Sanırım kel kalacağım :(

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Hiç iyi değilim, saçlarım zaten ipince telli ve cok seyrek. Gittikce tepem acildi. Takma sac kullaniyorum ama diplere care yok yine acik. Artik her gelen "tepen acilmis, oha resmen kellesmissin, sen 5 seneye tamamen kel kalirsin" laflarindan biktim :( Psikolojim cok bozuldu hic ozguvenim kalmadi. Aynalara kustum.. bir kadin icin sacin ne derece onemli oldugunu bilirsiniz. Yok mu bir caresi inanin cok kotuyum.. Aynaya bakmak, uyanmak bile istemiyorum. :(

Vitamin al.
Sabah ac karninizla bir avuc kabak cekirdegi yiyiniz. En cok cinko onda bulundugundan bir akraba saclari dokuluyor diye doktor tavsiye etmisti.. ise yaradigini soledi. Bide kimyasal sampuanlar falan kullanma derim.
Toplum icindede, erkeklerin seyrek saclara sıktığı saç rengine göre sprey var kel duran yerler bile belli olmuyor toplu saç varmış gibi gösteriyor onlardan kulanabilirsiniz. Berberlerde görmüştüm.

Hiç iyi değilim, saçlarım zaten ipince telli ve cok seyrek. Gittikce tepem acildi. Takma sac kullaniyorum ama diplere care yok yine acik. Artik her gelen "tepen acilmis, oha resmen kellesmissin, sen 5 seneye tamamen kel kalirsin" laflarindan biktim :KK43: Psikolojim cok bozuldu hic ozguvenim kalmadi. Aynalara kustum.. bir kadin icin sacin ne derece onemli oldugunu bilirsiniz. Yok mu bir caresi inanin cok kotuyum.. Aynaya bakmak, uyanmak bile istemiyorum. :KK43:
Canım minoxil kullanmayi denedin mi hiç? Cok memnun kalan var arastir istersen

Hiç iyi değilim, saçlarım zaten ipince telli ve cok seyrek. Gittikce tepem acildi. Takma sac kullaniyorum ama diplere care yok yine acik. Artik her gelen "tepen acilmis, oha resmen kellesmissin, sen 5 seneye tamamen kel kalirsin" laflarindan biktim :KK43: Psikolojim cok bozuldu hic ozguvenim kalmadi. Aynalara kustum.. bir kadin icin sacin ne derece onemli oldugunu bilirsiniz. Yok mu bir caresi inanin cok kotuyum.. Aynaya bakmak, uyanmak bile istemiyorum. :KK43:
Bi karışım varmış çok methini duydum. Benimde inanılmaz derecede saçım dökülüyor ama emzirdiğim için kullanamıyorum. Miracle diye bi karışım. Bir sürü ilaç ve bakım toniği karıştırılıyor ve sonuç inanılmaz. HErkes eczaneden alıp yapıyor bunu eczacılar da onaylıyor kendileri de kullanıyormuş görüştüm. Bi düşünün derim. Tabi alerji riski ve ihtimali var herşeyde olduğu gibi. Dökülmeyi bırakın yeniden saç çıkarıyor. Ah emzirme durumum olmasa deneyeceğim ama. İlaç içerdiği için olmuyor. Eşimde bizzat etkisini gördüm yani

Topic kullanin acil cikarken ..
Sarimsak surun ama orjinal taskopru sarimsagi deriniz aciyana kadar ..
Bunun disinda lavanta demleyip spreyle her gun saclariniza sıkın ..
Bununda disinda sac ektirebilirsiniz ..

