Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yazmıştım tereliye'nin aslında güldüğüne bakmayın ici kan ağlıyor diye .
Simdi anladın mı tereliye sana niye çalış ayaklarinin üzerinde dur denildiğini ?
Bahanelerini sıralamistin yine.
Gülme emojisini bol bol mesaj içeriklerine koymayla sorun çözülmuyormus değil mi ?
Sen birisine acıyıp evlenecek insan felan da değilsin ayrica.
Aklını başına devsir ve çalışıp kendini en azından topla.
Bilmem 374737463 konunun geneli k.valide ile alakalı.
Sorunun k.valide değil senin.
Sorun eşin.
Anasını bile tinlamayan adam seni mi tınlayacak.
Bazı insanlarin hal hareketleri kişiliği hakkında net mesajdir aslında ama görmek isteyene.
Kendini doğuran kadına karşı bile duyarsız bir evlat neden eşine karşı fazla duyar kassin mesela ?

Kendime dert ettiğim bir konuda gülme emojisi kullanmamak gayet normal.Benim ne şekilde evet dediğimi yalnız Allah bilir sencesi bencesi olamaz.

Kendime dert ettiğim bir konuda gülme emojisi kullanmamak gayet normal.Benim ne şekilde evet dediğimi yalnız Allah bilir sencesi bencesi olamaz.
İstediğin kadar koy emojileri sana defalarca dedik.
Ama genel olarak kendini hep haklı gören konumda olduğun için sana defaatle eşini gösterdik ama ben çok mutluyum bla bla bla dedin durdun.
Çalış tereliye.
Kendin için calis.

Bak biz ne kadar sana laf dokundurup bazı zamanlar karşılıklı olarak laf soylesekte kötülüğünü isteyecek değiliz.
Sana dediklerimiz de gözünü açmak için.
Toysun tereliye.
Hem de ne toy.
Bak 15 yıllık evliligimin 3 senesi eşimin ailesine takik olmakla geçti.
Elime ne geçti sana diyeyim mi ?
Kocaman bir hic.
4 senedir Toto korkusundan çocuk neden yapmıyorsun mesela ?
Sence tek sorun iş begenmemesi mi ?
Bence değil.
Çünkü evliliğine ve eşine güvenin yok senin.
İnsan bu yüzden bile ileriyi düşünerek adım atmalı.
Çalışıp dik durmayı dene.
Hala çalışmadığım halde maaşım ondan yüksek deyip durma tereliye.
Senin maaşın yok ki , senin maaşın yok !
Beni çıldırtmak mi istiyorsun ?
Senin maaşın yok .

Hala dalga hala aynı kafa birde sizi ciddiye almamı bekliyorsunuz.Eşime evliliğime güvenmemek derken iş konusunda evet güvenmiyorum iş durumuda hayatı en derinden etkileyen birşey.Ben babamdan kalan maaşı bahsettim o 3000ken eşimin 2300

psikoljik bi sorunu olabilir gibi gedi bana.
Butun işyerlerinde hep.ayni sorunlari yaşıyorsa aynı kişiliklere.takilip aynı sorunlari yaşiyorsa kendi ile ilgili daha öncelerde daha gerilerde kalan bi yasanmışliğiyla ilgili veya kendi kişilik yapisindaki bir eksiklik bir bozuklugu hatırlatıp deprestirdigi için işyerleriyle bir türlü uyum saglayamiyor olabilir.tuhaf gelebilir ama üstesinden gelemediği bi travması olabilir.sürekli bu şekilde bi kaçış halinde olması normal degil.ama tablo bu.eşjniz resmen bu ortamlardan elinden geldiğince türlü bahanelerle kaçmaya çalışıyor.

Söylediğinizde kesin yok öyle bisey icat çıkarma diyecektir ama bi uzmana gitmenizin cok ciddi faydası olacaktir bana göre.

Tereliye, seni az cok konularindan ve yorumlarindan taniyorum.
Kadinlarin calismasina karsi ciktigini hatirliyorum.
Kv-nin evlenmenize karsi ciktigini hatirliyorum.
Hatta esini zengin zann edip evlendigini, yanildigini, ailesinin vadd ettigi seyleri yapmadigini ve evlendigine pisman oldugunu da soylemistin. Simdi yorumlarda farkli seyler soyluyorsun.
Senin cok kotu bir huyun var, burda yorumlarda kim ne derse desin sana gore her zaman sen haklisin. Begenmedigin yorum oldugunda da hemen engelliyorsun. Arada bir dusun, bu kadar insan ayni seyi diyorsa bende de bir hata var ama yok, sen asla boyle sey dusunmezsin, hatta benim bu soyledigimi sana bir suru insan soyledi ama dinlemedin kimseyi
Eskiden empati yapar, seni anlamaya calisirdim ama konularini okudukca, yorumlarini gordukce sana empati yapamiyorum.

