Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bır evlenme bahanesi olarak ' annesi oglumu kimse istemiyor dıyıp agladı acıdım'
Koca yureklı konu sahıbı......
Bahane değil kimseye yalan borcum yok istediğinize inanın ben her zaman gerçek neyse onu yazdım burada yalanlara ihtiyacım yok.

Ay yok artık. Eski mesajlarını bilmiyorum ama bu mesajı beğendiğine göre onaylıyorsun böyle bir şey yazdığını. Liyakat diye bir şey var bildin mi? Hani bizim toplumumuzda pek uygulanmayan, herkesin kafasına göre esnettiği. Bir işe kim uygunsa o alınır, böylelikle kimse kimsenin işini elinden almaz. Tam aksi, o pozisyonu hak eden bir kadın olduğu halde, bu nişanlı evlenir gider, bu evli doğurur çıkar diye diye kaç kadının hakkı yenip yerine erkek çalışan alınıyor biliyor musun acaba? Üstelik bunu kadınlar kadınlara yapıyor. Aynı burdaki çalışan çalışmayan kavgası gibi.

Daha biz birbirimizin kuyusunu kazmaktan birlik olamıyoruz ki başkası bize destek olsun. Ha gerçekleri kanıtlamak için kimsenin desteğine ihtiyacımız yok ama hayatlarımızın altını oymayalım, başkalarına köstek olmayalım yeter.

Sizin doğrunuz o benimki bu herkese kendi doğrularıyla mutluluklar.

Bahane değil kimseye yalan borcum yok istediğinize inanın ben her zaman gerçek neyse onu yazdım burada yalanlara ihtiyacım yok.
Biz sana yalan söylüyorsun demedik ki.
Senin buna inanman komik.
Kadını zerre kadar sevmiyorsun ama o üzüldüğü için oğluyla evleniyorsun.
Vah vah..

Sizin doğrunuz o benimki bu herkese kendi doğrularıyla mutluluklar.
Seninki doğru değil kusura bakma.
İnsanlar gözlerini açmaya çalışıyorlar.
Bence artık sende birşeyleri farket.
Hayatında hiç çalışmamış olabilirsin anlarım ama kalkıpta kadınlar yüzünden işsizlik oranı artıyor bla bla diyemezsin. Her kadın çalışmalı, kendi parasını kazanmalı. Sen sanırım hiç çalışmadın, bu yüzden kendi maddi özgürlüğünü eline almanın nasıl bir özgüveni getirdiğini bilmiyorsun.
Şuan gençsiniz ama bi 20 yaşında falanda değilsiniz.
Yaş yavaştan geçiyor, kocan böyle sıkılıp çalışmayı bırakınca ne olacak? Emekli olamazsa ileride kim bakacak? O verdiği yarım kilo kıymayı beğenmediğin kayınvaliden mi yoksa evini verdiği dedesi mi?

Konumun içeriği benim çalışma durumum değil gereksiz çekiliyor biryerlere polemiğe giremem ben ne eşime nede ailesine umut bağlıyorum ilerisi için bunuda bilin.

Konumun içeriği benim çalışma durumum değil gereksiz çekiliyor biryerlere polemiğe giremem ben ne eşime nede ailesine umut bağlıyorum ilerisi için bunuda bilin.
Biz konuya genel yorum yaptık, konu eşinin çalışmaması değil mi? Ya da sıkılması. Bizde sende çalış dedik.
Sna abirşey söyleyeyim mi? Sen kabul etsende etmesende bu adamdan ne köy olur ne kasaba. kaç yaşında adam annesinin erzak yardımına, dedesinin evine güveniyorsa ondan hiçbirşey olmaz. Üstelik çalışıp sıkılıp çıkıyormuş. Adama bak ya. Sne onu bunu bırak kendini düşün. Kendini kurtarmaya bak. Ama çalış ama boşan, bir şekilde kendini kurtar.
Ve şunu sakın unutma, burada kimse senin kötülüğün için konuşmuyor, burası bir sosyal platform biz çarpıya bastığımızda sen hayatımızdan çıkarsın. Ama yaşayacak olan sensin. O yüzden aklını başına al derim.

Burada kötülüğümü isteyen,kötü dileklerde bulunan,yaşadığım sıkıntılar sebebiyle hayatlarını anlatıp hava atanları çok gördüm bu sebeple bu yorumları samimi bulmuyorum.Bana akıl verinde demedim bu durum değişir mi dedim sadece değişir veya değişmez içerikli bir cevaptı benim beklediğim.Ben çocuk değilim.Aynen dediğiniz gibi sizi görmemekte bir tuşa bakıyor burada hayat dersi verin diye değil derdini paylaşın diye insanlar konu açıyor gerçi ben gözardı ettiklerimden yorum beklemiyorum sizin gibi.Ama ısrarla yazıyorsunuz bir zorunluluğunuz yok nede olsa buna bile cevap vermeyin sadece gidin.Güle güle.

Keşke biraz had bilseniz.
İyiliğiniz için yazdığım yorumu bile negatif algılayıp saldırıyorsunuz, pes.
Ayrıca insanları konunuzdan kovamaz, kimin yorum yapıp yapmayacağına siz karar veremezsiniz. Karar vermek istiyorsanız pro üyelik alıp bizim konuya yorum yapmamızı engelleyebilirsiniz. Şunu da söyleyeyim, biz üyeler olarak istediğimiz konuya saygı çerçevesinde istediğimiz yorumu yapmakta özgürüz, ancak siz gözardı ettiğiniz, görmek bile istemediğiniz üyelere cevap vermeyebilirsiniz. Yani sizde gözardı ettiklerinize ısrarla yazıp polemik oluşturmaya çalışıyorsunuz. Ki ben yorumumda kışkırtıcı bir dil bile kullanmamıştım. Neyse. Konuya cevabım: hayır değişmez.
Değişeni hiç görmedim.
Adam 15 yaşında ergen değil, evli barklı koskoca adam. Bu yaştan sonra ne huyu ne karakteri değişir.
Böyle gelmiş böyle gider.
Size tavsiyem birikim yapın. En azından kocanızın canı sıkılıp çalışmak istemediğinde zorda kalmazsınız. İyi günler.

Olumsuz bir yorum değildi çünkü ne olumsuz bir ifade kullandım nede işaret ama yine hadsiz oldum.Dediğim gibi polemik derdinde değilim ne düşünürseniz düşünün.Pro üyeliğin böyle bir durumunun olduğunu bilmiyordum teşekkürler böylece tamamen kurtulabilir in gözardı ettiklerimden.Konumdan kovmadım ama hala akıl veriyorsunuz neyse siz devam edin by.

bile cevap vermeyin sadece gidin.
Peki öyle olsun.
Size mutluluklar. By.

Bu tereliye ne demek herkes yazmış Tereciye tere diycem ama uymuyor ne demek buu

Arkadasim cheryl sana burda pek çok insanin yaptiği gibi hic mecbur olmadiğı halde parayla terapiyle satin alamayacağin öneriler veriyor, dostca uyariyor sen hala kotu niyetliler sinifina koyup kaba cevaplar döşüyorsun. Ben anladim artik eğitilemeyecek insanlar var bu dünyada,sen de onlardan birisin, çalışma arkadaşim parazit gibi yaşamaya devam et, bulmuşsun iste tam kendine göre bir koca hiç şikayet etme, sana çok bile,sakin bosanayim deme...yiyin icin birilerinin sirtindan gecinmeye devam edin bize ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…