• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım sağlık ile sınanıyoruz...

Ms olmadığına sevindim. Lütfen beslenmenize dikkat edin bu süreçte

Doktor islerinden yoruldum demeyin lütfen.

Lupus her organı etkileyen bir hastalık.

Vücut kendi antijenlerine karşı savaşıyor. Ve böylece dokularda hasar meydana geliyor. Ve bu hasarın ne zaman nerden patlak verecegini bilemiyorsunuz. Böbrek, göz, sinir sistemi, akciğer.....

Bu yüzden hemen baska doktora da çıkın ve tedavinize başlayın. Ciddi sonuclara, organ kayıplarına ve hatta ölüme dahi neden olabilir Allah korusun. Tabi bu ihtimaller tedavisinin yapılmadığı durumlar icin geçerli. Siz bu konuda uzman ve kendini kanıtlamış bir hekime randevu alın bence en yakın zamanda.

Doktor islerinden yoruldum demeyin lütfen.

Lupus her organı etkileyen bir hastalık.

Vücut kendi antijenlerine karşı savaşıyor. Ve böylece dokularda hasar meydana geliyor. Ve bu hasarın ne zaman nerden patlak verecegini bilemiyorsunuz. Böbrek, göz, sinir sistemi, akciğer.....

Bu yüzden hemen baska doktora da çıkın ve tedavinize başlayın. Ciddi sonuclara, organ kayıplarına ve hatta ölüme dahi neden olabilir Allah korusun. Tabi bu ihtimaller tedavisinin yapılmadığı durumlar icin geçerli. Siz bu konuda uzman ve kendini kanıtlamış bir hekime randevu alın bence en yakın zamanda.

Araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum.
Önce bir kendimi toparlamak istiyorum.
Ailecek zaten hastalıklar ve olumsuzluklar nedeniyle resmen dağıldık diyebilirim.
Biraz o yüzden ara vermek istedim.

Ama tabii ki hastalıkları ihmal eden bir yapım yok.

Haftasonu da serumluk oldum.

1 litre serum aldım.
İshal kusma nedeniyle.
Cuma akşamı birşeyim yoktu.
Cumartesi günü yataktan kalkamadım.

Resmen hayattan koptum diyebilirim.
Eşim annemi çağırdı çocuklarla o ilgilendi sağolsun.
Ancak Cumartesi akşam üstü kendime geldim.

Hayır olsun diyorum bu başımıza gelenler.
Hala hastalığı tam anlamıyla üzerimden atmış sayılmam...

Back