kuafor sorunu

sacim eskiden uzundu, dumduz ve ince saclarim var boyum cok kisa, sacim uzun oldugunda boyum daha da kisa gorunuyor, tepede topuz yaomam gerekiyor boyu yukari cekmek icin ama sacim ince oldugundan buyuk bi topuz da yapilmiyor ne yazikki. o yuzden bu kisa sacla buldum kolayini, genelde herkes cok yakistirir senin kesimin bu sakin uzatma filan derler ilk defa boyle birsey soyleyen siz oldunuz:)

Yok, yanlis anlamayin beni yakismamis demiyorum güzel bir yüzünüz var masALLAH ama sanki uzun ve dolgun sac daha iyi gider diye düsündüm bide son hali hicte fena degil , bos yere kafaya takip kendinizi üzüyorsunuz .

Ha bide anlattiklarinizdan söyle bir hale girdiginiz sandim :KK51:

1573469691775.png

Sacınız çok gür olmadıgı için mi bu hale geldi acaba. Ben kuaför değilim ama bu kazıtma işi gür ve kalabalık saçta hoş durur sizin sacınız seyrek yani hacimsiz. Ama bu kadar üzülmeyin. Gözünüz alışmadıgı için size kötü görünüyor. Çevremde çok kadın var sizin saç seklinizle dolasan. Azıcık uzayınca kestire. 3 4 aya bakımlarla uzatırsınız

Yani son halini bende begenmedim benim basima gelse bende cok uzulurdum ama olan olmus bikere bundan sonra bakimla maximum derecede uzatmaya calis
Kupeler ve bandana modelleriyle farkli bi tarz yakalayabilirsin uzayana kadar
Vitamin ampulleri var eczaneden alabilirsin ben bi donem alip sampuanima ekleyip kullandim faydasini cok gordum
Tavsiye ettigim cogu kiside cok memnun kaldi

Abartmıyorsunuz ama saçlarınızın önü de kısalmış,nasıl farketmediniz ki oradayken?
Arkasına bakmamışsınız ama ön kısmına müdahale edebilirdiniz keserken kısa oluyor vs diye.
on kismi fark ettim ve soyledim zaten, arkayla uyumlu durmasi icin oyle olmasi gerekiyor dedi bak sunu siyle yapicaksin filan diye tarif etti bir de. on cok kisaldi ama ortadan ayirmadi yandan ayirdi ortadan ayirmaya calisinca on tarafta yine sac oluyor iyi kotu siye ses etmedim arkasini fark edene kadar

Abartacak bir durum yokmuş yahu ben de cidden erkek tıraşı falan hayal etmiştim.Evet istediğiniz gibi değil ama kulağınıza küpe falan takın gayet kadınsı yine durur ki bu saç.Bu kadar üzülecek bir şey yok.İnsanlar 3 numara saçla bile gayet çekici olmayı başarıyorlar,bu kadar negatif olmayın tam istediğiniz olmadı diye.20 yıldır gidiyordum diyorsunuz,ilk defa hoşunuza gitmeyen bir şey olmuş bir daha gittiğinizde söyleyin derdinizi,geçen sefer beğenmedim biraz dikkat et falan dersiniz.

Resmi yeni gordum saciniz hic kotu degil gayet tarz.
Eee malum kis da geldi, abartili/buyuk kupe takin. Ustune de belirgin goz makyaji veya pembe/kirmizi kislik renkte ruj surun gayet stil olursunuz. Kisa sac omzu ve boynu cok iyi gosterir bence tadini cikarin.

amma da yorum yaptim ama yazamadan gecemedim, Rihanna'nin bu klipteki makyaj, sac, giyim kombinasyonuna hastayim:

gercekten abartiyor muyum?
çok abartıyorsunuz hem de, hem kuaföre enseyi makineyle kazı demişsiniz zaten e o da az bile kazımış.hem çocuk huzursuz etmiş hem yanlış ifade etmişsiniz ya da eksik ifade etmişsiniz.saç bu alt tarafı, hatta şampuanınıza çam terebentini ekleyin (1 kapak kadar) daha da hızlı uzar.

