19 Yaşındayım Ve çok okul değiştirdim arkadaşlarıma ayak uyduramadım.
6-7. sınıfta ilk kardeşim oldu. Çok sevdim onuda ablalık ettim sevgilimle birlikte oldu oda.
onuda bıraktım.
8.sınıfta kardeşim dediğim arkadaşım beni arkamdan bıçaklayarak çıktıgım çocukla birlikte oldu ben gene sustum sineye çektim o benim eniştem sende benim kardeşimsin dedim daha sonra şuanki sevgilimi ayartmaya çalıştı 5 sene önce arkadaşıyla gene birlikte oldu. Bu benim patlama noktamdı. Yavaş yavaş uzaklaştım ve nefret ettim ondan.
Lisede tekrar bir arkadaşım oldu kardeşim gibiydi. Durumları kötüydü biraz bişeyden eksik kalmasın diye ablalık ettim yardımcı oldum maddi manevi. ona giymesi için verdiğim ayakkabılarımı çaldı
ve bana yalan söyledi. Onuda yedim tamam dedim senden değerli değil. Daha sonra beni kullandıgını anladım cüzdanımdaki paraların yavas yavas azaldıgını anladım. Ve sonunda ondanda koptum.
Şimdi kimsem yok sevgilimden başka. Öyle çok korkuyorum ki
hiç bir kıza kolay kolay güvenemiyorum sevgilimle tanıştıramıyorum elimden alırlar diye
Ama öyle bi arkadaş istiyorum ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin hep yanımda olsun herşeyimi paylaşabileyim hiç bişeyi esirgemeyelim birbirimizden. Sanırım bu saatten sonrada olmuycak bişey. Çok pskolojik yardım aldım ama sorun bende çıkmadı beni kullananlarda çıktı. Çok iyi niyetliyim kimseyi üzmek kırmak istemiyorum.
Sanırım böyle bir sorun sadece bende var.
Keşke bi arkadaşım olsa tek bi tane az ama öz herşeyim o olsa.![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
6-7. sınıfta ilk kardeşim oldu. Çok sevdim onuda ablalık ettim sevgilimle birlikte oldu oda.
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
8.sınıfta kardeşim dediğim arkadaşım beni arkamdan bıçaklayarak çıktıgım çocukla birlikte oldu ben gene sustum sineye çektim o benim eniştem sende benim kardeşimsin dedim daha sonra şuanki sevgilimi ayartmaya çalıştı 5 sene önce arkadaşıyla gene birlikte oldu. Bu benim patlama noktamdı. Yavaş yavaş uzaklaştım ve nefret ettim ondan.
Lisede tekrar bir arkadaşım oldu kardeşim gibiydi. Durumları kötüydü biraz bişeyden eksik kalmasın diye ablalık ettim yardımcı oldum maddi manevi. ona giymesi için verdiğim ayakkabılarımı çaldı
Şimdi kimsem yok sevgilimden başka. Öyle çok korkuyorum ki
Keşke bi arkadaşım olsa tek bi tane az ama öz herşeyim o olsa.