• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

emirimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
89
22
13
35
Bir program da izledim ve çok hoşuma gitti bu soru ve fikir...hep dert hep tasa derken brzda eglenelim dedim..madem benim fikrim önce ben anlatayım...
ben 5-6 yaşlarındayken birgül diye bir kızarkadaşım vardı ben en az 12-13 yaşıma gelene kadar bu kızın ismini virgül sanıyordum ve öylede kaldı...hatta kendimce diyordum ne anlamlı bir ismi var hergün herkes anlamini biliyor nokta virgül hani :) virgül virgül diye peşinde dolanıyordum...:)
birtane daha var burda brz daha büyüğüm 8-9 filan,büyükler hep der bebekler için ağlaya ağlaya halsiz düştü uyudu..bende akşamları uykum gelmediginde sabah uykusuz okula gitmiyim diye zorla kendimi ağlatirdim ya cimcik atardım ya saçımı çekerdim ya aklıma kötü kötü şeyler getirirdim sonunda ağlardim vede uykuya dalardım aklı sıra bebekler gibi :)))
Sizlerin varmı böyle
sanıyordum ki leri...??

Haha ilahi çok güldüm.
İlkokul 1. Sınıf bir ufaklıkla konuştum bir gün otobüste. Bana annenin adı ne dedi nilgül dedim ( bu arada deşifre oldum hahaha) aaaaa ben senin anneni tanıyorum dedi. Çok şaşırdım elin bebesi. Nerden dedim ''okuldaaan noktayla görüyoruz onu dedi.''yıllar geçti unutamadım bu da böyle bir anım :)

Makineye baglanmak (bitkisel hayata girmek) sozunu duydugumda Allah'im neden hasta insanlari camasir makinesine atiyorlar diye dusunurdum.

Sinifta kalmak deyiminin bir sene boyunca tek basina o sinifta yalniz birakilmak oldugunu sanirdim.

Daha bir suru vardi da aklima gelmedi simdi. Gelince yazarim.

haber spikerlerinin haberleri ezberleyip , ezberden sunuyorlar zannederdim .. o sandığım dönemlerde habercilik mesleğini direk kafadan eledim ezberim kötü diye :KK53:
playback le canlı performansı anlamam da çok geç oldu zannediyordum ki hepsi canlı okuyor , orkestra nerde acaba sorusuna da uzun süre yanıt aradım :KK53:

Back