sanırım hamileyim...

gzmavi

ya mavi ya siyah...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
231
91
23
merhabalar bayanlar. uzun zamandır sizi takip etsem de yeni üye oldum. 9 aylık evliyim 2 ay öncesinden beri bebek istiyordum olmuyordu. bu ay baya sıkıntılar var stres üzüntü sigara kahve mutsuzluk vs vs derken çok çok düzenli olan adetim bugün 3.gün gecikti. idrar testim pozitif. kan sonucunu yarın alacağım.

aranızda nova gebelik testi yapıp pozitif çıkıp kanda negatif çıkan oldu mu ?

Bu arada eğer hamileysem hissettiğim bi kaç değişikliği paylaşayım. baş dönmem mide bulantım yok. iştahsızım canım bişey yemek istemiyor. omzumda ağrı var bir süredir. ben hep bağdaş kurup otururum ama son 1 haftadır çok ağrı oluyo bacaklarımda özellikle diz kapağımın arka tarafında.

birde 2 gün önce gece rüyamda boş bebek arabası sürdüyordum. birde salatalık turşusu yiyordum afiyetle. o yüzden dün acaba mı dedim kendime

birde google play store da Takvimim diye bir uygulama var. orda biri hamileliğini bu uygulamaya borçlu olduğunu yazmış gülmüştüm baya. ama sanırım tahmini yüksek bi uygulama. isteyen herkese versin Rabbim inş

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun umarım kan testi de pozitif çıkar ama bence büyük bi ihtimal pozitif

ah kızlar ah bu ay istemiyordum dün gittim doğum kontrol hapı istedim doktordan. adetim başlarsa kullancaktım Allah isteyenlere versin inşallah

Ben dugunden 2 gun sonra babami kaybettim ondan 5 ay sonrada annemi... Psikolojim cok kotu durumda bu aralar baya sıkıntılar da var evliligimde. Istemiyorum kan sonucunu bekliyorum suan

istemiyorsan inşallah negatiftir canım ama pozitif çıkarsa da aldırmak gibi bir hata yapmassin umarım..

önce başınız sağolsun sonra hayırlı olsun demek istiyorum. dediğiniz gibi zor bir dönemden geçiyorsunuz, evliliğinizde de haliyle ruh halinize bağlı olarak sıkıntılar olması normaldir. umarım kısa zamanda çok çok iyiye gider herşey, tekrar hayırlı olsun.

Hamileyim... Allah isteyen herkese agiz tadiyla ogrenmeyi nasip etsin insallah... Umarim benim icin biseyler yoluna girer...

umarım canım hayırlı olsun bu arada basın sağolsun hayat devam ediyor..

Hamileyim... Allah isteyen herkese agiz tadiyla ogrenmeyi nasip etsin insallah... Umarim benim icin biseyler yoluna girer...
hayırlı olsun canım bundada vardır bir hayır bak evliliğimde sıkıntılar var diyorsun bu bebek tüm dengeleri tersine çevirebilir evlatlarımız bizi bizden daha iyi tanıyan Rabbimizin bize emanetidir unutma annen baban için başın sağolsun ama bu çok güzel bir işaret eşinle seni birbirinize bağlar inşlh

Ben dugunden 2 gun sonra babami kaybettim ondan 5 ay sonrada annemi... Psikolojim cok kotu durumda bu aralar baya sıkıntılar da var evliligimde. Istemiyorum kan sonucunu bekliyorum suan
öncelikle başınız sağolsun gerçekten zor bir dönem atlatmışsınız ama sonuçta 2 canınızdan can kaybetmişsiniz şimdi dünyaya canınızdan bir can getireceksiniz bu bebişin size uğur mutluluk ve huzur getireceğine inanıyorum ben hiç ummadığınız kadar mutlu olacaksınız bu bebişle bence. hayırlısıyla kucağınıza almanızı ve eski huzurunuza kavuşmanızı diliyorum

Bak işte Allah bi tarafdan alırken bi tarafdan veriyor.bence mutlu.belkide kayb etdiğin mutluluğu o bebekle bulucaksın.inşAllah senin için hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…