ALLAH yardimcin olsun, baska soyleyecek bir seyim yok

degismez cunku bu erkeklerde calisma disiplini huy gibi yani nasil alistiysa oyle.. tembelse tembel.. gayretlendirecek bir sey olmuyor onlari.

benim takildigim nokta iki kisilik bilet aliniyorsa tatile gidiliyorsa siz neden konu disisiniz? neden arkadasiyla gidiyor? bence sorunlarinin sadece calismak istememesi degil?

Ben öğretmenlik mezunuyum atanmadım bir takım sebeplerden her neyse.. Geçtiğimiz yıl halıcıya girdim işe eşimin işlerinde sıkıntı oldu maddi dururumuz iyiydi ama psikolojik olarak rahat hissetmek için.. Özel sektör akraba bağlarıyla iş yerini yürütme derken ben erkek gibi çalışırken akrabanın teki patronun tabiki sürekli benimle uğraştı hiçbir sebep yokken ve ben bunalıp işten çıktım yani özel sektör mobing nedir biliyorum... Diyeceğim şu ki bende bu yazıyı paylaşan kadınla aynı fikirdeyim ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞIP MOBİNG GÖRMÜŞ biri olarak kadının çalışmasını uygun bulmuyorum.. Neden mi? Eşim yıllardır emek verdiği işten uzaklaştırıldı ve maaşının bir kısmı yatıyor her ay bankaya ama beni daha rahat ettirebilmek ya da yatmaya alışmamak için yaklaşık 1 buçuk senedir başka işlerde yapıyor... Kimse kusura bakmasın aylık oturduğu yerden 7_8 bin lira maaş alan bir insan öyle kolay kolay asgari ücretle Bi yerde zorla çalışır.. Çalışırsa ne için biliyor musunuz geçim için eşi için evlatları için.. Bu yazıyı yazan bayanın kocası rahata alışmış her şeyi bahane etmiş hadi 1 inde olur 2 ya da 3 5 sürekli bahane bulunuyorsa hiç kimse mükemmel değil ki bu adam mükemmel olup patronları aşağılık olsun.. Lütfen bir bayan olarak size bunu sert söylemlerinizle yakıştıramadım..

Yani bu kadarına pes diyorum kusura bakmada ya çok saf birisin ki verdiğin cevaplardan öyle görünmüyor yada bizi kekle eye çalışıyorsun..

Eşim senelerdir çalıştığını söylüyor sigorta primine bak diyor sıra bana gelince hevesi kaçtı demek ki anlamadım bende.Tatil değildi o gitmesi gerekliydi onunla gitti.

Aslında bir buda çok birsürü takıntısı var sigara bağımlılığı var çok tuhaf...

Eşim senelerdir çalıştığını söylüyor sigorta primine bak diyor sıra bana gelince hevesi kaçtı demek ki anlamadım bende.Tatil değildi o gitmesi gerekliydi onunla gitti.
bazi erkekler boyledir.. kadin bir cocukmus gibi yonlendire yonlendire, cabayla, kavgayla gurultuyle bir ev bir emekli maas sahibi eder adami.. cocuk yoksa.. cekemiyorsaniz bosanin.. cok zor cunku..

Adam bi tuhaf tamam da konu sahibi de bi tuhaf,bırakın kendisinin çalışmasını kocasınin çalışmasıni bile " ben olmasaydım mecbur kalmazdı" diye gereksiz görmuş.
15 yaşindan beri hem okuyup hem çalisan biri olarak bana mı garip geldi bilmiyorum ama bence siz kari koca alışmıssıniz birilerinin size bakmasina,bu size çok doğal geliyor , bu anlamda çok uyumlusunuz ama çevrenize yazık, hele bi de çocuk yaparsaniz eyvah...

Öyle dememin sebebi eşimin işe evlenmek için aylar önce girmesiydi ondan önce üç yıl kadar hem günübirlik işte çalışmış hangi bir detayı nerden vereyim yani...Bekarken çalışmak istediğimde ailem bana izin vermedi ihtiyacımız yok diye buda gereklilik olmuyor çalışmamak değil.

Ama beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Ben şimdi anladim yaa...konu sahibi buraya eşinin ailesinin kendilerine soz verdikleri kadar destek olmamalarina çemkirelim diye gelmiş...yoksa çalismak is filan değil derdi. Nasilsa kira yok, aile temel ihtiyaçlarinı da karşiliyor, ne olur sanki biraz daha keseyi açsalar da bunlar karı koca hakettikleri gibi daha da rahat yatarak yasamaya devam etseler dememiz gerekiyor sanirım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…