Sanırım boşanıyorum

Boşanmadan önce bir terapiste gidip sorunlarınızı konuşabilirsiniz gibi geldi. Aşılmayacak bir problem yok gibi geldi bana .

Baba problem çözmeye yanaşmıyorsa ve ileride oğlunuz mutlaka bir suç arayacaksa babada arar merak etmeyin.
Yeterince sabretmişsiniz.
Ya yollar ayrılacak, ya aynı evde ayrı hayatlar yaşanacak.
Sarhoş biriyle yaşamayı asla istemezdim.

Ablasının kanser olup ona üzülmesi , eşinizin evi ,sizi, bebeğinizi ihmal etmesi, sürekli annesinde kalması , kendisini içkiye vermesi için bir sebep olamaz. Hiçbir şey sebep olamaz. Vicdansızlık yapmıyorsunuz çok haklısınız. Eşiniz sizi çok fazla ihmal etmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bencil adam ya bu dünyada sadece o var. Çocuğunu zerrece umursamamis sizin de babanız canınız cigeriniz aynı hastalığa yakalanmış siz çocuğunuzu atıyor musunuz bir kenara

Esin hakli diyenleri anlamiyorum tamam ablasini kaybetme korkusu yasiyor olabilr bunu neden ailesine yansitiyor evi terk ediyor kendini ickiye verip sabaha kadar uyuyor konu sabihininde babasi kanser esini cocugu birakip ickiye mi vermis kendini

Haklisin ama bu durumda hala cocuk meselesi düsünmek sacma bi cocukla ortada kalmisin initaneyle mahf olurdun herseyee hayir vardir gecmis olsun ikisine de tez vakitte sifa diliyorum benm kp de kanser basta esimde böyleydi ama bazi seyler konustuk birakti her dakka üzgün halleri sükür herkesin basina gelebilir bu durm kolay degil ama hayat devam ediyo ölmeden mezara koydular hastayi hemen ah vah etmek ise yaramiyo moral lazim

Şuan zaten çocuk düşenebilcek bir evliliğimiz yok örnek vermek için söylemiştim aslında. Dünden beridir herkes anne evinde

Bencede kocan(gilden) bosan

Olayın hastalıktan ziyade eşinizin bahanesi olduğunu düşünüyorum. Eşiniz size eş, çocuğunuza baba olamamış ailesi olamamışsınız. Haklısınız. Oğlunuz niçin sizi suçlasın doğru yanlışı kavradığında annesine hak verecektir

Sizde kalan kizin gece 2 de babasini aratip kendisini aldirtmasi bana cok urkutucu geldi kizi korkutacak kadar ne olmus olabilir dusundunuz mu? Oglunuz da etkilenecek o evde
evet bende bunu merak ettim
kaç yaşında yeğeniniz?
ergen veya genç kızsa hepten korkmuştur içip de abuk subuk konuştu falansa

konunuza geline konu sahibi ablasının yanında olsa sürekli içip sızmasa hadi haklı olabilir diyelim eşinize
ama bu durumda haklı falan değil

Anne ve ablayla konusmussunuz.
Demiyorlar mi peki oğlum çocuğun çok küçük
aileni ihmal etme diye ?
Yani ben şahsen eve gelse bile almam anne olarak git karına cocuguna sahip çık derim.
Ablanin yerinde olsam da hastayım evet ama iyilesecegim doğru düzgün davran derim.

kadinlar uzulse de cocugunu ihmal etmiyor iste..

Çok geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm eşinizin böyke davranmasını da çok saçma buldum cidden

12 yaşında bir kız çocuğu. Çok içtiği için korkup gitmiş. Ertesi gün öğrendim bunu. Annesi aradı yeni bana çok haklı olduğumu ne karar verirsem arkamda olduğunu söyledi. Bi süre ayrı kalmanız iyi olur dedi

Ben şeyi merak ediyorum.bu abla hastalığından önce eşin nasıldı.eger iyiyse bence sabret eninde sonunda acısı geçer

Alkol problemimiz vardı. Ama sanırım tolere edebiliyordum. Şuan çocuk bana ekstra bir sorumluluk yüklediği için galiba kaldıramıyorum. Çünkü çocuğun tüm sorumluluğu resmen bana ait yedir içir oynat parka çıkar banyo yaptır tırnak kes evi topla çamaşırı bulaşığı öbür yandan içmese bile öğleden sonraya kadar uyuyan bir eş

Baba mı şimdi bu adam? Oğlunuzun sizi suçlayacak hiçbirşeyi yok aksine gurur duyar ayaklarınız yere sağlam bastığı, kendinizi ve oğlunuzu koruduğunuz için. Zaten belli ki yalnızsınız bide köstek olmasın size. Bahane arıyormuş alkolikliğine bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…