- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onurlu bir sekilde hayatinizı kazanmak için? Üretmek , topluma katkı sağlamak içın? Çalısanların vergileriyle ödenen emekli maaşını haketmek için?Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?
Bla bla bla ..Onurlu bir sekilde hayatinizı kazanmak için? Üretmek , topluma katkı sağlamak içın? Çalısanların vergileriyle ödenen emekli maaşını haketmek için?
Kendi ayaklarıniz üzerinde durup kimseye yük olmamak için?
İlerde anne olduğunuzda çocuklariniza hayata katılmış bir kadin olarak iyi bir örnek olmak için?
Onurlu bir sekilde hayatinizı kazanmak için? Üretmek , topluma katkı sağlamak içın? Çalısanların vergileriyle ödenen emekli maaşını haketmek için?Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?
Bacim onurlu yaşam ilkelerine bla bla diyebiliyorsan, yaptığım her yoruma begenmedimi basabiliyorsan, benim sana daha da diyebileceğim bir sey yok, korktum yeminle, saygiyla -reverans majeste- egilip , seni huninle başbasa birakiyorum. Kayinailene ve çevrene de sabırlar diliyorumBla bla bla ..
Al işte o kadar şey dedim verdigi cevaba gel vatandaş.Hala dalga hala aynı kafa birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz.Eşime evliliğime güvenmemek derken iş konusunda evet güvenmiyorum iş durumuda hayatı en derinden etkileyen birşey.Ben babamdan kalan maaşı bahsettim o 3000ken eşimin 2300
Bla bla bla ..
[/QUOTE
Şu cevabınızdan sonra eşinizle tencere kapak olmuşsunuz. Eşiniz size böyle umursamaz siz de bize.. ama bizim etkilenecek bir durumumuz yok aynı çatı altında bunlara maruz kalan sizsiniz bizim unutmamız çok kolay hatta okuduk oldu bitti
Kadin calissa adam hepten salar. Nasil olsa gelir var diyeSiz de çalışın. Hayatında çalışıp iş zorluğu, patron egosu görmemiş biri gelip yorum yapıyor bir de. Çalışmak istemediğinizi de biliyoruz.
Yahu niye yorum sahibinin yorumunu eksilemişsiniz ki?Siz de çalışın. Hayatında çalışıp iş zorluğu, patron egosu görmemiş biri gelip yorum yapıyor bir de. Çalışmak istemediğinizi de biliyoruz.
Piraye hanımcığım,konu sahibi eski konu mesajlarından hatırladığım kadarıyla kendisi toptan kadınların çalışmasına karşı, hatta kadınlar çalışarak erkeklerin işini elinden alıyor işinden ediyor minvalinde bir cümlesi de vardı, ve kadın ile erkeğin bir arada olduğu karma çalışmayada karşı.Onurlu bir sekilde hayatinizı kazanmak için? Üretmek , topluma katkı sağlamak içın? Çalısanların vergileriyle ödenen emekli maaşını haketmek için?
Kendi ayaklarıniz üzerinde durup kimseye yük olmamak için?
İlerde anne olduğunuzda çocuklariniza hayata katılmış bir kadin olarak iyi bir örnek olmak için
Bacim onurlu yaşam ilkelerine bla bla diyebiliyorsan, yaptığım her yoruma begenmedimi basabiliyorsan, benim sana daha da diyebileceğim bir sey yok, korktum yeminle, saygiyla -reverans majeste- egilip , seni huninle başbasa birakiyorum. Kayinailene ve çevrene de sabırlar diliyorum
Yanliş anlaşılmasın bu görüstekiler kadini insan olarak görmediği için ben de hep insan olmak üzerinden yazdığım için boyle söyledim. Yoksa insan olan onuruyla çalışıp ekmeğini kazanmaktan zaten gocunmazDesene boşuna yazmışım, sağol arkadaşim, kimsenin içini bilemiyorsun işte, her gorduğümüzü insan zannediyoruz
Size sonsuz katılıyorum, ama konu sahibi bunu kendine kendi yapıyor işte bu düşünce yapısıyla maalesefYanliş anlaşılmasın bu görüstekiler kadini insan olarak görmediği için ben de hep insan olmak üzerinden yazdığım için boyle söyledim. Yoksa insan olan onuruyla çalışıp ekmeğini kazanmaktan zaten gocunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?