• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Eşim artık beni sevmiyor

Psikolojik şiddet, sevgisizliği geçtim saygısızlık da yapıyor, aman dikkat edin korunun hamile kalmayın sakın önce bir önünüze bakın devam edecek misiniz etmicek misiniz ona göre karar verin. ALLAH a küfür edip isyan eden insan zaten her şeye meyillidir bence 🙄
Bu zamana kadar ki davrnişlarini huyu böyle kalbinde kötülük yok diye gecistirdim ama artik alttan alamiyorm cok zoruma gitmeye başladi

Sanki bir şeyler olmuşta değişmiş gibi. Ayrıca çocuk yok anladığım kadarıyla olmadan boşanın derim. Şimdi Burada Boşan demek basit gelebilir bazen ama şimdiden bu tavırları sergileyen adam siz hamileykende umursamayacak sizin en duygusal en çok ihtiyacınızın olduğu zamanda da böyle davrandığında işte o zaman daha çok üzülüp kırılacaksınız ki olan çocuğa olacak. O yüzden derim hep saygı başta gelmeli ama sevgi ve saygı şart gerçekten ikisi de olmazsa sonu iyi bitmiyor.
Ailesine karşıda boyle kufur ediyor gecen kaynanama gttik eşim elini yikicak, sabunluga sabun koymayi unutmuş dye kadina bu Allahini bilmem neyaptgm evde sabun yokmu dye bagirdi,bende kendisine bagirdim saygisizsin dye

Dışarıya karşı melek gibi kimin ne derdi varsa koşar yardim eder kime ne lazimsa elinden geleni yapar hayvanlara karşı cok merhametli ,bu yuzden icinde kötülük yok deyip durdum hep

Ailesine karşıda boyle kufur ediyor gecen kaynanama gttik eşim elini yikicak, sabunluga sabun koymayi unutmuş dye kadina bu Allahini bilmem neyaptgm evde sabun yokmu dye bagirdi,bende kendisine bagirdim saygisizsin dye
Raftan bir bardak almaya çalişsa o bardak yere düşse Allahini ... Diyor ,sigara yakacak çakmagi bulamasa yine Allahini .... Diye kufur ediyor en nefret ettgm seyi bu ,huzursuz oluyorum negatif enerji var gibi hissediyorum evde
Çocuk falan yapmayın bari böyle bir pislikten.
Fiziksel şiddet de görme ihtimaliniz yüksek bu profilde birinden.
Birgün evli kalınacak bir değil eşiniz.

Oşt ulan yavaş gel diyesim geldi şuan :D O ne cidden ya benim akrabalarımla en büyük kavgam hem bu küfürle güne başlayıp küfürle yatmaları oldu. Evde yasaklamıştım ben küfürü tabi böyle anlık nadir durumları anlarımda sürekli küfür edenden nefret ederim. Valla değişmez bana göre ama yinede seviyorum diyorsan git annenin evine istersen akıllanasıya gitme diyeceğimde bu sefer gittin diye küfür eder :)

Dışarıya karşı melek gibi kimin ne derdi varsa koşar yardim eder kime ne lazimsa elinden geleni yapar hayvanlara karşı cok merhametli ,bu yuzden icinde kötülük yok deyip durdum hep
Zaten üzgünsünüz daha da üzmek istemem sizi, dünya iyisi olsa ne yazar siz saygı, sevgi görmedikten sonra, lütfen kendinize bunu reva görmeyin, bu adamla yollarınızı ayırın geç olmadan

Raftan bir bardak almaya çalişsa o bardak yere düşse Allahini ... Diyor ,sigara yakacak çakmagi bulamasa yine Allahini .... Diye kufur ediyor en nefret ettgm seyi bu ,huzursuz oluyorum negatif enerji var gibi hissediyorum evde
Gibi mi?? Bu zamana kadar kimse direk ayrılsn yazmadım ama sizin ki evlilik değil. Ama yine de içini rahatlsn evlilik ve aile terapistine gidin. Tabi eşiniz gelmek istemez ama çok şaşırdım pes dedim. İşine gelirse demek bırak git demektir.

