• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım eşimden soğumaya başladım..hamilelikten olabilir mi

marsmelov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
50
1
36
İstanbul
2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. daha doğrusu soğuttu kendinden.. sabahtan akşama evdeyim.. eşim akşam geliyo eve.. pek bi paylaşımımız yok.. ben konuşursam yorum yapar sadece.. ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.

2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. daha doğrusu soğuttu kendinden.. sabahtan akşama evdeyim.. eşim akşam geliyo eve.. pek bi paylaşımımız yok.. ben konuşursam yorum yapar sadece.. ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.

canım bended var aynısı..ama %909 hamilelikten soğuyosun su an bana sarılması bile tüylerimi diken yapıyor :20:

ayy keske ben de sogusam belki hersey daha kolay olur ask evliligi ise öyle kolay kolay soguma olmaz.hamilelik yapiyormus diye duydum ama benim hamilelimde sex yada baska bisey ile ilgili sorunum hic olmadi hersey normaldi.seni belki daha sosyal ortaamlara sokmali daha cok paylasmalisiniz.eger esini seviyorsan kolay sogunulmaz öyle gecici birseydir benim dogoumum 32 saat sürdü normal dogumdan sonrasi icin hazirlikli ol bence ozaman es ile iletisim dahada zorlasiyor bebek yeni bir misafir ben yeni yeni asiyorum bebegi düzene sokanakadar cok zor oluyor allah tamamini erdirsin ona isteklerini söyle bence

cinsel bi soğukluk değil sevgimin azaldığını hissediyorum.. ve diğer duyguların..sosyal ortam adına akşam arkadaşlarla bir araya geliyoruz.. onun iş arkadaşları ve eşleriyle.. fakat son zamanlarda ağırlaştığım için çok kalamıyoruz yanlarında.. eşim onların yanında mutlu.. erken döndüğümüz için surat astığı oldu.. bunlar dahada itti beni ondan.

9 ay hamilelik yaşadım şimdide 4 ay eşime bi kere bile öte git demedim ne soğudum ne de sıkıldım
ilk bebeğiniz en heycanlı en mutlu günler eşiniz yanınızda olması gerekir siz ondan bi ilgi alaka görmediğiniz için böyle düşünüyosunuz

bende acmistim benzer konuyu sonrasinda psikiyatrima gittigimde depresyondasiniz ama ilac veremem 12 haftadan evvel demisti. gerci benim gebeligim dolayisiyla depresyon tedavim yarim kalmisti. hala bisey degismedi sogugum ve gidecegi gunu bekliyorum hamilelikten ziyade hamilelikde bekledigimiz ilgiyi alakayi gorememekten de olabilir cunku benim 3. bebegim digerlerinde bu denli sogumamistim....ne diyeyim insallah hormonaldir rabbim yardimcimiz olsun amin

bende acmistim benzer konuyu sonrasinda psikiyatrima gittigimde depresyondasiniz ama ilac veremem 12 haftadan evvel demisti. gerci benim gebeligim dolayisiyla depresyon tedavim yarim kalmisti. hala bisey degismedi sogugum ve gidecegi gunu bekliyorum hamilelikten ziyade hamilelikde bekledigimiz ilgiyi alakayi gorememekten de olabilir cunku benim 3. bebegim digerlerinde bu denli sogumamistim....ne diyeyim insallah hormonaldir rabbim yardimcimiz olsun amin

Konu dışı olacak ama sizinkinin hormonal olduğunu düşünmüyorum. İnşallah hormonaldir demenize çok şaşırdım...

2 yılı geçti evleneli.evlendikten 6 ay sonra iş için ayrı şehirlerde yaşadık.. Hamile olduğumu öğrendiğimde işi bıraktım ve 7 aydır evimdeyim..yaklaşık 1 ay sonra anne olucam. Son zamanlarda eşimden yavaş yavaş soğuduğumu farkettim.. Daha doğrusu soğuttu kendinden.. Sabahtan akşama evdeyim.. Eşim akşam geliyo eve.. Pek bi paylaşımımız yok.. Ben konuşursam yorum yapar sadece.. Ve böyle böyle çok sıkılmaya başladım.kendisi hayatından memnun ve bu durumu farkedecek biri değil.. Gerçekten soğudummu yoksa hamilelik hormonlarınıın etkisi mi bilmiyorum ama sonu pek iyi görünmüyo gibi.

canım öncelikle bebeğini bır avazda doğurursun insallah sorununa gelince ben hamıleliğimde eşimden bı koku alıyodum böyle bana bı ıtıcı,gıcık geliyodu kı sorma gitsin her seyi batıyodu bana ama doğumdan sonra bunların hepsi şıppp diye geçtı artık koku almıyodum ve bana gıcık,ıtıcı gelmiyodu anladımkı hamılelıktenmış sen canını sıkma gececk insallah sen çocuğuna adapte ol tatlım

teşekkür ederim.. galiba doğumdan sonra daha net anlıcam sebebini.. inşallah daha kötü olmaz..

