Sanırım hamile değilim , çatlamanın üzerinden 11 gün

Canım hayırlı olsun kan vereli baya gün geçti senin bence şimdi iki katı olmuştur
İnşallah sabihacığım bugün sabah namazında sana da bol bol dua ettim bir tanem sana söz vermiştim gece ya Şafii çekmiştim sabah namazında da aklıma geldin bugün tekrar kan vereceğim tabii bunu hastanede vereceğim muhakkak farklı çıkacaktır inşallah güzel yükseliyordur ne diyelim bizim elimizde olan hiçbir şey yok bir tanem o konularda, ☘️🤍💜

İnşallah sabihacığım bugün sabah namazında sana da bol bol dua ettim bir tanem sana söz vermiştim gece ya Şafii çekmiştim sabah namazında da aklıma geldin bugün tekrar kan vereceğim tabii bunu hastanede vereceğim muhakkak farklı çıkacaktır inşallah güzel yükseliyordur ne diyelim bizim elimizde olan hiçbir şey yok bir tanem o konularda, ☘️🤍💜
Tabi aşkım Rabbim istesin yeterki Allah razı olsun kuzum hissettim desem inanirmisin gerçekten hissettim bugün sabahta hissettim gecede hissettim Allah razı olsun senden Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem ❤️❤️❤️

Tabi aşkım Rabbim istesin yeterki Allah razı olsun kuzum hissettim desem inanirmisin gerçekten hissettim bugün sabahta hissettim gecede hissettim Allah razı olsun senden Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem ❤️❤️❤️
Amin hepimizin inşallah canım benim💜💜💜💜💜💜

İnşallah canım Rabbim ol derse şüphe yok ki olur o yüzden içim rahat tabii bazı değerlerim çok güzel çıkmamış kolesterol çıkmış 3 aylık şeker yüksek çıkmış birkaç bir şey var bugün 11 de randevum var bakalım nasip ederse Rabbim şükrederim olmazsa yine şükür ederim çünkü ondan hayırlısını istiyorum canım ☘️☘️☘️

Hayırlısı olsun canım sen doktorunu dinle her şeyin çözümü vardır 😍

Hayırlısı olsun canım sen doktorunu dinle her şeyin çözümü vardır 😍
Öyle tabii canım kolesterol için dahiliyeden randevu alacakmışım ama önce keseyi görelim o zamana kadar da iki günde bir Beta vermeye devam et dedi bugünkü kan sonucunda 99 çıktı çok şükür 🙃🙃

X