- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 36
- Konu Sahibi Trizomi13-15
rahatlamaya ihtiyacım var.. gerçi ne kadar rahatlatabilir iyi bilmem.. yaklaşık 2 yıl önceydi babam annemi aynı apartmanda en alt kattaki komşu ile aldattığını öğrendik.. kadın babamın kızı yaşında 4 çocuğu var aynı zamanda apartman temizliğini yapıyordu..annem ilk anlamasada, annemin aptal yerine koyulmasına dayanamayıp isyan ettik bi gün kardeşler.. en küçük kardeşim hariç diğer 3 kardeş ayrı uzak illerdeydik ailemden.. bir gün erkek kardeşim aradı henüz lise 1 e gidiyordu babam silah çekti bana ve anneme evden kovdu diye kalakaldık dedi, size gelebilir miyiz dedi.. beynimden vurulmuşa döndüm. Ablam bir konuşma esnasında anneme komşular napıyorsun kim geliyor kim gidiyor deyince, kadının son zamanlar eşiyle veya eşsiz yerli yersiz bize geldiğinden bahsetmiş tabi annemin haberi yoktu..ve Ablam dayanamamış anlatmış babamla o kadının marjlarını yakaladık eve alma kendini aptal yerine koydurma deyince, annemde dökülmüş biraz bişeyler gördüm bakışma filan ama kondurtmadım diye..annem tabi bunu kaldıramayıp kadına balkondan seni seni o... der gibi kadına parmağıyla hareket yapınca kadın hemen babama eşin bana balkondan el kol hareketi yapıyor diye şikayet ediyor ve babam sinirle bi dilah bulup erkek kardeşimle annemin üzerine yürüyüp evden kovuyor..sonraki gün eşlerimizide alıp baba evine apar topar gidiyoruz.. annemin anahtarıyla eve girince oturma odasında oturmuş babam tv izlerken bizi görünce ağlamaya başlıyor..oturuyoruz Ablam ben ve erkek kardeşim.. sorun ne diyoruz? Neden yaptın diyoruz? Güzel güzel konuşmaya çalışıyoruz.. ilk inkar ediyor.. sonra msjlarını gördüğümüzü söyleyince evet yaptım diyor.. yaklaşık 40 yıldır evliler..kadını koruyor suçu yok diyor ona bişey demeyin etmeyin örtbas edelim diyor..erkek kardeşim burda artık yaşamayız evi satıp herhangi bi ablamın yanında yaşayalım ordan alalım ev, artık burda olmaz diyor.. tamam diyor babam.gidip emlakçılarda konuşup eve şu kadar diyorlar satalım ablamın ordan alalım ev ciddiyetine girince 2 günde, babam yan çiziyor, ve hala kadını koruyor.. evden dışarı çıktığında kadını eve çağırıp hesap soruyoruz, sonra kargaşa ve polislik olduk hayatımızda ilk kez..hala içimdeki hırs o kadını orda tam dövmediğimiz.. kadının kocası, etraf duyuyor ve kadın kocasını iftira attılar bana diyor ve kandırıyor..babam çekip başka bir ile gidiyor orda yaşamını idam ettiriyordu. Annemle erkek kardeşim 2 yıl orda, kadının kocasının çeşitli tehditlerine maruz kala kala orda kalıyorlar,bu yıl erkek kardeşimin son yılı olunca yanıma aldım, annemde diğer ablamın yanında.. sadece erkek kardeşim bu süre zarfında babamla görüşüyor, ve 2 gün önce erkek kardeşimi arayıp, orda çok sıkıldığını ve 15-20 gün gelip evinde kalmak istediğini söylemiş.. kardeşim anneme soruyum deyip dönüyor ona annem ve ben 15 tatilde orda olucaz ve annem seni istemiyor diye.. bugün aramış babam, erkek kardeşimi kendi evimde kalamayacaksam o ev benim üzerime zaten satıp, yalnızım çok evlenecek demiş.. allah a sığınıyoruz.. anneme ve kardeşimin ortada kalması koyuyor, yuvamız yıkıldı resmen, annemin ve kardeşimin en çokta bu olaylardan sonra psikolojisi berbat..kardeşim den lisesi öğrencisiydi düştü resmen dersleri..hak adalet bu ülkede YÖK bu olaylardan sonra anladım ki.. ve çok üzülüyorum artık.. herşey olacağına..kızgınım kırgınım, güvensizim,babasızım, mutsuzum.. hayatta olmaz asla dediğim ailem yıkıldı..