Eşyalarımı topladim dun otelde kalcaktim kapiyi kitledi gitmemem icinisine gelirse demesi bana bosanmak istiyor da ilk adim senden gelsin istiyor gibi geldi. Boylesini salivereceksin gitsin bi taraflarini kaldirmaya degmez. duzelmez boyle adamlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım Eşim artık beni sevmiyor
- Konu Sahibi yinene
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
Eşinizi çok mu şımarttınız?Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
Öööfff ama böyle adamda, ne biliiim…Raftan bir bardak almaya çalişsa o bardak yere düşse Allahini ... Diyor ,sigara yakacak çakmagi bulamasa yine Allahini .... Diye kufur ediyor en nefret ettgm seyi bu ,huzursuz oluyorum negatif enerji var gibi hissediyorum evde
Aynen herseyde bir hayir varmişKlasik bir odun ve sen o odundan bir çocuk sahibi olmadığın için çok şanslısın. Hani "ben böyleyim, işine gelirse" diyormuş ya, işine gelmesin lütfen. Ezdirme kendini.
- 31 Ekim 2015
- 333
- 613
- 103
Malesef iş için biz sizi arıcaz dediler her zmanki gibi arayan soran yok,bir aydır gorusmuyorm eşimle , ailemdeyim her gün arıyor açmıyorumEee son durum ne? İş görüşmeniz nasıl geçti? Kapıyı kilitledi demişsiniz size bir şey yapmamıştır umarım
Arada pek sevgi kalmamis gibi adam sizi kahvehane arkadaşı gibi görüyor.daha iki yıllık evlisiniz ve çocuğunuz yok çocuk olsa herşey kat ve kat artar ki siz emin olmadan çocuk yapmayın .hatta önce bu adamla evli kalıp kalmayacaginiza karar verin .ortada pekte evlilik kalmamış kağıt üstünde imza kalmış sadceev
- 29 Haziran 2022
- 570
- 1.201
- 43
- 40
Cok kotu ya. Allah'a kötü söz söyleyenin hicbirseyi doğru gitmezki. Allah'a kufretmesi zaten evliliği zedeleyen birsey. Katlanmak zorunda değilsiniz. İşinizi ayarladiginiz an ayrılın. İki laf ta bir Allah'a küfretmek nedir.Ailesine karşıda boyle kufur ediyor gecen kaynanama gttik eşim elini yikicak, sabunluga sabun koymayi unutmuş dye kadina bu Allahini bilmem neyaptgm evde sabun yokmu dye bagirdi,bende kendisine bagirdim saygisizsin dye
- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Konunun net cevabı bu bence.Yaratana saygısı sevgisi olmayan insanın bir insana merhamet sevgi duyacağını sanmam .
İyice oturun düşünün taşının.
Böyle nereye kadar devam eder? Bu evliliğin sonu var mı ? Gibi soruları kendinize sorun dürüstçe cevap verin. Boşanmak her anlamda zorlu bir süreç ama bakın bir süreç yani grçiyor. Bir ömür böyle devam etmekte var bir sürelik acıya katlanıp kurtulmak var seçim sizin..
Çocuk olmamasına sevindim bizim şer sandığımız hayır oluyor işte.
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Ne biçim bi kafa yapın var, genelde sevince nişanlanılır.Sen nişanlanınca sevmişsin ay çok koştu bu peşimde bari evleneyim yazıktır dedin heralde..
Herifçioğlu o zamandan beri bunları cebe atmış demek,şimdi de acısını çıkarıyor EzİkYus!
Belli ki herif azılı bir mazoşist, sen yağmurda ıslanmış köpek yavrusu gibi buna sarınca ilgisini çekmiyorsun.
Tez vakitte deri kıyafetleri çekip,elinde büyük püsküllü bir kırbaçla karşısına dikil.kırbaç havada şaklarken “Seni adam edeceğim köpek suratlı”diye yükselebilirsin.
Hayır olmaz mutlu olamayız dediğin halde 2 sene peşinde koşan herif yukarıdaki sadisti görünce neler yapar sen düşün..
