bu nedir ya şoktayım bu kadar da olmaz yanibiz hemen peşine çocuk düşünüyorduk ama ablası tek çocuk yeterli diye bu düşüncesinden vazgeçti.
Eşiniz ablasını bu kadar çok düşünüyor madem ablasının yanında olmak yerine neden alkol alıyor ve ertesi gün sadece vurup kafayı yatıyor tabi ki üzülmüştür ama birazda bir şeylere bahanesi olmuş gibi
İnanın dünya tatlısı Allahım onu evlatlarına bağışlasın. Hem kaynanamla hemde ablasıyla görüştüm. Derdimi anlattım. Annesiyle üç defa hatta. Ama bir çözüm olmadı. Aksine benim annemlern beni doldurmasıyla suçlandım eşim tarafındanSizin eşinizin ablası ile aranız nasıl? Benim kardeşim bana üzülüyor diye eşini ve bebeğini ihmal edecek olsa ümüğünü sıkardım valla. Eşinizin ablasından destek alabilirsiniz belki. Çünkü birinin onu silkeleyip kendine getirmesi gerekiyor. Kayılvalidenizin bunu yapmayacağı izlenimini alıyorum. Görümceniz ile konuşsanız belki?
Anlıyorum. Yasal haklarınızı bir gözden geçirin isterseniz. Boşanmak yerine bir süre yasal olarak ayrı olmayı tercih edebilirsiniz. Bu da eşinize kendine çekidüzen vermesi için zaman sağlayabilir. Sizin ciddiyetinizi ama yine de aranızı düzeltmeye olan isteğinizi de gösterebilir.İnanın dünya tatlısı Allahım onu evlatlarına bağışlasın. Hem kaynanamla hemde ablasıyla görüştüm. Derdimi anlattım. Annesiyle üç defa hatta. Ama bir çözüm olmadı. Aksine benim annemlern beni doldurmasıyla suçlandım eşim tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?