SANİYELER KALA DİREKSIYON SINAVINDAN KALDIM😭😭😭😭

Inşallah ya sağolun Aslinda çok heyecanlı değildim..Hatta parkurları bitirdikten sonra o olan heyecanımda bitmişti...L parktan sonra başlangıç noktasına doğru dönerken sınav güzergahından dolayı hiç sağ aynaya bakmaya gerek duyulmuyor.Hep soldan soldan sola bakarak gidiliyor...Sadece son bitiş yerine girerken sağ sinyal verip sağa geçmek gerekiyordu.Ordada olay bitti zaten

Sınav heyecanından olmuş üzülmeyin. Zaten oraya kadar sorunsuz kullandıysanız sonraki sınavda alırsınız. Benim de haftaya sınavım var şimdiden heyecanlanıyorum.

Amin hepimizin yardımcısı olsun

Üzülme canım bende ilkinde almamıştım ama önemli olan bundan sonra trafikte düzenli dikkatli kullanman . Kardeşim de girecek haftaya umarım herkes sorunsuz geçer

Ben 2008 de almıştım. Arabayı çarpan arkadaş dışında herkes geçmişti

Ayna ile oynayabilirsiniz de düzeltmeden yola çıkmanız büyük hata olmuş onu nasıl o sıra anlamadılar oda garip bi durum zaten. Hakkınızda hayırlısı buymuş ikinci sınavda alırsınız insallah moralinizi bozmayın.

Cok zorlaşmıs beni bu kadar zorlamamıslardi yıllar önce.Allah yardimciniz olsun.Bir dahaki sefere alırsıniz inşallah.Gayet de başarılıymışsıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…