı bişi istese bu kadar kırmaz insan ya...o kadar söylediğime değimez...

Son düzenleme:
canım ya yazını okuyunca kendimi buldum sanki..

bizimde bir kızımız vardı kaynanamların yüzünden hiç anneliği yaşayamıştım sorunların içinde 2. bebege karar verdik (benim bebegim tedaviyle oluyor)

eşimde istedi özel doktora gittim tedavilerden sonra hamile oldugumu ögrendik ve ilk bebegimiz gibi çok sevinmiştim bu bebegimin hamileliği çok güzel geçsin istiyordum ilşkinde

yaşayamadıgım güzel şeyleri yaşamak istiyordum eşimde çok istiyordubirde oglumuz olsun istiyorduk sonra cinsiyeti belli oldu ve oglumuz olacaktı ama eşime bana karşı ve karnımdakine karşı

bir sogukluk olmaya başladı.. kızınada çok düşkündür üstüne titrer ama karnımdaki bebegi görmege hiç heyecanı yoktu işim var derdi kontrollere gelmezdi bebege bana karşı soguktu

tabi olmamamsı gereken çeşitli sorunlar varmış meger her neyse sonuna geleyimm

ve oglum dogdu dogduktan sonra oglumun sevgisi kızı bile bastırdı kendini çok sevdiren bir bebek ve babası ona çokkkkkkkkk düşkün hemde çok onun okadar tatlı olacagını bilmiyormuş

dogduktan sonra farkına vardı ve şimdi herşeyiyle ilğileniyor ve oglumuzun üstüne titriyor..

rabbim iyikide vermiş bunu bize şükürler olsun diyor

yan canım sıkıntı etme şimdi birşey anlamıyorlar kucagına aldıgında o bebegin gülüşleri herşeyi degiştirecek seni anluııyorum ilği istiyorsun ama malesef erkekler okadar düşünceli

olamayabiliyorlar...dogduktan sonra bak gör inşallah nasıl degişecek herşey sen canını sıkma bebegine ve kendine çok iyi bak canım ...

Son düzenleme:

canım sen de güle güle büyüt çocuklarını evet ya ilk hamileliğim sorunlu geçti bu güzel geçsin istedim 2 aylık hamileyken maddi sorunlar çıktı birden neyse yinede gölgelememeye çalıştım sorunlarla...en tatlı anımızda örneğin tv de güzel film varken diyorum gidelim diye dün "yok kendin git""" öyle mi bundan böyle bişi paylaşmayı haketmiyor deim inşallah dedğin gibi olur ama ne vardı bu kadar kırmasaydı beni......kızımla gitsem kızım da kıskanıyor ultrasonda ona balıyorum diye...başka da heyecanımı paylaşacak kimsem yok dedim ya çocuğu kendim yaptım kendim taşıyorum kendim doğurcam yani olay aynen bu! ne gerek adam paylaşsın....bu hamileleikte çokk sinirliyim hele bu 1 haftadır elimden gelse doğunca elini sürdürmücem!!!

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum canım ama sabret inşallah bak dogdugunda herşey nasılda daha güzel olacak inşallah :)

Bekarım ve çocuğum yok ama sizi anlıyorum...
Hayal kırıklığınız çok normal...
Ama bebeği kucağına bir alsın nasıl sevecek o zaman tatlı tatlı silkelersiniz eşinizi

canım bende seni çok iyi anlayan ve bu durumu yaşayanlardandım eşim normalde evine ve oğlumada çok düşkün bir babadır ama benimde 2.hamileliğimde doğru düzgün gelmek istemezdi bende isterdim onunla gitmek onunda heyecanla ultrasonda bebeği görmesini isterdim ama pek umursamazdı sen gir derdi izin alamam derdei bir sürü bahane üretirdi buda beni çok üzerdi .ama ne zaman kızım doğdu eşim çok değişti yani şimdi kızımada oğlumada çok düşkün sevgisinide gösteriyor.şimdi senin yazını okuyunca bi an kendim alıma geldi.yani inan bebiş doğsun çok daha farklı olacak sanırım erkekler in yapısında bu var.kucaklarına alıp ellerini tuttuklarında kokusunu aldıklarında babalık duguları oluşuyor..şimdi sen sakın üzme kendini ve bebişini...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…