K
kraker kız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kraker kız
-
2 gündür adet gecikmesi yaşıyordum 3 aydır hep hüsranla sonuçlanıyordu yaptığım testler bu sefer beklemeye karar verdim ama dayanamadım gidip test alıp evde yaptım şimdi baktım ama 2,inci çizgi hafif silik durumda acaba hamilemiyim yoksa buda geçen seferki gibi yanılma olabilir mi.
loracım hamilelik nasıl gidiyooevet cnm hamilesin tebriklerrr gununde gecmis zaten ilk kutlayan ben olayim seni cnm:teytey::teytey:
loracım hamilelik nasıl gidiyoo
bu testlere aslında hiç güvenim yok birazdan sağlık ocağına gidicem canım beklemek fayda atmeyecek nasılsa evimin hemen yanında sağlık ocağı sabah gittim özel hastaneye 35 ytl istediler kan testi için vazgeçtim geldim eve
2 gündür adet gecikmesi yaşıyordum 3 aydır hep hüsranla sonuçlanıyordu yaptığım testler bu sefer beklemeye karar verdim ama dayanamadım gidip test alıp evde yaptım şimdi baktım ama 2,inci çizgi hafif silik durumda acaba hamilemiyim yoksa buda geçen seferki gibi yanılma olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?