Sana tavsiyem hastalıkla ilgili araştırma yapma.
İnsanı daha çok yıpratıyor.
İkinci tavsiyem asla tek doktorla yetinme.
Benim babama doktor çat diye alZ ve parkinson teşhisi koydu günlerce kahroldum.
İşin uzmanı bi doktora gittik alz yokmuş parkinson içinde yok dedi ama emin olamadı( babam biraz karışık bi hasta) takibi yapılıyor.
Bu arada fıtıkları önemsemeni tavsiye ederim. Şu an etkileri fazla olmasa da ileri ki yaşlarda felce kadar götürüyorlar.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, babanız için de çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Ya zaten eşimde malesef acayip bir deneyim yaşadık, doktorları ben artık anlamıyorum.
Eskiden doktorlar teşhis - tanı konusunda hastaya birşey demeye bile yeltenmezlerdi.
Yanında bulunan aile bireylerine söylerlerdi ki hasta etkilenip kendini yıpratmasın diye.
Şimdi çat diye suratına "sende şu var, bu var" diye söylüyorlar.
Geçen konuda da geçmişti, ya aile bireylerinden biri kalp hastası olsa veya psikolojik bunalıma girse?
Bunu hiç düşünmeden insanların hayatlarını hiçe sayarak suratına baka baka olmayacak şeyleri bile diyebiliyorlar.
Ben araştırmıyorum, ancak merakta ediyorum.
Bir kaç ipucu veren durum var vücudum ile alakalı.
Olma ihtimali düşük diye düşünüyorum ama tabii bu benim başıma gelmeyecek anlamına gelmiyor.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Eğer nörolog MR ve tahlil sonuçları sonrasında bir tanı koyarsa, kesinlikle tek doktor ile kalmam.
Zaten ailece bu anlamda bilinçliyizdir.
Çocuğumda dahi hiç bir zaman tek doktora güvenerek hareket etmişliğimiz yoktur.