çok abartıyorsunuz hem de, hem kuaföre enseyi makineyle kazı demişsiniz zaten e o da az bile kazımış.hem çocuk huzursuz etmiş hem yanlış ifade etmişsiniz ya da eksik ifade etmişsiniz.saç bu alt tarafı, hatta şampuanınıza çam terebentini ekleyin (1 kapak kadar) daha da hızlı uzar.
enseyi kazisin ust kisimlari uzun biraksin enseye
dokulsun ustler istemistim. yukari dogru kisaltarak gitmis

gercekten abartiyor muyum?
Kısa saçı ve özellikle katlı kesimi herkes beceremiyor ne yazık ki... gerçekten ustalık istiyor bu kesimler en son katlı kesimde aslan yelesine dönmüştüm ondan sonra hep düz kestiriyorum size tavsiyem bence size kısa saç çok yakışmış iyi marka olan bir yere gidin ve saçınızdaki hataları düzeltsin daha havalı marjinal bir model yaparlar bi daha da oraya gitmeyin

enseyi kazisin ust kisimlari uzun biraksin enseye
dokulsun ustler istemistim. yukari dogru kisaltarak gitmis
Enseyi kazi deyince kuaforde tüm enseyi kisaltmis. Enseyi dipten kazi ustten birak dökülsün deseydiniz. Bunu anlamalari bile zor. Ben en basit düz küt saçı soyledigimde bile ne hallere sokuldu önü uzun arkası kısa istedim tam tersi mi olmadı kuaför işi sıkıntı hele çocukla 2 kati

Yaa cok uzuldum. Benim de sacima s.cildigi cok oldu zamaninda. Ama neyse ki sacim cok hizli uzuyor. Sizin sacinizin uzama hizi nedir? Istedigini sac da zaten kisaymis. Eger normal uzayan bir sacsa iki aya kalmaz zaten o modeli kestirebilirsiniz. Bu surecte sac uzatmak icin maskeler yapabilirsiniz.
Zaten iste ayrilmissiniz. Mevsim de kiş.
Disaridayken şöyle şapkalar takin
images (4).jpeg
Evde de anne usulü esarp - bandana takin- tepeden düğüm yapılan. Benim karadenizden aldigim bir bandanam vardi
Tum yaz sacim enseme degmesin diye onu takardim evde. Hem şirin de birşeydi. Siz de internette biraz dolanin.
Hatta doktor bonelerinden de takabilirsiniz. Onlar da cesit cesit. 20 tl bile degiller
Screenshot_2019-11-12-01-21-06.png
Cok da uzmeyin kendinizi . Koku sizde nasolsa
Ya erkekler ne yapsin? Gitti gider,bir anda sacsiz kaliyorlar. Donusu de olmuyor

Yaa cok uzuldum. Benim de sacima s.cildigi cok oldu zamaninda. Ama neyse ki sacim cok hizli uzuyor. Sizin sacinizin uzama hizi nedir? Istedigini sac da zaten kisaymis. Eger normal uzayan bir sacsa iki aya kalmaz zaten o modeli kestirebilirsiniz. Bu surecte sac uzatmak icin maskeler yapabilirsiniz.
Zaten iste ayrilmissiniz. Mevsim de kiş.
Disaridayken şöyle şapkalar takin
Eki Görüntüle 2553545
Evde de anne usulü esarp - bandana takin- tepeden düğüm yapılan. Benim karadenizden aldigim bir bandanam vardi
Tum yaz sacim enseme degmesin diye onu takardim evde. Hem şirin de birşeydi. Siz de internette biraz dolanin.
Hatta doktor bonelerinden de takabilirsiniz. Onlar da cesit cesit. 20 tl bile degiller
Eki Görüntüle 2553546
Cok da uzmeyin kendinizi . Koku sizde nasolsa
Ya erkekler ne yapsin? Gitti gider,bir anda sacsiz kaliyorlar. Donusu de olmuyor
Hic aklima gelmedi bu bone olayi ya, iyi fikir oldu bana da:)

X