Bi karışım varmış çok methini duydum. Benimde inanılmaz derecede saçım dökülüyor ama emzirdiğim için kullanamıyorum. Miracle diye bi karışım. Bir sürü ilaç ve bakım toniği karıştırılıyor ve sonuç inanılmaz. HErkes eczaneden alıp yapıyor bunu eczacılar da onaylıyor kendileri de kullanıyormuş görüştüm. Bi düşünün derim. Tabi alerji riski ve ihtimali var herşeyde olduğu gibi. Dökülmeyi bırakın yeniden saç çıkarıyor. Ah emzirme durumum olmasa deneyeceğim ama. İlaç içerdiği için olmuyor. Eşimde bizzat etkisini gördüm yani
Miracle her eczane de olur mu acaba? Alerjisi falan umrumda degil ise yarasa gerisi onemli degil..Gercekten cok kotu bir durum evet cok beter seyler var dunyada halime cok sukur ama gercekten bir kadin icin bu cok zor bir sey :( Hemen arastiracagim..

Bu söylediklerinizi siz mi denediniz yani sonuc olumlu mu merak ettim hepsini yapabilirim yeter ki çaresi olsun.. Saç ektirme eger saclarimi erkek tipi kestirmeden de mümkünse eğer hemen düşünürüm aslinda :(

Bu arada ozguveninizi kaybetmeyin kel olsaniz bile kendine guvenen kadinlar bakimli kel bile guzel duruyor.. olmadi peruk var kullaniyosunuz zaten. Uzulmeyin
Yaa ne güzelsin sen :)) keske yapay hicbir seye ihtiyacimiz olmasa.. inanin olmayinca degeri daha cok anlasiliyor. Cogu kadinlarin gür saclari var daha dogrusu gur olmasa bile yetecek kadar saci var bu bile şükür sebebi. Olmamasi korkunc bir sey

Bu söylediklerinizi siz mi denediniz yani sonuc olumlu mu merak ettim hepsini yapabilirim yeter ki çaresi olsun.. Saç ektirme eger saclarimi erkek tipi kestirmeden de mümkünse eğer hemen düşünürüm aslinda :KK43:

Lavantayi denedim gur gosteriyor gercekten .
Sarimsagi etrafimdakiler cok methediyor .
Bu arada çinko destegi alabilirsiniz .
Topic te alisan yillardir kullaniyor var herhalde bir kerameti :)))

Sarımsak önerisine bende katılıyorum, saçkırana bile çok etkisi oluyor, dipten saç çıkartıyor.

Gul receli Gul receli sanırım sizde erkek tipi saç dökülme var, peki sebebinin araştırılması için doktora gittiniz mi? Kan değerlerinize, vitamin eksikliğine vb bakıldı mı?
Tüm tetkikleri yaptırdıysanız ve normal çıktıysa, kimyasal şeyleri bilmem, bir marka ürün tavsiye edemem ama sarımsak ve benim kirpikler için kullandığım karışımı önerebilirim, yaptığım karışımı vazeline döküyorum ama saçlar için vazelin uygun olur mu bilmiyorum, 2 yemek kaşığı kadar vazelini benmari usulü eritip içine 1-2 çay kaşığı hakiki zeytinyağı, aynı oranda badem yağı, ozon yağı ve hint yağı koyup karıştırıyorum, her gece yatmadan bu karışımı kirpiklere sürüyorum, karışım kaşlara da iyi geliyor, gürleştirip uzatıyor, kirpik çıkarma özelliği de var, ben başta çok etkili olacağına pek inanmamıştım, sürerken göz kapaklarıma da kaçırmıştım göz kapağımdan kirpik çıktı, kızım da benim gibi dikkat etmemiş onda da kirpik çıktı, mümkünse bu karışımı her gece yatmadan sürüp sabaha kadar bekletin, sabah arkadaşların önereceği şampuanlarla veya direkt sarımsak şampuanıyla saçlarınızı yıkayın, en azından 1 ay kadar bir deneyin, saçlardaki etkisini bilmiyorum o yüzden size kesin şöyle olur diyemem ama kaş ve kirpiklerdeki etkisini deneyerek gördüm, eğer memnun kalırsanız karışımı birkaç ay kullanırsınız.

PRP ya da mezoterapi size çözüm olabilir.