Herifçioğlu o zamandan beri bunları cebe atmış demek,şimdi de acısını çıkarıyor EzİkYus!
Belli ki herif azılı bir mazoşist, sen yağmurda ıslanmış köpek yavrusu gibi buna sarınca ilgisini çekmiyorsun.
Tez vakitte deri kıyafetleri çekip,elinde büyük püsküllü bir kırbaçla karşısına dikil.kırbaç havada şaklarken “Seni adam edeceğim köpek suratlı”diye yükselebilirsin.
Hayır olmaz mutlu olamayız dediğin halde 2 sene peşinde koşan herif yukarıdaki sadisti görünce neler yapar sen düşün..
Cümle kurma şeklinize hayran kaldım kafa yapımı sorgulamadan önce sizin kafa yapınızı da bilmek isterdim ,yargılamadan bir düşünseydin bariNe biçim bi kafa yapın var, genelde sevince nişanlanılır.Sen nişanlanınca sevmişsin ay çok koştu bu peşimde bari evleneyim yazıktır dedin heralde..
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.976
- 498
kapıyı kilitledi dediniz öncesinde demiş miydiniz gidiyorum diye?Malesef iş için biz sizi arıcaz dediler her zmanki gibi arayan soran yok,bir aydır gorusmuyorm eşimle , ailemdeyim her gün arıyor açmıyorum
şimdi ailenizin evindesiniz dava açtınız mı?
ailenizi arıyor mu barışalım diye
haşa Allah a küfreden tövbe tövbeee benim gözümde tamamen biter
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
Erkeklere ne kadar çok sevgini gösterir yüz verirsen sonu hüsran oluyor. Köpek cekince çok iyi oluyorsun. Seni cepte görüyor. Bu benden gitmez diyor. Sen tavrını koyarsan peşinden gelir. Ama seni çözdüyse onu da yapmaz. Bıçak kemiğe dayanır ve evi terk edersin o zaman peşinden gelir ama iş işten geçer. Klasik bir döngü. Ama sizi sevmiyor. Seven böyle davranmaz. Çünkü bu davranışların bir manası yok. Diyelim o davranışları siz yapsanız ne kadar katlanır? Bunu sorun kendinize. Sarilmamasi vs hep sevmediğinden. Sizi bezdirip ayrılmak da isteyebilir. Erkeklerin soğutma davranışları klasik taktiktir. Allah yardımcınız olsun. Gün geçmiyor ki ülkemde böyle saçma erkek profilleri artmasın...Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
Hakime de Allah'ına kitabına diye küfür eder bu. Töbe haşaTam bosamalik. Bunu bosamak cok zevkli olur bacim.
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
Sadece arıyor bak açmıyor. Sevse kapına gelir. S.et şunu yaa. Amaan hep aynı sevmeyen erkek ayakları. Beklemeden boşanma davası acMalesef iş için biz sizi arıcaz dediler her zmanki gibi arayan soran yok,bir aydır gorusmuyorm eşimle , ailemdeyim her gün arıyor açmıyorum
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Cümle kurma şeklinize hayran kaldım kafa yapımı sorgulamadan önce sizin kafa yapınızı da bilmek isterdim ,yargılamadan bir düşünseydin bari
Yargı kelimesini öğrenmişsiniz, çok tebriks ama yerli yersiz kullanmayın.Bu konuda yeri olmayan bir kelime çünkü.
Fikrimi özgürce söyleyen biriyim,sizin hoşunuza gidecek tarzda yazmakla mükellef değiliz
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Böyle bir tip ten bende de vardı bir zamanlar..Sevgili olana kadar 40 takla attı 1 buçuk yıl uğraştı.O kadar kovmama kötü şeyler söylememe rağmen.Galiba büyük konuştum ki bir şekilde sevgili olduk.Sonradan götü kalktı beyzadenin.Allah tan ben evliliğe kadar gitmemiştim de erkenden bitirdim ilişkiyi.Size de tavsiyem böyle insanlar artık değişmez.Hazir çocuk da yokken bosanin gitsin.Esim le tanıştıktan sonra sanki cehennem den çıkıp cennet e düşmüş gibi hissettim.