Yaşım 20 şehir dışında üniversite okuyorum ama depremden dolayı online oldu aylardır ailemleyim aslında genel olarak bakıldığında rahatım babam akşam çıkmama falan bir şey demez 12 olmadan gelirim ama bazen öyle anlar oluyor ki durduk yere ufacık hataya bağırmaya ağıza alınmayacak küfürler etmeye başlıyor psikopat gibi davranıyor
Bugun saat 10 gibi eve dönerken beni aradı nerede olduğumu sordu eve gittiğimi söyledim kimleydin diye bağırmaya başladı her gün her gün çıkıyorsun nereye gidiyorsun dedi ben de tektim dedim çünkü gerçekten tektim bisiklet sürmüştüm hala inanmadı bağırdı sonra ben de bağırdım ağıza alınmayacak küfürler etti o...çucuğu seni öldürürüm liğme liğme ederim elimde kalırsın k**pe falan dedi çok zoruma gitti ben de allah belanı versin dedim eve gelince göreceksin dedi kapattı işten gece geliyor anneme söyledim eğer dövmeye kalkarsa evden giderim dedim çünkü o potansiyel var sinirlenince gözü dönüyor bir kere dövmeye kalktı polise arayacağımı söyledim dene bakalım dedi şimdi odamdayım kapımı kitledim ama eğer açmaya çalışıp dövmeye kalkarsa yangın merdiveni benim odamda oradan hazırlanıp kaçmayı düşünüyorum yaşadığım şehirde tek yaşayan bir sürü arkadaşım var ya da şehir dışında yaşayan bir arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum 3 ay idare ederim onlarda kalırım yazın da iş bulurum zaten burs alıyorum yetmez evet ama üstüne eklerim diye düşünüyorum sonra üniler açılınca okuduğum şehire yurda dönerim diye düşündüm çünkü çok zoruma gitti her kavgamızda böyle küfürler ediyor katlanamıyorum birey olmaya çalışıyorum güzel bir çevrem var birbirimize saygılıyız ama bu küfürler ağrıma gidiyor