2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. daha doğrusu soğuttu kendinden.. sabahtan akşama evdeyim.. eşim akşam geliyo eve.. pek bi paylaşımımız yok.. ben konuşursam yorum yapar sadece.. ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.
2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. daha doğrusu soğuttu kendinden.. sabahtan akşama evdeyim.. eşim akşam geliyo eve.. pek bi paylaşımımız yok.. ben konuşursam yorum yapar sadece.. ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.
bende acmistim benzer konuyu sonrasinda psikiyatrima gittigimde depresyondasiniz ama ilac veremem 12 haftadan evvel demisti. gerci benim gebeligim dolayisiyla depresyon tedavim yarim kalmisti. hala bisey degismedi sogugum ve gidecegi gunu bekliyorum hamilelikten ziyade hamilelikde bekledigimiz ilgiyi alakayi gorememekten de olabilir cunku benim 3. bebegim digerlerinde bu denli sogumamistim....ne diyeyim insallah hormonaldir rabbim yardimcimiz olsun amin
canım bended var aynısı..ama %909 hamilelikten soğuyosun su an bana sarılması bile tüylerimi diken yapıyor
2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. Hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. Son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. Daha doğrusu soğuttu kendinden.. Sabahtan akşama evdeyim.. Eşim akşam geliyo eve.. Pek bi paylaşımımız yok.. Ben konuşursam yorum yapar sadece.. Ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. Gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.
bende acmistim benzer konuyu sonrasinda psikiyatrima gittigimde depresyondasiniz ama ilac veremem 12 haftadan evvel demisti. gerci benim gebeligim dolayisiyla depresyon tedavim yarim kalmisti. hala bisey degismedi sogugum ve gidecegi gunu bekliyorum hamilelikten ziyade hamilelikde bekledigimiz ilgiyi alakayi gorememekten de olabilir cunku benim 3. bebegim digerlerinde bu denli sogumamistim....ne diyeyim insallah hormonaldir rabbim yardimcimiz olsun amin
rKonu dışı olacak ama sizinkinin hormonal olduğunu düşünmüyorum. İnşallah hormonaldir demenize çok şaşırdım...
r
inşallah hormonaldir dedim çünkü onun dışındaki sebeplerinn varlığı daha can yakıcı . çevremdekiler genelde bunu söylüyor hamileyken herşey batar insana çok şeyi yanlış anlarsın vs.. eğer böyleyse doğumdan sonra yavaş yavaş geçer.yok değilse gerçekten soğuduysam işte bu telafisiz birşey olabilir.
cinsel bi soğukluk değil sevgimin azaldığını hissediyorum.. ve diğer duyguların..sosyal ortam adına akşam arkadaşlarla bir araya geliyoruz.. onun iş arkadaşları ve eşleriyle.. fakat son zamanlarda ağırlaştığım için çok kalamıyoruz yanlarında.. eşim onların yanında mutlu.. erken döndüğümüz için surat astığı oldu.. bunlar dahada itti beni ondan.
Paylaşımımız yok demişsin.Dışarıyla bağlantınız da hep arkadaşlarla oluyor sanırım.
Eşinle başbaşa birşeyler yapsanız.Mesela en azından,bebek için alışverişe çıksanız,çıkmışken dışarıda yemek yeseniz veya çay kahve içseniz.
r
inşallah hormonaldir dedim çünkü onun dışındaki sebeplerinn varlığı daha can yakıcı . çevremdekiler genelde bunu söylüyor hamileyken herşey batar insana çok şeyi yanlış anlarsın vs.. eğer böyleyse doğumdan sonra yavaş yavaş geçer.yok değilse gerçekten soğuduysam işte bu telafisiz birşey olabilir.
canım bencede %90 hamilelikten bendede aynısı olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?