• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bu sorun Sadece bende var :(

Sineray

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.425
0
316
- Yurtdışı
19 Yaşındayım Ve çok okul değiştirdim arkadaşlarıma ayak uyduramadım.
6-7. sınıfta ilk kardeşim oldu. Çok sevdim onuda ablalık ettim sevgilimle birlikte oldu oda. :59: onuda bıraktım.
8.sınıfta kardeşim dediğim arkadaşım beni arkamdan bıçaklayarak çıktıgım çocukla birlikte oldu ben gene sustum sineye çektim o benim eniştem sende benim kardeşimsin dedim daha sonra şuanki sevgilimi ayartmaya çalıştı 5 sene önce arkadaşıyla gene birlikte oldu. Bu benim patlama noktamdı. Yavaş yavaş uzaklaştım ve nefret ettim ondan.
Lisede tekrar bir arkadaşım oldu kardeşim gibiydi. Durumları kötüydü biraz bişeyden eksik kalmasın diye ablalık ettim yardımcı oldum maddi manevi. ona giymesi için verdiğim ayakkabılarımı çaldı :59: ve bana yalan söyledi. Onuda yedim tamam dedim senden değerli değil. Daha sonra beni kullandıgını anladım cüzdanımdaki paraların yavas yavas azaldıgını anladım. Ve sonunda ondanda koptum.
Şimdi kimsem yok sevgilimden başka. Öyle çok korkuyorum ki :59: hiç bir kıza kolay kolay güvenemiyorum sevgilimle tanıştıramıyorum elimden alırlar diye :59: Ama öyle bi arkadaş istiyorum ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin hep yanımda olsun herşeyimi paylaşabileyim hiç bişeyi esirgemeyelim birbirimizden. Sanırım bu saatten sonrada olmuycak bişey. Çok pskolojik yardım aldım ama sorun bende çıkmadı beni kullananlarda çıktı. Çok iyi niyetliyim kimseyi üzmek kırmak istemiyorum. :59: Sanırım böyle bir sorun sadece bende var.
Keşke bi arkadaşım olsa tek bi tane az ama öz herşeyim o olsa. :59:

üzüldüm ama bi o kadarda sevindim senin için..en azından zararın neresinden dönden kar dır diyip sevinmelisin sende..öyle arkadaşlar hiç olmasın daha iyi..

İyi arkadaş seçemiyorsunuz sanırım.
İnsanları önce izleyin, tanıyın ondan sonra arkadaş olun.
Ve lütfen kimseye ablalık etmeye kalkmayın.
Taviz de vermeyin, akıl da

Sen Onlara Arkadasim Kardesim Demissin Ama Onlar Icin Aynisi Gecerli Degilmi$ Tatlim ..

Eski Sevgililerinde Kalibinin Adamlari Degilmisler ki
Sevgilisinin Kiz Arkadasina Yan Gözle Bakabiliyorlarmis ..
Suc Sadece Kizlarda Degil Ayni Zamanda Onlara Taviz Veren Erkeklerde de ..

Yasadiklarindan Ders Cikar Bence .. Herkeze Hemen Güvenme ..
Büsürü Piskoloji Kitaplari Satiliyor Kitapcilarda ..
Durumuna Göre Kitaplar Bakip Alabilirsin Inan Okumak Bile Insani Baska Birisi Yapabiliyor ..

Hem Sevgilini Hemen Niye Kiz Arkadasina Tanitiyorsun Ki .. Ordada Hata Yapmissin ..
Ben Sevgilimi Kiz Arkadas Cevremden Uzak Tutmaya Bakardim ..
Cünkü Sevgilimle Gecirdigim Vakit Baska Kiz Arkadaslarimla Gecirdigim Vakit Baska
Her ikisiyle ayni anda Vakit Gecirmeyi Uygun Bulmuyorum Ben .. Heleki Kiz Arkadasimin
Sevgilisi Yoksa .. Tehlikeli Bir Durum ..

Arkadas Edin Ama Hemen Güvenme .. Kardesim heleki hic deme !
Öz Kardesler bile yeri geldimi kardesinin kuyusunu gaziyor ki ayni anadan babadan olmayan
hayde hayde kazir ..