Dert etme öncelikle çünkü çözümü var. Dert ettikçe daha fazla dökülür.
Şimdi olumsuz düşünceleri bırakıyorsun hemen. Ve ilk fırsatta dermatoloji polikliniğine gidiyorsun. Buradaki çözümler kişiden kişiye çok değişir ama yukarıda da önerilmiş minoksidil etken maddeli ilaçlar saç çıkarmada etkili. Bir de dermatologlarin yazdığı bir saç maskesi var haftada 3 gün kullanılan. Bunlari tavsiye ediyorum. Ayrıca beslenmene özen göster. Proteinden çinkodan E, C, A vitaminlerinden zengin beslenmeye çalış :super:

Dert etme öncelikle çünkü çözümü var. Dert ettikçe daha fazla dökülür.
Şimdi olumsuz düşünceleri bırakıyorsun hemen. Ve ilk fırsatta dermatoloji polikliniğine gidiyorsun. Buradaki çözümler kişiden kişiye çok değişir ama yukarıda da önerilmiş minoksidil etken maddeli ilaçlar saç çıkarmada etkili. Bir de dermatologlarin yazdığı bir saç maskesi var haftada 3 gün kullanılan. Bunlari tavsiye ediyorum. Ayrıca beslenmene özen göster. Proteinden çinkodan E, C, A vitaminlerinden zengin beslenmeye çalış :super:
Gercekten cozumu var mi.. :( O sac maskesinin ismini alabilir miyim :)

Sarımsak önerisine bende katılıyorum, saçkırana bile çok etkisi oluyor, dipten saç çıkartıyor.

Gul receli Gul receli sanırım sizde erkek tipi saç dökülme var, peki sebebinin araştırılması için doktora gittiniz mi? Kan değerlerinize, vitamin eksikliğine vb bakıldı mı?
Tüm tetkikleri yaptırdıysanız ve normal çıktıysa, kimyasal şeyleri bilmem, bir marka ürün tavsiye edemem ama sarımsak ve benim kirpikler için kullandığım karışımı önerebilirim, yaptığım karışımı vazeline döküyorum ama saçlar için vazelin uygun olur mu bilmiyorum, 2 yemek kaşığı kadar vazelini benmari usulü eritip içine 1-2 çay kaşığı hakiki zeytinyağı, aynı oranda badem yağı, ozon yağı ve hint yağı koyup karıştırıyorum, her gece yatmadan bu karışımı kirpiklere sürüyorum, karışım kaşlara da iyi geliyor, gürleştirip uzatıyor, kirpik çıkarma özelliği de var, ben başta çok etkili olacağına pek inanmamıştım, sürerken göz kapaklarıma da kaçırmıştım göz kapağımdan kirpik çıktı, kızım da benim gibi dikkat etmemiş onda da kirpik çıktı, mümkünse bu karışımı her gece yatmadan sürüp sabaha kadar bekletin, sabah arkadaşların önereceği şampuanlarla veya direkt sarımsak şampuanıyla saçlarınızı yıkayın, en azından 1 ay kadar bir deneyin, saçlardaki etkisini bilmiyorum o yüzden size kesin şöyle olur diyemem ama kaş ve kirpiklerdeki etkisini deneyerek gördüm, eğer memnun kalırsanız karışımı birkaç ay kullanırsınız.
Daha önce cildiyeye gitmistim ama dokulme yoktu sadece saclarim az diye gozukmustum. Bir problem cikmamisti genetik oldugunu one surmustu. Ama simdi o saclarim bile yok.Zaten azdi hic kalmadi neredeyse :(

Daha önce cildiyeye gitmistim ama dokulme yoktu sadece saclarim az diye gozukmustum. Bir problem cikmamisti genetik oldugunu one surmustu. Ama simdi o saclarim bile yok.Zaten azdi hic kalmadi neredeyse :KK43:
Dahiliye doktoruna gidin derim,kansizlik,vitamin degerleri ve tiroidlerine baktir tiroidde ciddi derecede sac dokulmesi yapiyor.

Back
X