Bana yaptıklarını kotu davrandgni soyluyorum Ben boyleyim işine gelirse diyor bana
Bakın benim eşimde benzer şeyleri yaptı düpedüz psikolojik şiddet bu ve ben baktım devam ediyor bıraktım bu tipler kendileri boşanmak için elinden geleni yaparlar sonrada sen boşandın olur bır yudum sevgi için ömrünüzü heba etmeyin

Eşinizde psikopatlık var gibi geldi bana. Annesine, size En büyüğü bizi yaratan Allaha küfür edebiliyorsa, kesinlikle psikolijisi pek iyi değil. Yardim almalı diye düşünüyorum. Hic üzülüp ağlamayın o size öyle yapıyorsa sizde ona öyle yapın. Ailenize actinizmi bu konuyu hiç actiysaniz onlar ne diyor??

Aynı benim eski eş.Önce göklere çıkarıyorlar sonra elde edince sert bir zemine atarlar.Fazla bir şey beklemeyin değişmez hatta daha bok olur tecrübeye sabit.Sevilmediğiniz bir yerde durmayın Hayat çok güzel.Hayatınızı eşinize bağlamayın.Sonra bağımlılık yapar zor olur sizin için.

Sizin yerinizde olsam böyle bir insana zerre saygı duymam sevmemde .
Boşanın desem birşey değişmeyecek Allah sizin yardımcınız olsun onu da ıslah etsin.

Bunun sebebi devamlı verici olman sen verdikçe bir tarafları kalkmış verdikçe şımarmış biraz kendinizi çekin kadınlık duygunu ortaya çıkar konuşmuyor mu konuşma sende, çok afadersin köpek gibi davranan öyle davranacaksın olay bu

Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
Kimse su konuyu konuşmamış allha küfrediyor diyorsunuz tobe haşa yaratıcısını tanımayan şükretmeyi bilmeyen dalgaya alaya vuran kişiden hayır gelmez ona kısaca kafir diyelim kafirler şeytanın yancisidir böle insandan uzak durulmalı hatta kaçmalı allh hayırlısını nasip etsin kalplerde merhamet olmayınca taş kalpli insanı asla yola getiremezsiniz rabbim yardımcınız olsun bu yolunuzda.

Kimse su konuyu konuşmamış allha küfrediyor diyorsunuz tobe haşa yaratıcısını tanımayan şükretmeyi bilmeyen dalgaya alaya vuran kişiden hayır gelmez ona kısaca kafir diyelim kafirler şeytanın yancisidir böle insandan uzak durulmalı hatta kaçmalı allh hayırlısını nasip etsin kalplerde merhamet olmayınca taş kalpli insanı asla yola getiremezsiniz rabbim yardımcınız olsun bu yolunuzda.
Zaten senin içine seytan girmiş dedim bugun kendisine , seni çarparsan gorursun dedi yine dalgaya vurdu

Eşinizde psikopatlık var gibi geldi bana. Annesine, size En büyüğü bizi yaratan Allaha küfür edebiliyorsa, kesinlikle psikolijisi pek iyi değil. Yardim almalı diye düşünüyorum. Hic üzülüp ağlamayın o size öyle yapıyorsa sizde ona öyle yapın. Ailenize actinizmi bu konuyu hiç actiysaniz onlar ne diyor??
Aileme açmadim kendi ailesine açtım onlarda kiziyo kendisine ama onlari takmiyorki

Zaten senin içine seytan girmiş dedim bugun kendisine , seni çarparsan gorursun dedi yine dalgaya vurdu
Boşver bırak kardeşim böle insanlar ipe sapa yola gelmezler insanda az bisey iman bile olsa kalbinde bi merhamet olur imanızdan hayır gelmez ne sana ne başkasına

Back