Umarim arkadasligina laik birisi karsina cikar :) cok üzülme takma bu durumu kafana ..
bazen yanlizlik en güzel arkadasliktir .. bari kimseden zarar gelmez ..

Sen Onlara Arkadasim Kardesim Demissin Ama Onlar Icin Aynisi Gecerli Degilmi$ Tatlim ..

Eski Sevgililerinde Kalibinin Adamlari Degilmisler ki
Sevgilisinin Kiz Arkadasina Yan Gözle Bakabiliyorlarmis ..
Suc Sadece Kizlarda Degil Ayni Zamanda Onlara Taviz Veren Erkeklerde de ..

Yasadiklarindan Ders Cikar Bence .. Herkeze Hemen Güvenme ..
Büsürü Piskoloji Kitaplari Satiliyor Kitapcilarda ..
Durumuna Göre Kitaplar Bakip Alabilirsin Inan Okumak Bile Insani Baska Birisi Yapabiliyor ..

Hem Sevgilini Hemen Niye Kiz Arkadasina Tanitiyorsun Ki .. Ordada Hata Yapmissin ..
Ben Sevgilimi Kiz Arkadas Cevremden Uzak Tutmaya Bakardim ..
Cünkü Sevgilimle Gecirdigim Vakit Baska Kiz Arkadaslarimla Gecirdigim Vakit Baska
Her ikisiyle ayni anda Vakit Gecirmeyi Uygun Bulmuyorum Ben .. Heleki Kiz Arkadasimin
Sevgilisi Yoksa .. Tehlikeli Bir Durum ..

Arkadas Edin Ama Hemen Güvenme .. Kardesim heleki hic deme !
Öz Kardesler bile yeri geldimi kardesinin kuyusunu gaziyor ki ayni anadan babadan olmayan
hayde hayde kazir ..

Umarim arkadasligina laik birisi karsina cikar :) cok üzülme takma bu durumu kafana ..
bazen yanlizlik en güzel arkadasliktir .. bari kimseden zarar gelmez ..

Valal şuan bi sevgilim var birde kendim. Kimseye güvenim kalmadı senelerdir çok sordum kendime niye yaptılar bunu neden salak yerine konuldum diye. Ama sonunda bende bıraktım düşünmeyi. Allah yolumuzu açık etsin. Karşıma birdaha öylelerini çıkartmasın.
İyi arkadaş seçemiyorsunuz sanırım.
İnsanları önce izleyin, tanıyın ondan sonra arkadaş olun.
Ve lütfen kimseye ablalık etmeye kalkmayın.
Taviz de vermeyin, akıl da
İnsanları çok izledim ama içlerine girmeden nasıl olucaklarını kimse bilemez. Maske olayı varrdır sağ gösterirken soldan vururlar banada öyle geldı. İyi ettik karşılığını aldık.
üzüldüm ama bi o kadarda sevindim senin için..en azından zararın neresinden dönden kar dır diyip sevinmelisin sende..öyle arkadaşlar hiç olmasın daha iyi..

vet bende öyle diyorum zaten iyi niyetim kötüye kullanıldı. Zararın neresinden dönülse kardır.

