bebiş istemiyor musunuz?
Ben dugunden 2 gun sonra babami kaybettim ondan 5 ay sonrada annemi... Psikolojim cok kotu durumda bu aralar baya sıkıntılar da var evliligimde. Istemiyorumkan sonucunu bekliyorum suan
Hamileyim... Allah isteyen herkese agiz tadiyla ogrenmeyi nasip etsin insallah... Umarim benim icin biseyler yoluna girer...
hayırlı olsun canım bundada vardır bir hayır bak evliliğimde sıkıntılar var diyorsun bu bebek tüm dengeleri tersine çevirebilir evlatlarımız bizi bizden daha iyi tanıyan Rabbimizin bize emanetidir unutma annen baban için başın sağolsun ama bu çok güzel bir işaret eşinle seni birbirinize bağlar inşlhHamileyim... Allah isteyen herkese agiz tadiyla ogrenmeyi nasip etsin insallah... Umarim benim icin biseyler yoluna girer...
öncelikle başınız sağolsun gerçekten zor bir dönem atlatmışsınız ama sonuçta 2 canınızdan can kaybetmişsiniz şimdi dünyaya canınızdan bir can getireceksiniz bu bebişin size uğur mutluluk ve huzur getireceğine inanıyorum ben hiç ummadığınız kadar mutlu olacaksınız bu bebişle bence. hayırlısıyla kucağınıza almanızı ve eski huzurunuza kavuşmanızı diliyorumBen dugunden 2 gun sonra babami kaybettim ondan 5 ay sonrada annemi... Psikolojim cok kotu durumda bu aralar baya sıkıntılar da var evliligimde. Istemiyorumkan sonucunu bekliyorum suan
Bak işte Allah bi tarafdan alırken bi tarafdan veriyor.bence mutlu.belkide kayb etdiğin mutluluğu o bebekle bulucaksın.inşAllah senin için hayırlısı olur.Ben dugunden 2 gun sonra babami kaybettim ondan 5 ay sonrada annemi... Psikolojim cok kotu durumda bu aralar baya sıkıntılar da var evliligimde. Istemiyorumkan sonucunu bekliyorum suan
3 yıl önceki konuyu niye hortlattınız kızlar..Bak işte Allah bi tarafdan alırken bi tarafdan veriyor.bence mutlu.belkide kayb etdiğin mutluluğu o bebekle bulucaksın.inşAllah senin için hayırlısı olur.
Ne bilem ya ben şimdi sandım.tarihe bakmamışım3 yıl önceki konuyu niye hortlattınız kızlar..
Oluyo böyle vakalarN
Ne bilem ya ben şimdi sandım.tarihe bakmamışım
Aminn Allah yardımcınız olsunHamileyim... Allah isteyen herkese agiz tadiyla ogrenmeyi nasip etsin insallah... Umarim benim icin biseyler yoluna girer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?