Konu dışı olacak ama sizinkinin hormonal olduğunu düşünmüyorum. İnşallah hormonaldir demenize çok şaşırdım...
r

inşallah hormonaldir dedim çünkü onun dışındaki sebeplerinn varlığı daha can yakıcı . çevremdekiler genelde bunu söylüyor hamileyken herşey batar insana çok şeyi yanlış anlarsın vs.. eğer böyleyse doğumdan sonra yavaş yavaş geçer.yok değilse gerçekten soğuduysam işte bu telafisiz birşey olabilir.

r

inşallah hormonaldir dedim çünkü onun dışındaki sebeplerinn varlığı daha can yakıcı . çevremdekiler genelde bunu söylüyor hamileyken herşey batar insana çok şeyi yanlış anlarsın vs.. eğer böyleyse doğumdan sonra yavaş yavaş geçer.yok değilse gerçekten soğuduysam işte bu telafisiz birşey olabilir.

Bence hormonal, cunku Lyudka'nin soyledigini de yanlis anlamissiniz :) Orada size degil, baska kullaniciya soylemis.

canım bende evdeyim hormonlar acayip etkiliyor eşim yoğun çalışıyor hergün diyorum akşam gelince ev süpürttürücem bir temizlik yaptırcam mesela geliyor hava kararmış yorgun kıyamıyorum sonra ev kalınca sınırım bozuluyor herşee takıyorum şu anda mutlu olmaya çalış arkadaşların komşularınla takıl yalnızlık sıkıyor bence seninde sorunun bu düzelir şimdi takma birde ben çok sinirli oldum annemlere bile her tel konuşmasında bağırıyordum annemde dedi çok sinir yaptı hamilelik sonra eve kadın getirdide beni rahatlattı dedi senin derdin yapamadığın için batıyor herşey sana herşeye çatıyorsun.

cinsel bi soğukluk değil sevgimin azaldığını hissediyorum.. ve diğer duyguların..sosyal ortam adına akşam arkadaşlarla bir araya geliyoruz.. onun iş arkadaşları ve eşleriyle.. fakat son zamanlarda ağırlaştığım için çok kalamıyoruz yanlarında.. eşim onların yanında mutlu.. erken döndüğümüz için surat astığı oldu.. bunlar dahada itti beni ondan.

Paylaşımımız yok demişsin.Dışarıyla bağlantınız da hep arkadaşlarla oluyor sanırım.
Eşinle başbaşa birşeyler yapsanız.Mesela en azından,bebek için alışverişe çıksanız,çıkmışken dışarıda yemek yeseniz veya çay kahve içseniz.

Paylaşımımız yok demişsin.Dışarıyla bağlantınız da hep arkadaşlarla oluyor sanırım.
Eşinle başbaşa birşeyler yapsanız.Mesela en azından,bebek için alışverişe çıksanız,çıkmışken dışarıda yemek yeseniz veya çay kahve içseniz.

bunları azda olsa yapıyoruz.. iletişimsiz bir yemek.. aynı şekilde bir alışveriş.. ya ben ona yetmiyorum yada o bana.şu an tek beklediğim doğumu yapıp bebeği kucağıma almak.. işte o zaman bunu sorun yapmaya fırsatım olmaz belki..

r

Yok canım sizinki hormonal olabilir ama senamm adlı bayanınkinin hormonal olduğunu düşünmüyorum dedim. Yaşadıklarından sonra umarım hormonaldir demesini çok tuhaf buldum...

ben bu durumun hamilelikten olmadığına karar verdim bunu düşünerek sadece poliyannacılık oynamışım. şunu anladım ki bu insan için ilk kendi zevkleri ve kendi istekleri ön planda. ve durum böyleyken o hiç benim umrumda olmayacak.. erkekler şunu hep unutuyo ki hiç bir kadının mutlu olmak ve hayatına devam etmek için bir erkeğin ilgisine sevgisine ihtiyacı yok. hele ki benim gibi ailesi çevresi tarafından çok sevilen insanların.. kendileri kaybeder böyle erkeklerin..

canım bencede %90 hamilelikten bendede aynısı olmustu

Back