Sanırım eşim ile uyumlu değiliz:(

Hanfendi asgari ucret 22bin oldu
Esiniz de 100bin tl kazanmiyordur herhalde
Esim zamaninda alirdi cicek ben derdim alma soluyor evde boş 10 tane vazo var onun yerine pasta al kazak al sapka al cicek cidden de saksida daha guzel
Hem adama buket yok muydu demeniz de sacma olmus
Yoktu diye yalan soylememis o da haliyle
Alacakmis hatta fiyat sormus pahaliymis
gecen dogum gununuzde de acik cicekci aramaniz falan komik yani oyle siparis mi verilir
Iki story cekip kocam almis yazamadiniz diye fazla kaprislisiniz
Aranizdaki egitim farki yuzunden de kafaniz karisikmis bunu da dugun gunu telastan dusunemediniz sanirim

seni anlıyorum biraz farklı bir yorum olacak ama başka konularda nasılsınız? bir arkadaşımda sürekli buket çiçek alıyor keşke kalıcı birşey alsa diye yakınıyordu
eğer başka konularda bir probleminiz yoksa çiçeğe takılmayın bence maddi açıdan da zor bir devirden geçiyoruz ben başta çok cekingendim eşime karşı birşey istemiyordum aldığı hediyelerden beğenmediklerimde oluyordu. Özensiz gibi gelebilir ama erkekler biraz düz mantık şuan ne istersem bana özel bir günde şunu alabilirsin bak çok beğendim deyip link atıyorum seviyorsan sevildiğini de hissediyorsan bunlara takılma.. zaten bu şeylerin çoğu sosyal medyadan sonra sanki gerekli gibi oldu ama oradaki sürpriz diye yapılanların arka planı resmen set gibi

Bence boşa dert arıyorsunuz benim eşimde hiç bi şeyden kısmaz ana çiçeğege verilen para ona gereksiz gelir açıkçası bende çiçek yerine yemeğe gitmeyi tercih ediyorum malum ekonomi kötü sık boğaz etmenin manası yön yani derdiniz eşinizle sadece çiçek se

Arada buket alıyorsa ben saksıda gelen çiçeğe de gayet mutlu olurdum ama kendimi eşinizin yerine koyunca da neden buket Almadın diye sorulursa bir daha Alacağım varsa da almazdım belkide parası ona yetti yani hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ki.
Eşinizden çok eğitim durumunu bence siz kompleks yapıyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…