Sanırım özel fotoğraf yanda mesajlarım yayıldı

cemrebirvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
10
3
20
Eski sevgilim vardı iki ay oldu konusmayali iki hafta önce engelimi kaldırmıştı konuştuk iki buçuk saat ama sevgilim var dedi ve öyle bı konuştu ki benle inanmadim sevgilisi olduğuna bir iki kere daha yazdım engelledi geri yine kaldırmış engelimi dün yazdım sevgilisi olduğunu söyleyen birisi ulasti bana ben ona ve arkadaşına yazdiklarini biliyorum biz o mesajları gülerek okuyorduk engelini ben kaldirttim yazık sana rahatsız edicisin ben aranızda gecenleri biliyorum dört yıldır hayatindayim arkadastik şimdi sevgili olduk bı ay oldu dedi ben onla. sext ng yaparken o kız varmış ben rezil oldum sadece mezeymisim napmam lazım ben çok korkuyorum kız bana dedi ki sen hep öylesineydin hep de öyle kalicaksin falan benim çok zoruma gitti ben napcam simdi mahvoldu her şey ilk kez birine böyle fotoğraf attım noyle konuştum

Nasıl güvenip atıyorsunuz iki günlük tanıdığınız adamlara fotonuzu. Artık olan olmuş korktuğunuzu belli etmeyin hepsini engelleyin.
Eğer sizi tehdit eder ya da yayarsa fotonuzu ailenize söyleyin ve şikayetçi olun

Nasıl güvenip atıyorsunuz iki günlük tanıdığınız adamlara fotonuzu. Artık olan olmuş korktuğunuzu belli etmeyin hepsini engelleyin.
Eğer sizi tehdit eder ya da yayarsa fotonuzu ailenize söyleyin ve şikayetçi olun
Hata yaptım biliyorum yapmamaliydim iğrenç birisiyim

Hata yaptım biliyorum yapmamaliydim iğrenç birisiyim
İğrenç falan değilsin sadece saf ve iki güzel söze kanan hormonları tavan yapan o nedenle yanlış yapmaya açık bir genç kadınsın.
Engelle eski sevgiliyi de onun arkadaşınıda. Hiç muhatap olma artık onlsrla. Unuturlar seni olay kapanır. Ama en ufak bir yanlışlarında ailene söyle. Ailen bir iki kızar bağırır ama affeder. Sakın ailene söylemeyip şantajlarına boyun eğme

Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek:
Sosyal medya platformlarında bir kişinin rızası olmadan özel hayatına ilişkin fotoğraflarını veya videolarını paylaşmak özel hayatın gizliliğini ihlal olarak değerlendirilir. TCK Madde 132'ye göre, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

Pöf yaninda sevgilisi varken eski sevgilisiyle seks sohbeti yapan herif icin konu acmaya degmez bee, gulerek okusalar neee halay cekerek okusalar ne, rezillige bak.
Alsin tepe tepe kullansin, sen bosverrr
Fotolari da sıkıysa yaysinlar, cok buyuk cezalari var bu isin, oyle kolay değil. Pıssssmaaaaa! Korktugunu da belli etme, şikayetçi oluyorum de kendileri düşünsün gerisini.

Korktuğunu belli etme. Yukarıda yorumlarda arkadaşların yazdığı türk ceza kanunu maddelerini at. Sonra sil engelle onları. Rahatsız ederlerse de cimer üzerinden şikayetçi ol bakalım

Eski sevgilim vardı iki ay oldu konusmayali iki hafta önce engelimi kaldırmıştı konuştuk iki buçuk saat ama sevgilim var dedi ve öyle bı konuştu ki benle inanmadim sevgilisi olduğuna bir iki kere daha yazdım engelledi geri yine kaldırmış engelimi dün yazdım sevgilisi olduğunu söyleyen birisi ulasti bana ben ona ve arkadaşına yazdiklarini biliyorum biz o mesajları gülerek okuyorduk engelini ben kaldirttim yazık sana rahatsız edicisin ben aranızda gecenleri biliyorum dört yıldır hayatindayim arkadastik şimdi sevgili olduk bı ay oldu dedi ben onla. sext ng yaparken o kız varmış ben rezil oldum sadece mezeymisim napmam lazım ben çok korkuyorum kız bana dedi ki sen hep öylesineydin hep de öyle kalicaksin falan benim çok zoruma gitti ben napcam simdi mahvoldu her şey ilk kez birine böyle fotoğraf attım noyle konuştum
O kızı ara ıkınızıde polıse verıcem de. İğrenc deılsın ama lütfen kımseye daha resım atma. Resım atınca ne oluyor ki ay ben hıc anlamıom. Kimseye daha atma resım. Bu senın mıladın olsun. Oglanıda kızıda tehdıt et.

Rica ederim. Sana bir abla tavsiyesi bir daha hiç kimseye ne kadar güvenirsen güven yine de fotoğraf atma
Haklısın aslında bende o şekilde düşünüyordum hep ama o an bilmiyorum aklım durdu dusunemedim ben bahane olmasa da güvendim hata yaptim ben bişi olursa kaldıramam zaten psikolojik olarak rahatsızlığım var uzun süre tedavi gördüm zor toparlandim hemen yıkılirim çok korkuyorum

Vermeyince mabud neylesin Sultan Mahmut.
Senin aklın zekan falan yok mu kaşınıyorsunuz valla sonra da böyle böyle oldu. Bunu yapmaman gerektiğini bile bile üstelik sevgilisi olduğunu söyleyen eski sevgili ile, kim olduğu belirsiz başka musallat bir tipe kendinizi niye oyuncak etme fırsatı veriyorsunuz. Çok mu hayatınız sıkıcı aksiyon mu arıyorsunuz?
Yapacak bir şey yok, cevap vermeyeceksin hiç bir şekilde. Rahat durmazlarsa paşa paşa şikayetçi olmaya gideceksin

X