mrb nurder aynı şeyi bende yaşadım 45.günde adet oldum dr çocuk düşünenlerde böyle gecikmeler olabilir dedi kafam çok karışmıştı aslında hala daha karıık niye o zaman öyle oldu diye çünkü benim evde yaptıım 3 testtede 2 çizgi vardı kan testide hormon değerim yüksek çıkıyordu ama kesin hamile demedi doktor zaten sonrada oldum bilemiom kadın olmak ne çok dert
kraker naptın doktora gittinmi merakettim
canım gittim ama karnımın aç olması gerekiyormuş o yüzden yarın sabah 9:30 gibi gel dediler ordada idrar restini tekrarladılar aynı şekilde 2 çizgi ama doktorun dediği kesin ve net kan tahlili verir bu sonucu.yarın sabah erkenden gidicem bakalım ne diycekler
ezgim benimde çift çizgi çıktı 2 çizgi çok net değildi ama vardı daha sonra adt oldum hiç böyle bi durum duydunmu
kan testi içinmi aç olmam gerekiyormuş ben işten çıkınca yaptırmıştım çıktı
2 gündür adet gecikmesi yaşıyordum 3 aydır hep hüsranla sonuçlanıyordu yaptığım testler bu sefer beklemeye karar verdim ama dayanamadım gidip test alıp evde yaptım şimdi baktım ama 2,inci çizgi hafif silik durumda acaba hamilemiyim yoksa buda geçen seferki gibi yanılma olabilir mi.
doktorun söylemesine göre 3 haftalıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?