Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek saç, bozulan piskoloji

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yok canım ben coooookkkk memnun kaldım hatta şu an haftada sadece 1 kere püskürtme yapıyorum o da çıkan saçlar düşmesin diye benim sorunum çok kahkül kullanmaktan düzleştirici sebebiyle orta kısım da kellik başlamıştı çok şükür kalmadı artık ben kemik iliğini de denedim o da çok harika gerçekten
monoksidil benim yüzümde tüylenme yaptı %5 lik . Belki Monoksidil kullanırken bir yandan da yüzüme mezoterapi yaptırdım acaba onun etkisi olmuş olabilir mi. Minoksidiln Her taraftan saç fiskirtrigi doğru ama yüzümdeki tüylenme de korkuttu ben bir haftadır kullanmayi bıraktım. Çörek otu yağı ve kemik iliğini nasıl kullandınız sacinizda

Yok canım ben coooookkkk memnun kaldım hatta şu an haftada sadece 1 kere püskürtme yapıyorum o da çıkan saçlar düşmesin diye benim sorunum çok kahkül kullanmaktan düzleştirici sebebiyle orta kısım da kellik başlamıştı çok şükür kalmadı artık ben kemik iliğini de denedim o da çok harika gerçekten
Bu arada 3 ayimdayim inanılmaz memnundum

Ben de yan etki yaptı 3 aydır kullanıyorum inanılmaz saç artışı oldu ama devam edemeyeceğim sanırım:KK43: kemik iliği ve çörek otunu nasıl kullanıyor sunuz

Ben de yan etki yaptı 3 aydır kullanıyorum inanılmaz saç artışı oldu ama devam edemeyeceğim sanırım:KK43: kemik iliği ve çörek otunu nasıl kullanıyor sunuz
Minoksili bırakmayın bence azaltın haftada 3 kere bile surseniz kafi ben banyodan yarım saat önce püskürtuyorum ama hiç kıllanma olmadı bende..
Çörek otu yağıni ılık zeytinyağı ile karıştırıyorum yada sadece çörek otu yağini öyle sürüyorum dökülmeyi baya durduruyor..
Kemik iliği de kasaptan alıp benmari usulü eritip sürüyorum

3 er Saat kalmalı kafanizda kafanızı da sararsiniz iyice kemik iliği iki sürüşte kesti dökülmeyi

Minoksidil hangi marka kullaniyorsunuz ve yuzde kacligini. 2 hafta ara verdim tuyler gitti sac hala saglam arada kullanmaya basladim.. ve minoksidili sacinizda kav saat bekletiyorsunuz
Eczaneden alıyorum ben canım markası minoxil Forte %5 lik kullanıyorum valla ilk başlarda hergun bir kere sıkıp 2 saat 3 saat bekletiyordum şimdi baya zaman oldu öncesinde de %2 lik kadın için olanı kullandım sadece dökülmeyi durduruyor o %5 lik te 5 6 ay oldu ama istediğim sonucu aldıktan sonra azalttım ben haftada 2 3 kere sürüyorum en fazla banyodan yarım saat önce

Eczaneden alıyorum ben canım markası minoxil Forte %5 lik kullanıyorum valla ilk başlarda hergun bir kere sıkıp 2 saat 3 saat bekletiyordum şimdi baya zaman oldu öncesinde de %2 lik kadın için olanı kullandım sadece dökülmeyi durduruyor o %5 lik te 5 6 ay oldu ama istediğim sonucu aldıktan sonra azalttım ben haftada 2 3 kere sürüyorum en fazla banyodan yarım saat önce
Donrasinda yikiyor musunzu. ben siktiktan sonra tüm gun kafamda duruyor sonra ikinci dozunu kullaniyorum. Basra rahatsiz etmedigi icin 2 gun gezdigim bile oldu kullandiktan sonra.Yani yanlis mi kullaniyorum illa 3 4 saat mi durmali sacta sonra yikanmali mi yani
Tesekkur ediyorum bu arada cevabiniz icin

Donrasinda yikiyor musunzu. ben siktiktan sonra tüm gun kafamda duruyor sonra ikinci dozunu kullaniyorum. Basra rahatsiz etmedigi icin 2 gun gezdigim bile oldu kullandiktan sonra.Yani yanlis mi kullaniyorum illa 3 4 saat mi durmali sacta sonra yikanmali mi yani
Tesekkur ediyorum bu arada cevabiniz icin
Evet canım benim 2 3 saat sonrasında hemen duş alıyorum ki doktora sormuştum ben erkek olanını kullanacaksan günde 1 kere 5 fıs demişti çok memnun kaldım ben .. o kadar uzun süre kalmasının zararı olabilir..

Evet canım benim 2 3 saat sonrasında hemen duş alıyorum ki doktora sormuştum ben erkek olanını kullanacaksan günde 1 kere 5 fıs demişti çok memnun kaldım ben .. o kadar uzun süre kalmasının zararı olabilir..
Merhaba, 3 hafta once aniden sac kaybi yasadim bir hafta kadar yogun devam etti. Her bolgeden dokuldu. Ki cok gür sacim vardir aciklik olusmadi ama elimle tuttugumda neredeyse yari yariya azalmis. Kan tahlilleri tiroit vs hepsi yapildi hic sorun yok jinekolojik muayenemde sorunsuz. En son prof.dr. Server Serdaroglu’na gittim. 3 ay önce yuksek atesle gecirdigim grip nedeniyle akut telogen efflivum dedi.ancak sacimin cikmasini hizlandirmak icin alopexy-t ve trichos losyon yazdi, her gun donusumlu birer kez kullan dedi. Simdi ben bunlar kalanlari dokermi diye korkuyorum etken maddesi minoxil alopexynin. İlk kullanimlarda dokulme artiyormu ? Hani dinlenen saclari hizlica dokuyormu?

X