Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem çok istedi eşimde bana uygun biriydi hayata bakma yaşama açısından hiç aklıma gelmezdi iş durumunun böyle olduğu.
Eşiniz çalışmayı pek sevmiyor gibi. Siz de anneniz istedi ve size uygun diye evlenmişsiniz. Seviyor musunuz peki? Çünkü sevmiyorsanız, hem sevgi olmadan hem bu düzensiz iş durumlarıyla pek çekilir bir evlilik olmaz.

Ben zaten adam evde yatsın demedim. Bence de çalışması gerek. Lafım çalışmayan konu sahibine idi. Daha önceki mesajlarından hatırlıyorum onu.
Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?

Sevgi bilemiyorum sanırım merhamet duyuyorum...

Pardon ama ben ayrılıp çalışmasam bile babamdan alacağım maaş daha yüksek neden çalışayım ne sebeple?
Pardon da şu an evlisin ve babandan maaş yok. İki maaşlı olmak için çalışılır mesela. Ya da iş hayatini gerçekte görmek ve uzaktan konuşmayı bırakmak için çalışılır.

Yani zor bir durum. Hem görücü usulü evlenmişsiniz hem sanırım sevmiyorum sadece merhamet duyuyyorum diyorsunuz , hem işi düzensiz, her an bu işinden de ayrılabilir bir bahane ile. Artıları eksileri bir düşünün iyice, ayrılınca üzülmezseniz, ayrılın gidin alın babanızın maaşını rahat rahat yaşayın. Ne diye çekeceksiniz? Bir insan bir insanı çok sever katlanır anlarız, hiç sevmez parası vardır anlarız ama sizin durumda ikisi de yok.

Ama beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Ben bekarken babamın esnaf ve durumu gayet iyi olan bir arkadaşı bize geldi eşi ve oğlu ile birlikte.

Babamı severlermiş beni görmek istemişler.

26 yaşında üniversite mezunu kızdım. Babasiyla birlikte çalışan adamla yapamayacağımı biliyordum.

Sevmeden de evlenemezdim.

Odamdan çıkmadım. Gelip oturup gittiler.

Yani demem o ki... hırsızın hiç mi suçu yok.

Evet benim tembel oğlum olsa gidip kimsenin kızını ona isteyemem. Yüzüm tutmaz.

Ama ben tembel oğluma kiz istiyorsam da kizlar reddetmeli... öyle değil mi.
.

Senin sorunun bu . Eşinin ailesini sorumlu tutuyorsun. Beni istediler şimdi bana bakmak zorundalar diyorsun.

Üstelik yine onlardan kalmış bir evde otururken sana yeteri kadar bakmadıklarını iddia ediyorsun.

Ama yaniliyorsun.

Kendi kararlarin ve kendi tercihlerinin sonuçlarını yasıyorsun.

Ve burda çuvaldızı kendine batırmam gerekiyor.

Kv ye ise ne istersen batır. Sonuç değişmeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…