Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım Eşim artık beni sevmiyor
- Konu Sahibi yinene
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
tipik avcı av muhabbeti. elde edince kıymetsizleşme durumu olma ihtimali yüksek. eğer öyleyse artık sevilmiyorum diye düşünmeyin. hiç sevilmemişsiniz demektir. hırs yapmış elde edene kadar.yine de razı edebilirseniz bir evlilik danışmanına gitmeyi deneyin. çocuk yapmadan iyice düşünün. olmuyorsa erkenden ayrılıp hayatınıza devam etmeniz faydanıza olacaktır
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Yahu adam karısına değilde kahvedeki arkadaşına konusuyormus gibi.motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki
Ayrıca sen yok dedikçe koşmuş peşinden,istemedikce koşmaya devam etmiş.
Belki başından çok fazla kosturmasaydin bu kıvama gelmeyebilirdi.
Aslında kocan da aradığını bulamamış bence.Yani evet,peşinden koşmuş ama gerçekten sevseydi,değer verseydi bu kadar tezat tavırlar sergilemezdi.
O yüzden bu halleri.
Sizden zaten olmazmış,bunu bildiğin halde hayır diyememissin.
İmkanın varsa,maddi manevi hazırsan : Boşan.
Şu zamana kadar hep iyiyi düşündum hatta cocugum olmuyo diye bile uzuldum demek hayırlısı buymuşYahu adam karısına değilde kahvedeki arkadaşına konusuyormus gibi.
Ayrıca sen yok dedikçe koşmuş peşinden,istemedikce koşmaya devam etmiş.
Belki başından çok fazla kosturmasaydin bu kıvama gelmeyebilirdi.
Aslında kocan da aradığını bulamamış bence.Yani evet,peşinden koşmuş ama gerçekten sevseydi,değer verseydi bu kadar tezat tavırlar sergilemezdi.
O yüzden bu halleri.
Sizden zaten olmazmış,bunu bildiğin halde hayır diyememissin.
İmkanın varsa,maddi manevi hazırsan : Boşan.
- 26 Şubat 2019
- 4.640
- 6.758
- 158
- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
Saygısı da kalmamış ki size karşı neresinden tutsanız elinizde kalacak. Esinizle bu konuyu konuştunuz mu? Konuştu iseniz ve oralı olmadıysa calisip kendi ayaklarinizin üzerinde durup bosanin. Kendinizi mutsuz etmenize gerek yok. Sakın ola da çocuk düşünmeyin. Bazı insanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yoluna gidiyorlar size ve çocuğunuza yazık olurEvlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Konuşuyorum bana dalga geçer gibi cevaplar veriyor,sen nasil düşünüyorsan düşün dedi bana,ben boyleyim işine gelirse diyorSevdiğim için görmezden geldim yazmışsın... Sevdiğin için görmezden gelme... Açık ol, açıkça konuş. Beklentilerini anlat, karşılıklı beklentilerinizi karşılayamayacaksanız sürdürmenin bir anlamı yok. Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz.
Bana yaptıklarını kotu davrandgni soyluyorum Ben boyleyim işine gelirse diyor banaSevdiğim için görmezden geldim yazmışsın... Sevdiğin için görmezden gelme... Açık ol, açıkça konuş. Beklentilerini anlat, karşılıklı beklentilerinizi karşılayamayacaksanız sürdürmenin bir anlamı yok. Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz.
Yaptiklarini soyluyorm rahatsz oldugum ve kotu hissettiğim davranislarini,Ben boyleyim işine gelirse diyorbanaKonuyu kendisine hiç actınız mı? Actıysanız ne diyor?
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz Bakın iki senem çöp oldu diyorsunuzKonuşuyorum bana dalga geçer gibi cevaplar veriyor,sen nasil düşünüyorsan düşün dedi bana,ben boyleyim işine gelirse diyor
Yarın 12, 22 sene demek yerine şimdi üzülün, bitirin. Evlilik bu değil.
Raftan bir bardak almaya çalişsa o bardak yere düşse Allahini ... Diyor ,sigara yakacak çakmagi bulamasa yine Allahini .... Diye kufur ediyor en nefret ettgm seyi bu ,huzursuz oluyorum negatif enerji var gibi hissediyorum evdeYaratana saygısı sevgisi olmayan insanın bir insana merhamet sevgi duyacağını sanmam .
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
O zaman yapılacak şey belli. Kendinde ayrılabilecek gücü bulduğun an ayrıl.Bana yaptıklarını kotu davrandgni soyluyorum Ben boyleyim işine gelirse diyor bana
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
İşsizim şuan zamaninda birikimim vardi motor aldim onuda kendi kullaniyor, cumartesi iş gorusmem var inşallah olurO zaman yapılacak şey belli. Kendinde ayrılabilecek gücü bulduğun an ayrıl.
- 23 Temmuz 2014
- 6.331
- 17.905
- 448
Sanki bir şeyler olmuşta değişmiş gibi. Ayrıca çocuk yok anladığım kadarıyla olmadan boşanın derim. Şimdi Burada Boşan demek basit gelebilir bazen ama şimdiden bu tavırları sergileyen adam siz hamileykende umursamayacak sizin en duygusal en çok ihtiyacınızın olduğu zamanda da böyle davrandığında işte o zaman daha çok üzülüp kırılacaksınız ki olan çocuğa olacak. O yüzden derim hep saygı başta gelmeli ama sevgi ve saygı şart gerçekten ikisi de olmazsa sonu iyi bitmiyor.Evlenmeden once defalarca hayır dediğim halde mutsuz oluruz dedigim halde eşim peşimden çok koştu çok çabaladı nişanlaninca bende sevmeye basladim ve evlendim evlendikten sonra ben daha çok sevmeye basladim zaman gectikce kendinin bana tavrı degisti nisanliyken yememe icmeme beslenmeme olsun herseyime dikkat ederdi sorardı tabiri caize üzerime titrerdi , şimdi kendi kahvalti etmeyince sen yemezsen bende yemem diyorum bana sen bilirsin gibi cevaplar veriyor, bişe almak icin fikir danışırim bana ne yaparsan yap diyo,motora binsem arkasına, oha cüş motoru kircan gibi seyler soyluyo kiloluda değilim halbuki ne yapsam batiyor kendisine gibi hissediyorum,bana sarilmiyor ,sevgiye muhtaç kaldim mesela.normal biseyi konusurken bile sesinu yukselterek tersliyor başkalarının yanında yapmazdi artik onlarin yanindada yapıyor ayri fikirde olsam hemen ses yukseltir naparsan yap gibi cevaplar,kendisi Allaha kufur eder en ufak biseyde ,defalarca kizdim bu konuda bana yav kes ya diye bağırıyor,surat asık tv izler benle ilgilenme yok,2 senem çöp gibi hissediyorum ne bilim cok yalnızım ,artik sevilmiyorum sanırım ,sevdigim icin hepsini gormezden geldim belki iş geçim stresi dedim ama maddiyatimiz suan iyi yinede daha kotü bir insana dönüştü,hic bir zaman gönlümü almayi denemedi şuan aglayarak yaziyorum bunlari yanima gelmiyor telefonda oyun oynuyor,ben kendi aglasa can skintimdan duramazdim ben artik sevilmiyorm cok uzgunum