19 Yaşındayım Ve çok okul değiştirdim arkadaşlarıma ayak uyduramadım.
6-7. sınıfta ilk kardeşim oldu. Çok sevdim onuda ablalık ettim sevgilimle birlikte oldu oda. :59: onuda bıraktım.
8.sınıfta kardeşim dediğim arkadaşım beni arkamdan bıçaklayarak çıktıgım çocukla birlikte oldu ben gene sustum sineye çektim o benim eniştem sende benim kardeşimsin dedim daha sonra şuanki sevgilimi ayartmaya çalıştı 5 sene önce arkadaşıyla gene birlikte oldu. Bu benim patlama noktamdı. Yavaş yavaş uzaklaştım ve nefret ettim ondan.
Lisede tekrar bir arkadaşım oldu kardeşim gibiydi. Durumları kötüydü biraz bişeyden eksik kalmasın diye ablalık ettim yardımcı oldum maddi manevi. ona giymesi için verdiğim ayakkabılarımı çaldı :59: ve bana yalan söyledi. Onuda yedim tamam dedim senden değerli değil. Daha sonra beni kullandıgını anladım cüzdanımdaki paraların yavas yavas azaldıgını anladım. Ve sonunda ondanda koptum.
Şimdi kimsem yok sevgilimden başka. Öyle çok korkuyorum ki :59: hiç bir kıza kolay kolay güvenemiyorum sevgilimle tanıştıramıyorum elimden alırlar diye :59: Ama öyle bi arkadaş istiyorum ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin hep yanımda olsun herşeyimi paylaşabileyim hiç bişeyi esirgemeyelim birbirimizden. Sanırım bu saatten sonrada olmuycak bişey. Çok pskolojik yardım aldım ama sorun bende çıkmadı beni kullananlarda çıktı. Çok iyi niyetliyim kimseyi üzmek kırmak istemiyorum. :59: Sanırım böyle bir sorun sadece bende var.
Keşke bi arkadaşım olsa tek bi tane az ama öz herşeyim o olsa. :59:

Öyle erken yaşta öyle işlere kalkışmışsınız ki bu sonuçları almanız gayet doğal... Hayretle okudum... 6. 7. sınıfta ablalık ettiğiniz kız çocuğu "sevgilinizi" elinizden almış... O yaşta sevgili olursa çocuktur... Siz de çocuktunuz... Aranıza giren de çocuk... O yaşta evcilik oynarsanız elbette biri gelip "oyuncağınızı" elinizden almaya çalışacak... Sonra yine aynısı... Yine aynısı... Fark ettiyseniz yaşadıklarınız ölçüsünde dertleriniz olmuş... Kendi rızanızla yaşadıklarınızdan daha acayip değil başınıza gelenler... Bir de o yaşta "enişte" muhabbeti... :37:

Cüzdanınızdan para çalınması, hırsızlık farklı bir durum... Bunu fark etmek ve o kişiyi hayatınızdan çıkarmak nispeten daha kolay ve kabul görür bir durum... Herkesin, her koşulda başına gelebilecek bir talihsizlik ve nankörlük, bu durum can sıkıcı cidden ki siz de o kurtulmuşsunuz zaten...

Bundan sonra hayatınıza girecek herkesi daha ince eler sık dokursunuz... Daha olgun, normal insanlarla arkadaşlık ederseniz sorun kalacağını sanmıyorum... Yaşınızın gereğince davranırsanız iyi niyet de sorun olmaktan çıkar... Hırsızlık dışındaki tüm haller sizin ve o dönemki yaşıtlarınızın ergenlik buhranları gibi göründü bana... :51:

ben arkadaşlarımla herşeyi paylaşmam...SInırım vardır. bana ait özel şeyleride arkadaşlarıma anlatmam... Sen erkek arkadaşını en yakın arkadaşına ballandıra ballandıra anlatırsan sonuç kaçınılmaz olur...

benim bir sözüm vardır..

Birbirleriyle eşyalarını paylaşanlar her zaman sevgililerini de paylaşırlar...

ben arkadaşlarımla herşeyi paylaşmam...SInırım vardır. bana ait özel şeyleride arkadaşlarıma anlatmam... Sen erkek arkadaşını en yakın arkadaşına ballandıra ballandıra anlatırsan sonuç kaçınılmaz olur...

benim bir sözüm vardır..

Kesinlikle böyle bişi olmadı. Sorun bende değildi kız arkadasım ayarttı erkekte dünden razıymış. Şuan 5 senelik bir ilişkim var ve kimseyle tanıştırmıyorum.

Ne alaka aciklar misin lutfen? birde hic istisnasiz HER ZAMAN demissiniz. Siz sizinle esyasini, sirrini paylasan arkadaslarinizin sevgililerini de mi istiyorsunuz kendiniz de ondan boyle yazdiniz? Bana cok sacma geldi

Back