SANIRIM ELTİM BANA AŞIK NAPMAM LAZIM KIZLAR?

Ben soyle dusunuyorum, eltinle onceden arkadas oldugunuz icin seni cok seviyo. Esinle ilgili kotu bisey biliyo ki senin uzulmenden korkuyo aciklayamiyo. Ayni zamanda eltin rahat biri sende olan bende de var nasil olsa samimiyiz diye oyle pat diye yanina geliyo

kızlar merhaba çok garip bir konu başlığı oldu ama ben artık napıcağımı bilemiyorum.. ben 22 yaşında 1 yıllık evliyim.. evlenmeden önce eltimle mahalleden arkadaştık.. ben eşimle evlenmeden önce eltim sürekli onunla evlenme seni mutlu edemez şeklinde konuşurdu ama umursamazdım. biz evlendikten sonra eltim çok değişti bana garip davranmaya başladı bi süre bunu anlayamadım.. sürekli ben duş alırken veya üstümü değiştirirken çat kapı içeri girer aman kız nolucak der gülerdi. sürekli bana erkek olsaydım seni kaçırmazdım derdi. ama bi gün... eşimin evde olmadığı bi gece ben uyurken odama girdi. yatağın kenarına oturup saçlarımı okşadı uyumuş gibi yaptım. fısıldayarak bi şeyler diyodu keşke sana açılabilseydim diye. sonra yanağımdan öpüp çıktı:KK43: çok kötüyüm kızlar napıcam:KK43:
topuklaa hemen bence kızım :KK47:git eşine de desem sana inanmaz bence eltinle kns sen lezbiyenmiisin diyee kamerayıda ac bu konusmaları kaydet derimm ilerde tanıklık yapar sana :KK67:

Bugun disariya cikacaktim kv de pesime takildi butun gun hemde.cunki beni yalniz birakmak istemiyo cunki bana deger veriyo bana asik...
Eltim giydigim elbiseyi elestordi bacaklarim inceymis pantalon bana daha iyi olurmus ben biliyorum beni kiskaniyo kimseyle paylasamiyo bana deger veriyo...
Gorumcem surekli mutfaga yardima cagirir beni cunki hep yaninda olmami istiyo bensiz yapamiyo beni cok seviyo.
Bizde kv denin arkasindan hep atiyoruz cunki O'nu kotuleyip albenisini azaltip kendimize sadece kendimize ait yapmak istiyoruz O' na deger veriyoruz.
Aciklamasifa bu bizim ask besgenimizin

neden tepki göstermediniz ki?başınızı okşadığı anda kalkıp terslemeliydiniz
neyse bence ayrı eve çıkın imkanınız varsa
bu arada bu aşk değil takıntı

Ben başlığı fazla abartılı buldum, hareketleri bence rahat olmasından kaynaklı. Benim çok yakın olduğum iki arkadaşım var o da aynı eltiniz gibi hatta daha da abartılılar..Etrafta lezbiyen olduğunu söyleyenler bile oldu düşünün. :) Saçlarını okşayıp keşke sana açılabilseydim demesinden de hemen aşk anlamı ortaya çıkarmışsınız ki şahsen benim hiç aklıma gelmezdi.. Belki bir derdi var ama söylemeye çekiniyordur. O anlamda söylemiştir.Bence bu aşık olma fikrini aklınızdan çıkarın, hoşlanmadığınız hareketleri de açıkça belirtin.

merhaba,
ilk defa duydum böylesinide töbee..birdaha böyle bir durum olursa tepkini göster .. hareketlerini dikkatle incele emin olunca eşinle paylaş evini ayır .. duşa girince , ustunu değiştiriken neden kapını kitlemiyorsun ...........???

bdv gittikçe başka bir hal alıyor :KK53: kocamı eniştemle yakaladım yengemi teyzemle yakalasım diye konular açılırsa hiç şaşırmam
konuya gelirsek sanırım elti lezbiyen

X