• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Eşim artık beni sevmiyor

Aileme açmadim kendi ailesine açtım onlarda kiziyo kendisine ama onlari takmiyorki
Birden böyle değişmesi çok anlamsız geldi bana sizi sevmiyorsa sizde onu sevmeyin takmayın bosverin, sizde umursamaz tavırlara bürünün. Dışarı çıkın o geldikten sonra eve gelin,takmıyormuş gibi yapın bir süre böyle deneyin bana kalırsa, egerki yine aynı olursa o zaman bosanin. Ömür boyu böyle biri çekilmez.

isine gelirse demesi bana bosanmak istiyor da ilk adim senden gelsin istiyor gibi geldi. Boylesini salivereceksin gitsin bi taraflarini kaldirmaya degmez. duzelmez boyle adamlar

Şu zamana kadar hep iyiyi düşündum hatta cocugum olmuyo diye bile uzuldum demek hayırlısı buymuş
Sizin mi olmuyor çocuğunuz? Bundan dolayı belki soğuyan karaktersizlerdendir?

Ayrıca evlenince mutlu olmayacağınızı hissetmenizin neden neydi?

Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
Tobe haşa Allah a küfür eden bir adamdan ne bekliyorsunn çünkü o adamla biraz hayat zor gecer

Eşiniz aslında hep böyle kaba, küfürbaz ve bencilmiş.Sizi kandırmış elde edince yaldizlari dökülmüş gerçek kişiliği ortaya çıkmış.Sonradan değişse anasına ALLAH'a böyle su içer gibi rahat rahat sövmez.
Elinizdeki kumaş bu değişir diye beklemeyin,böyle adamı da babalikla odullendirmeyin.Yok vazgeçmem derseniz yolunuz açık olsun ne diyelim......

Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
Boşanmayı düşünmeden önce bence bir oturup en başta hangi huylarını beğenerek evlendiğinizi anlatın. Kendisinin eşi olduğunuzu aranızda bir saygı olması gerektiğini bu nedenle insanların içinde rencide edecek sözler söylememesi gerektiğini yada asker arkadaşı gibi kaba ve argo konuşmaları size yapmaması gerektiğini, nelerden şikayetiniz varsa tek tek söyleyin. Kabul ederse bir süre izleyin değişimi. Kabul etmez yada değişim göstermezse evlilik terapistine gitmeyi önerin. Bence önce evliliğiniz kurtarmaya bakın en son çare boşanmak olmalı.

Konuşuyorum bana dalga geçer gibi cevaplar veriyor,sen nasil düşünüyorsan düşün dedi bana,ben boyleyim işine gelirse diyor
İşime gelmiyor demek için beklemeyin artık.
Saygısız bir insan,Allah'a küfreden bir varlık. Ömrünüzü heba etmeyin.

Her peşinizden koşanla evlenecek misiniz, biri sana denkse mantığına yatıyorsa seviyorsan evlenirsin peşimden koştu diye evlenilir mi? Ayrıca kendini aşırı ezdiriyosun adam sana hakaretler küfürler ediyor sen pısmış oturuyosun öyle bi kenarda ağlayarak. Biraz sesin çıksın biraz sinirlenebil artık. Şu cibiliyetsiz erkekleri baş tacı etmeyin ya bırak kahvaltı yapmıyosa yapmıyo seni düşünmeyene sen niye el pençe divan duruyosun ne oldu başıma paşazade mi sanki? Aaaa ben burdan sinirlendim ama sen çok pasifsin! Kendi aldığın motoru bile ona kullandırıyomuşsun kusura bakma ama adam bulmuş senin gibi uysalı ensene vurup lokmanı alıyor habire. Ben senin boşanacağına inanmıyorum bacım seviyorum düzelir diye diye 2 çocuk yapıp sonra da çocuklarım var boşanamam dersin ömrünü bu hödükle çürütürsün eminim ben.

Son düzenleme:
Hiç sevmemiş ki zaten :( Sadece elde etmek istemiş o kadar, hırs yapmış yani :işsiz: Maddi manevi kendinizi toparlayıp boşanın derim.

Eşiniz sizin çocuğunuz değil ki yemeğe karışılması aşırı irrite edici bir durum bence iki taraf için de böyle. 2 senenin çöp olması bütün hayatınızın çöp olmasından iyidir. Ben böyleyim işine gelirse diyormuş ya gelmiyor madem boşanacaksınız. Yol yakınken dönün derim

Şu zamana kadar hep iyiyi düşündum hatta cocugum olmuyo diye bile uzuldum demek hayırlısı buymuş
Allah a küfür etmek haa
tövbe haşa
benim için direk biter giderdi
sizi bilmem tabi

köprüyü geçene kadar tatlı olmuş sonra da öküzleşmiş

Allah'a küfrediyor dediğiniz yerde kanım dondu. Bu adamin iyi bir koca olamamaktan ziyade çok daha derin sıkıntıları var. Böyle biriyle hala hayatı paylasmak istemiyorsunuzdur inşallah.

Sizin mi olmuyor çocuğunuz? Bundan dolayı belki soğuyan karaktersizlerdendir?

Ayrıca evlenince mutlu olmayacağınızı hissetmenizin neden neydi?
Kendisinden ötürü olmadı doktorlar oyle diyor.ben rahim filmi yumurta takibi herseyi yptrdim , kendisinin degerleri düşük ben hic bi zaman yuzune vurmadim bunu .evlenince mutlu olmicagmi hissettim o zaman hayatimda sadece iş vardı hic evlilik dusunmedm ev gecindrme derdindeydim belim sakatlandi ve işi birkmam gerekti tazminat aldim cktim sonra ozel güvenlik kimligi cikardim sinavlara girdim kazandm iş gorusmem var bu hafta

Back