Sanırım sağlık ile sınanıyoruz...

insallah, herzaman iyi düsünelilmki iyi olsun, Allah cocuklarinin yüzüne gülsün
Amin inşallah.
Tek düşüncem onlar, hastalık yoksa mühim değil, insanız nihayetinde.
Gel geç hastalıklar olsun yeterki, ama çocuklarıma yetemeyebilecek olma ihtimali beni üzüyor.

Amin inşallah.
Tek düşüncem onlar, hastalık yoksa mühim değil, insanız nihayetinde.
Gel geç hastalıklar olsun yeterki, ama çocuklarıma yetemeyebilecek olma ihtimali beni üzüyor.
o düsüncelere hic kapilma, buaksam insallah güzel haberlerle döneceksin doktorun yanindan

Inşallah kötü bir durum yoktur arkadaşımda da böyle kramp hatta uyuşma oluyordu ama sizdeki magnezyum eksikliği de olabilir doktor belirtileri benzettiği için de göndermiş olabilir moralinizi bozmayin

Eşinize de size de çok geçmiş olsun, çok etkilendim yaşadıklarınızdan. İnşallah eşinizde olduğu gibi güzel haberler alacaksınız.

Çok sevindim. Hayırlı haberlerini bekliyorum

lupus bağışıklık sisteminin iç organlarını virüs olarak algılayıp saldırmasına verilen hastalıktır ..tedavisi kortizondur çok uzun bir süre ,velhasıl stres çok etkilidir bu hastalığın temellerinde.atlatılabilir bir rahatsızlık ucunda ölüm yok..ms hakkında fikrim yok çok geçmiş olsun şimdiden.

Lupus bir bağışıklık sistemi hastalığı ve kronik bir rahatsızlık, yabancı makalelerde bir tür romatizma olarak anılıyor ama eklem kas ağrıları halsizlik ciltte döküntüler (özellikle burun ve yanak bölgesi) gibi belirtileri var. Hastalar genellikle ağrılardan ve halsizlikten şikayetçidir, ölümcül bir rahatsızlık değil yani. Aslında bütün bağışıklık sistemi hastalıkları birbirine benzer, vücut kendi doku ve organları tahrip eder, sebebini modern tıp pek açıklayamasa da ben Aidin Salih hocanın Gerçek Tıp kitabını okumanızı tavsiye ederim. Vücutta biriken toksinlerin bağışıklık sistemine ciddi bir zarar verip bu hastalıklara zemin hazırladığını söyleyebilirim, toksinler arasında gdolu ürünler, zararlı kimyasal deterjanlar, paketli sağlıksız yiyecekler, koruyucular var. Daha sağlıklı ve doğal bir hayat tarzıyla, şifa oruçlarıyla aslında hastalıkların gerilemesi mümkün. O yüzden ben kronik hastalıkların kronik olarak kötü şartlara maruz kalınması sonucu oluştuğuna inanıyorum.
Stres kesinlikle bütün hastalıkların tetikleyicisi, sebepsiz bel ağrılarım çok oluyor benim de ve geçen gün bir ortopedi uzmanı aşırı üzülen, kafasına sürekli birşeyleri takan insanlarda bel ve boyun ağrısı olur dedi, hiç şaşırmadım çocukluğumdan beri taşıdığım yükler ağır geldi biliyorum, daha rahat bir hayatı seçiyorum şuan her anlamda. En başta huzurlu bir hayatı hakediyoruz, huzur olmayınca sağlık da gidiyor.

Merhaba ,
Öncelikle çok geçmiş olsun , umarım sonuçlarınız tertemiz çıkar . Lupus ile ilgili bilgim yok ama MS hastası birisi ile tanışmıştım , yürümede hareket etmede aşırı zorlanıyordu , bacaklarını elleri ile kaldırabiliyor dışarı tekerlekli sandalye ile çıkıyordu sanırım kemik zayıflıyor . MR ınızı mutlaka çektirin ve bence mutlaka 2. bir doktora da muayene olun . Çünkü her doktorun başarısı farklı hepsi farklı tanılar koyabiliyor . Bi arkadaşımın göğüs rahatsızlığı vardı bi doktor kanser dedi bi doktor verem dedi başka bi doktor hiç bişeyin yok sadece ciğerinde su birikmiş demişti . Allah yardımcınız olsun .

Allah hayirli sifalar versin...Pek bilgim yok umarim erken teshis avantaji vardir...

Allah hayirli sifalar versin...Pek bilgim yok umarim erken teshis avantaji vardir...
Vardır diye düşünüyorum.
Farklı doktorlara da giderim.
Sadece şu bir kaç aydır doktorlardan o kadar sıkıldım ve yoruldum ki.
Biraz ara vermek istiyorum hastane koşturmacasına.

Öldürecek bir rahatsızlık değil, fakat ihmal edilecek bir rahatsızlıkta değil.
Sanırım 1-2 hafta ara vermem beni öldürmez

Rabbim dermansız dert vermesin,anliyorum hastaneler insana huzur vermeyen bir yer ama sifa vesilesi....Siz yine de cok arayi acmayin:)

Allah şifa versin canım
beterinden de saklasın inşallah

Allah tez zamanda sifa versin.Tedavisi mumkun olan bir hastalik zaten.Siz moralinizi yuksek tutun.Gecmis olsun tekrardan.

Cok gecmis olsun lütfen ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…